alle daags

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hoi,

Ik ben Esther, 41 jaar en werk fulltime als commercieel medewerkster binnen- en buitendienst. Voordeel bij mijn baan is dat ik veel vanuit huis kan/mag werken. ´s Morgens zit ik wel op kantoor maar dan alleen de ma-, di-en vrijdag. De middagen werk ik vanuit huis. De woensdagen ben ik altijd onderweg en dat kan ook nog wel eens laat worden (22.00/22.30 uur i.v.m. de reistijden). Mijn zoon zorgt dan altijd dat hij ´s middags voor Lucky thuis is. Mijn man is altijd rond 18.00/18.30 uur thuis en komt ook altijd tussen de middag voor circa 1 uur/1,5 uur thuis.

Donderdags werk ik niet:-D

Gr. Esther

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "alle daags" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Hoi,

Ik ben 28 en werk als clientbegeleider binnen een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik werk dan binnen wonen (zoals wij dat dan noemen) op een groep met clienten van laag niveau waarbij de communicatie (vanuit hun) non-verbaal verloopt en welke qua verzorging/activiteiten volledig van ons afhankelijk zijn. Doordat ik op wonen werk heb ik ook te maken met een onregelmatig werkrooster. Vervelendst voor mij en Loek is als ik laat-vroeg moet draaien. Want dan kom ik om 22.45 thuis en moet om 06.30 al weer weg (en tussendoor moeten we nog wandelen en slapen...).

Groetjes Elvira en poot van Loekie

honden page profiel 3 doggies

Hoi,
ik ben 47 en heb een webwinkel in hondenartikelen. Vanaf november a.s. sta ik ook wel eens op shows en speciaalmarkten. Maar er is meer... Ik werkte na mijn opleiding Journalistiek & Communicatie jarenlang bij de NS, maar sinds kort ben ik van baan veranderd. Nu werk ik 3 dagen per week als communicatiemedewerkster bij Landschapsbeheer.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi,

Ik ben 52 jaar.
Heb 14 jaar lang in Den Haag gewerkt als full-time tandartsass. Ik had erg veel plezier in dit werk.
Ook het met mensen omgaan vond ik een heel leuke kant van deze baan, erg veel geleerd over tandheelkunde. Heb bij net afgestudeerde tandartsen gewerkt maar ook tandartsen die tegen hun pensioen aan zaten.

Aangezien ik thuis nooit een hond mocht, heb ik zodra ik op mijzelf ging wonen een hondje bij een particulier gekocht.
Van Sadie, zoals ik dit hondje genoemd had, heb ik erg veel geleerd over opvoeden en dat er nog meer is tussen hemel en aarde. Zij kon mij namelijk waarschuwen als er levensgevaar dreigde… Sadie mocht mee naar de praktijk waar ik werkte…

Toen ik parttime als tandartass, werkte, ben ik m’n diploma dierverzorging en het hondentrim diploma gaan halen in Amersfoort.
Na de nodige ervaring opgedaan te hebben ben ik mijn eigen hondentrimsalon begonnen in Scheveningen, mijn geboorteplaats.

Helaas na 4 jaar kreeg ik dermate last van hernia’s in mijn rug dat ik na een operatie moest stoppen.
Met heel veel pijn in het hart heb ik de trimsalon opgeheven..
En kwam ik in de W.A.Z

Mijn echtgenoot werd naar Duitsland gedetacheerd en we zijn in de achterhoek gaan wonen. Een omgeving waar we al jaren kwamen en ons thuis voelde.
Hier vonden we na twee jaar zoeken een klein boerderijtje met een stukje land.

Ik ben met één van de colliemeisjes weer wat gehoorzaamheid cursussen gaan doen. Dropje, ons andere collie meisje was te gevoelig voor indrukken en geluiden.

