DoggyDating

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaruSaru

Wie kent deze app en wie maakt er gebruik van? Wie wil in dat geval zijn gebruikersnaam delen? :D

Ik denk dat als het wat ruimer gebruikt wordt, het een zeer leuk initiatief kan worden!

 

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

Ik heb een profiel maar mijn pup is net 5 weken oud bij de fokker dus ik moet nog even wachten haha maar dan maak ik er zeker gebruik van.

Ik heet DoodleSenna. Leuke app vind ik het nu al haha.

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Hier zijn al meer topics over aangemaakt...

 

https://www.hondenpage.com/hondenforum/179847/doggy-dating-app...-vanaf-nu-te-downloaden!.php

 

https://www.hondenpage.com/hondenforum/180654/doggiedating.php

 

Ik heb m ook, maar doe er te weinig mee... Er zijn bij mij in de buurt ook maar weinig mensen die van de app gebruik maken. Mijn profielnaam is Saar13 (Lekker origineel )

honden page profiel SasbokiSasboki

honden foto van Sasboki

Ik heb ook de DoggyDating app voor mijn 2 hondjes Boomer (16) en Pepper (bijna 10). Doe er ook weinig mee. Weinig in de buurt.
Profielnaam Saskia7.

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Ikke heb ook doggydating!

Anne & buddie

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

ik heb het ook, doe er niet echt veel mee. maar ik heet Manon, Sky&Malaika

 

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen 3 doggies

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Nicole Kinsbergen en ik ben de bedenker van de DoggyDating app. Ik lees dat een aantal van jullie de app wel al hebben, maar weinig gebruiken. Zouden jullie me kunnen vertellen wat wij kunnen doen/ verbeteren zodat jullie hem meer zouden gebruiken? :-)

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Er zijn weinig mensen in de buurt die het hebben, en ook word er niks in mijn buurt georganiseerd. 

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Hoi Anne, 

De app bestaat vandaag 2 maanden dus moet nog groeien aan bekendheid en baasjes, maar er komen elke dag heel veel nieuwe honden bij. Heb je baasjes in jouw omgeving er al over verteld of zelf een Playdate aangemaakt? Dat kan van alles zijn van een lange wandeling, een picknick  tot een half uurtje ravotten op het veld om de hoek. Bij vrienden- openbare profielen kan je zien wie er bij jou in de buurt de app gebruiken, als je deze honden toevoegt als vrienden kan je ze ook een uitnodiging sturen voor je playdate! :-)

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Zal eens gaan kijken.

Groetjes anne

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Leuk Anne! :-)

groetjes Nicole

honden page profiel SaruSaru

Nicole, de app werkt behoorlijk traag (ik heb een samsung galaxy S3, en is verder niet sloom). Verder zou het fijn zijn als je mensen/honden ook op de gps kunt spotten zonder dat je daarvoor zelf op gps ingelogd hoeft te zijn. De app blijft ook regelmatig hangen als ik een bericht typ (en dat is écht om gek van te worden). 

Deze redenen zorgen ervoor dat ik soms denk.... laat maar.... terwijl ik er graag gebruik van wil maken! Dus ik hoop dat er nog wat aan verbeterd wordt en dat er meer gebruikers bijkomen :) 

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Hoi Saru, 

Heel erg bedankt voor je heldere feedback!

De reden dat we niet zonder "inchecken" werken is omdat je niet altijd met je hond aan het lopen bent. Bovendien zou dan ook je thuis locatie zichtbaar zijn en we willen onze gebruikers privacy garanderen. Dat de app traag werkt heeft waarschijnlijk met je bereik te maken als je hem op locatie gebruikt, maar soms kan het helpen om de app even helemaal te sluiten en weer te openen(Ga naar de lijst recente apps, en schuif de DoggyDating app weg). Het wegvallen van het typescherm was inderdaad heel vervelend! Maar er is vandaag een nieuwe update van de app  in Google Play geplaatst waarin dat (hopelijk) verholpen is. Verder hebben we in de nieuwe versie nog een aantal verbeteringen aangebracht als zien wie je al hebt uitgenodigd bij een Playdate  bij openbare profielen, de laatst gekozen locatie bovenaan bij het aanmaken van een playdate etc. Zou je me willen laten weten of het typescherm nu beter werkt? Nogmaals heel erg bedankt voor je feedback en heel veel plezier met de DoggyDating app! Let the dogs play :-)

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Jammer genoeg heb ik er iso 7 voor nodig :(

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Hoi Lauren en Joeki, 

Ja dat is erg stom, dat had Apple zo bedacht omdat ze graag willen dat iedereen de laatste versie gebruikt. Maar goed nieuws... Er komt deze week een nieuwe update van DoggyDating in de App store die vanaf ios 6.1 te gebruiken is! :)

Voor de Android gebruikers is er sinds gister een nieuwe update in Google Play waarin we verbeteringen hebben aangebracht zoals; o.a.problemen met het selecteren van honden rassen zijn verholpen - diverse kleine aanpassingen zoals de mogelijkheid om direct naar het profiel van een gebruiker te gaan vanaf een bericht en de mogelijkheid om je profielnaam aan te passen etc.