Na een interne opleiding en inmiddels de nodige ervaring en stapels boekenken gelezen te hebben, heb ik 3 jaar les gegeven op de hondenschool waar ik al jaren trainde. Maar ook dat kon mijn lichaam dat helaas niet volhouden, ik had er inmiddels artrose erbij gekregen…

Na een wat rustigere periode kwam Jip in mijn leven. Ik heb hem van straat geplukt toen hij 4 maanden was.
Jip was een trainingsbeest en mijn passie werd weer aangewakkerd…
Na de nodige standaardcursussen bij een hondenschool die ook wat aan reddingswerk deed, ben ik via een trainingsweekend gevraagd om bij de RHWZ te komen trainen. Een reddingshondengroep die trainde voor de “ inzet” voor zoekgeraakte mensen in binnen en buitenland.
We trainden door heel Nederland op locaties; vlakte en puin. Dit hield is zoeken met je hond op allerlei verschillende terreinen; bos, heide langs water maar ook zoeken in huizen, fabrieken enz.
Dit was m’n allergrootste passie; het werken met je hond als team, blind vertrouwen op wat je hond - met zijn lichaamstaal - jou verteld is ontroerend: kippenvel werk!!.
Je wordt een twee - eenheid! Je hond moet een blind vertrouwen hebben in jou - als baasje. Hem een donker gat in kunnen sturen onder de grond, om te zoeken en jij moet blind vertrouwen op je maatje, wat hij jou verteld en laat zien met zijn hondentaal.
Het moment dat je hond zich bij je meld - als je op de vlakte werkt - jou aanblaft en je voor gaat om je naar de gevonden persoon te leiden, dwingt je respect te hebben voor je hond....

De “kick” die je krijgt dat jouw hond puur met zijn super speurwerk een slachtoffer in een kelder, tussen brokken beton of op de vlakte - in bijvoorbeeld - een boom, een slachtoffer vind, is fantastisch!!
Jip was een “kei”. Een talent van de bovenste plank!

Jips zoek terrein werd steeds groter, de zoekoefeningen moeilijker en langer. Helaas moest ik lichamelijk steeds meer inleveren en uiteindelijk wederom - met een gebroken hart - stoppen met een passie….

Jip en ik voelen in een diep gat. Van ieder weekend een hele zaterdag of een zondag keihard trainen naar NUL. Inmiddels was er bij mij spierreuma geconstateerd….
Veel pijn en beperkingen. Jip heb ik geleerd mij te helpen. Alles oprapen om te beginnen…
Maar hij kon veel meer, hij werd een volleerde hulphond…

Jip heeft mij gedwongen om niet achter de geraniums te gaan zitten. Hij gaf mij afleiding als ik met de rolstoel moest leren omgaan, om met de scootmobiel kilometers te maken.
We hebben het U.V. diploma gehaald. 20 km. draven naast de scoot. De gehele groep kwam met de tong op de schoenen bij de finish, behalve Jip. We haalden ons diploma – bij de KC Apeldoorn - met glans.. ?

Toen Jip 4 jaar was kreeg hij epilepsie. Twee jaar geleden kerst 2006 kwam Jip niet meer uit een aanval. Twee dagen en nachten zijn we bezig geweest met hem, niets mocht baten….

Nu hebben we – zoals jullie weten Sterre. Heb alleen een pupcursus gedaan met haar. Kon niet verder vanwege mijn lijf. De rest heb ik haar zelf geleerd.

Ik probeer zoveel mogelijk mensen met honden te helpen die probleempjes hebben. Zowel in m’n omgeving als op het forum. Een “team” zijn met je hond, is het mooiste wat er bestaat!
Een hond is zo'n fantastisch boeiend dier, maar vaak zo onbegrepen... Ik wil graag helpen baas en hond in ieder geval "happy' te laten voelen met elkaar... :-)

Naast de passie voor honden heb ik een foto-tick. M’n camera ligt altijd in de buurt en heb ik altijd bij mij als ik met Sterre de hort op ga…

Niet alleen Sterre is m’n favoriete onderwerp. Ook alles in de natuur vind ik boeiend. Ik lever vaak plaatjes aan, aan onze plaatselijke website van ons dorp. Sterre en ik zijn onafscheidelijk. Het is maar zelden dat we niet "samen" zijn...

Lieve groet, Ilja
High-five van *Sterre*

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

@ Allen,

Erg leuk om te lezen wat een ieder doet, naast de hond :-)

@ Denise, wellicht zou jij je verhaal, mocht je dit zelf willen, nogmaals kunnen plaatsen?

@ Joey,
Ik vond het ook een zeer leuk onderwerp :-)

Nou ik moet weer aan het werk! hahahaha

Veel plezier vandaag!

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Hoi Ingrid!

Uiteraard wil ik me verhaal nog wel een keer plaatsen hoewel ik er wel een uurtje zoet mee was gisteren om het te typen beetje zonde geweest nu ze het weg gehaald hebben. Misschien heeft een van de moderators het nog?

Werkse!

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny

honden foto van hondengek , reny

nou ik dan ook maar even he ? ben 47 jaar en van origine a/b verpleegkundige , maar 13 jaar terug was ik dat helemaal zat , drukker met protocollen etc dan met de mensen waarom het gaat !! dus op een dag richting arbeidsbureau , en daar zag ik iets wat mij onmiddelijk aansprak , werken met de kwetsbaarsten in deze maatschappij , de dakloze medemens , dit doe ik nu al 13 jaar en heb verschillende dingen gedaan , het verplegen van aidspatienten in speciale projecten , crisis opvang , veld werk , dus de meest kwetsbare mensen opzoeken en te ondersteunen ,etc etc , maar de laatste jaren werk ik alleen nog in de avond en nacht uren , dit omdat mijn partner veranderd is van werk kring en we dus niet meer samen voor de honden konden zorgen , dus ik ben hier overdag vaak bij ze om ze in hun behoeften te voorzien , en mijn partner s,avonds en wij zijn van mening dat honden niet weg horen te kwijnen door hele dagen alleen te zitten , dus dit is zo de ideale oplossing , en met veel herplaatsers heb je je handen echt vol , maar het is van ons beiden een passie , verder houden wij oa.van heerlijk wandelen in de vrije natuur ,uiteraard vergezeld van de dogs ,

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Hoi hoi,

Oeps, kom ook weer ff laat het topic tegen.

Wel, ik ben 29 jaartjes en voor ik verder ga wil ik heel graag Cella wel ff feliciteren met haar verjaardag. las net dat ze jarig was gisteren. 3 dikke kussen Cella.


Wel, ikzelf werk voor de VDAB in België, dat is de vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling. Klinkt mooi hé. Maar wie me hier al een beetje kent weet dat ik graag wat lach wel hier komt het: ik ben daar poetsvrouw, hihi, maar wel eentje met een bediendencontract. Vind ik altijd lollig. Als ze me dat vragen dan zeg ik meestal " ik ben bediende bij de VDAB", Amai zeggen ze dan, chique job, "jaja, zeg ik dan, ben de poetsvrouw, moet wel proper zijn hé, hahaha. Kan het niet laten.

Nee, heel raar eigenlijk. Heb helaas door omstandigheden niet de mogelijkheid gehad om verder te studeren en dan moet je verder natuurlijk, ach, ben nog niet te oud natuurlijk. Wel had ik al sinds mijn 12de gezegd: " ik ga naar het buitenland en dan ga ik bij het leger". Dat heb ik gedaan ook, ben een jaar in Mallorca gaan wonen en werken natuurlijk, een prachtig jaar echt waar. Toen terug thuis ben ik mijn examens gaan doen voor het leger, jeeee om gek van te worden. psychotechnische testen (om te zien of je normaal bent, jajaja, je gaat er abnormaal van buiten ja), sporttesten, medische testen en ja hoor BIBI mocht beginnen. Helaas moest ik een operatie krijgen (die pijn had ik netjes verzwegen) Alles bekeken had ik 6 weken tussen mijn entree bij het leger en mijn operatie, krap dus maar het moest. Dus, operatie gehad (knieschijf moest goedgeplaatst en kraakbeen verwijderd)
Na 2 weken kon ik erop stappen (moest wel) Na 3 weken ben ik beginnen trainen en na 6 weken was ik binnen bij het leger, ik had het gehaald. Heb het 3jaar en half gedaan, met mijn apepakje aan. Jee, wat is dat voor een secte. De opleiding oké, dat is het leger nog zoals je het leger verwacht, hard, streng en onrechtvaardig maar o zo plezant, daar ging ik voor. Maar na de opleiding kom je op je werkplaats en dan is het gedaan, de kilo's vliegen eraan, je doet niks meer en zelfs je hersenen vragen zich af wat ze in die schedel van je zitten te doen van verveling.
Uiteindelijk heb ik gezegd dat ik ermee kapte, ik werd daar gek. 24 uren werken en als je geluk had 3 dagen thuis, jaja, meer niet als wel 3 dagen thuis, mijn bioritme naar de maan en mijn goesting al helemaal.
Dan ben ik begonnen in een rusthuis, werkte bij dementerende bejaarden, deed ik echt heel graag maar kon betere uren en meer verdienen bij de VDAB, oké, het is poetsen maar ik doe het graag. Veel mensen snappen het niet, maar ik ben nu moe van werken, bij het leger was ik moe van niks doen en daar kon ik niet mee om, ik moet bezig zijn, anders wordt ik gek. Ik heb cursussen gevolgd, verschillende computerprogramma's, maar heb niet het diploma, dus kom ik niet aan de bak, moet me daar bij neerleggen, voorlopig toch. Niet altijd even makkelijk maar je moet verder.