Ik zal het even op de honden page melden als de nieuwe Iphone update in de App store staat. :)

honden page profiel MPCMPC

Ook ik gebruik doggydating nog niet echt. Met name omdat ik het een beetje eng vind om zomaar met een onbekende af te spreken of een playdate te organiseren.. Je weet nooit wie er komt.

honden page profiel Daddy & AylaDaddy & Ayla

honden foto van Daddy & Ayla

" Ook ik gebruik doggydating nog niet echt. Met name omdat ik het een beetje eng vind om zomaar met een onbekende af te spreken of een playdate te organiseren.. Je weet nooit wie er komt. "

 



Hier exact hetzelfde. Heb mezelf wel geregistreerd maar doe er verder niks mee. Ik ga meestal op de bonnefooi naar het losloop gebied waar ik genoeg andere honden tegen kom en zelf kan kiezen met wie ik langer blijf kletsen of bij wie ik sneller afkap en doorloop. Heeft niks met de app te maken, meer met mijn eigen wantrouwen naar vreemde mensen. Ik vind het idee heel leuk, als ik met die app kan zien of er groepswandelingen in de buurt zijn zal ik er wellicht meer gebruik van gaan maken.

honden foto van Valerie <3 Mila <3 Max

Valerie105, maar er is nooit iemand in de buurt!!!! Woon in Moerbeke, België en is nogal afgelegen. Jammer, want vind het concept geweldig en Mila is supersociaal!

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

" Valerie105, maar er is nooit iemand in de buurt!!!! Woon in Moerbeke, België en is nogal afgelegen. Jammer, want vind het concept geweldig en Mila is supersociaal! "

 Ik woon 11 km van je. 

honden foto van Valerie <3 Mila <3 Max

"  Ik woon 11 km van je.  "

 



Echt?? En zit jij ook op de app? :-) :-) :-)

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Hoi Mylene, Daddy en Ayla,

 

Ik begrijp dat het best spannend kan zijn om met volkomen onbekenden mensen af te spreken(, hoewel dat juist ook tot leuke nieuwe contacten kan leiden). Je zou ook als de honden leuk met mekaar spelen kunnen vragen aan het baasje of die de DoggyDating app ook al gebruikt en hem/haar toevoegen als vriend. Dan hoef je niet je telefoonnummer of je privé gegevens te geven maar kan je mekaar wel berichten sturen, afspreken om te gaan wandelen en zien wanneer deze hond wordt uitgelaten. Juist als je op je privacy gesteld bent is de app ideaal :)

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Beste Lauren en Joekie en Valerie en Mia,

 

Wat leuk dat jullie mekaar gevonden hebben!

Wist je dat als je bij vrienden/openbare profielen kijkt je de afstand kan zien tussen jou en andere gebruikers? Ook kan je het zoekfilter aanpassen en zo zoeken op naam, ras, grote etc. 

Als er nog weinig gebruikers in je buurt zijn kan je misschien baasjes die je tegen komt op de app attenderen :)

honden page profiel Nicole KinsbergenNicole Kinsbergen

Hoi allemaal,

 

Ik had jullie beloofd om even te melden als de nieuwe releases uit zijn!:)

De DoggyDating app heeft nieuwe releases uit voor de Iphone en Android! Iphone gebruikers kunnen nu vanaf IOS 6.1 de app gebruiken en hoeven dus niet eerst IOS 7 te downloaden! Het probleem met het selecteren van honden rassen is verholpen, je kunt nu overal vandaan doorklikken naar een profiel zodat je bv. een bericht kan sturen, we hebben de knoppen wat aangepast zodat de tekst playdates nu beter leesbaar is en je ziet bij openbare profielen welke honden je al hebt uitgenodigd als vriend! Dus upload nu de (nieuwe) app en check je hond in als je gaat wandelen zodat andere je op de kaart zien of maak een leuke playdate aan! DoggyDating, omdat niets zo leuk is als samen genieten van het plezier dat de honden beleven!!!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^