Groetjes van ons

honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

@ingrid

het is ongeveer 30 jaar geleden begonnen als een groenten en fruit winkel het was toen van een oom van mn vader...toen heeft mijn vader het overgenomen.. en hebben we eigenlijk een kleine supermarkt er van gemaakt omdat er veel vraag was naar alledaagse dingen melk bv!

er is hier nu een hele nieuwe wijk gebouwd dus het gaat gelukkig goed
( je hoort over zoveel kleine zaakjes dat ze er mee moeten stoppen )

en we verkopen veel gesneden uien voor de visboeren die hier vandaan komen die komen hier de uitjes voor de haring kopen! ( die we zelf gelukkig niet hoeven te snijden! )

groetjes

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi denise
Ook ik ben moderator en ook ik heb jou berichtje niet weg gehaald hoor .

@ hoi ingrid
Nou daar komt mij verhaal.
Ik ben vijftig jaar Ik heb tot mijn veertigste gewerkt als cassiere ben toen afgekeurd met het geval dat ik helemaal ingestort was persoonlijke reden wil ik niet te veel over kwijt want er is al is iemand geweest die me via internet en google op gespoort heeft was niet fijn .Dus denise dit is wat linda bedoelt .Nou goed ik ben met mijn 48 weer goed gekeurd waren mij hulpverleners het niet mee eens en vonden dat ik in beroep moest gaan dit zag ik niet zitten en heb dat niet gedaan Het ging die tijd weer wat beter met mij en was bang dat ik door hun weer in zal storten.Ik heb drie jaar vrij willigers werk gedaan met verstandelijk gehandicapten in een kaarsenmakerij was erg leuk .Daarna heb ik twee jaar vrijwillegers werk gedaan op een kleuterschool was ook leuk .Nu doe ik vrijwillegers werk bij een diereasiel ik geef daar kinderpartijdjes ik ben daar in september begonnen ben op het moment even gestopt door gezondheids klachten maar zodra ik weer beter ben mag ik weer terug komen het is daar geweldig vanaf dag een of je er al jaren mee loopt .En het is natuurlijk heel leuk met dieren en kinderen bezig te zijn .Toen ik niet lekker in mij vel zat had ik boomer uit het asiel gehaald nou dat was een wereld hond wat een schat was er dag en nacht voor me .Toen zei naar dertien jaar overleed ging het weer mis met me naar de doctor gegaan en die zei waarom ga je niet naar het asiel en even verzichtig kijken naar een andere hond dit heb ik de volgende dag gedaan en ja hoor daar zat taat .Ook een geweldige hond moest wel het vertrouwen terug krijgen maar goed had ik lekker veel te doen en iets om mee bezig te zijn Taat is ook een schat en hangt ook erg aan me .Nou ja en veder doe ik natuurlijk mij huishoudelijke werk zaam heden .Julloie zullen soms wel denken wat schrijft joke toch met een hoop fouten maar sorrij ik ben heel laag opgeleid en schaam me hier soms wel is voor dat mijn nederlandse taal wat schrijven betreft heel slecht is tegen woordig worden kinderen hier mee geholpen maar in mijn tijd was dat volgens mij nog niet

groetjes joke en taat

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny

honden foto van hondengek , reny

het gaat om jouw hoor joke , en die taal fouten , nou en ? voor mij helemaal niet belangrijk hoor meid

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Joke,

Jouw manier van schrijven is me dierbaar geworden, vooral omdat je zo vaak met zoveel liefde over Taat schrijft:-) Het hoort bij je.

En ik vind dat je andere mensen veel te leren hebt over hoe om te gaan met honden als Taat, daarom ben ik blij dat je op dit forum zit.

groetjes,

Linda.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Joke,

Je bent zoals je bent...

Je bent een super lieverd... ;-)
Mét of zonder taalfouten...:-D

Lieve groet, Ilja
High-five van *Sterre*

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Joke,

Laag opgeleid of niet, je bent een prachtvrouw, ook al ken ik je maar via het forum, opleiding speelt mij geen rol, ik heb ook geen grote opleiding achter de rug. Maakt niets uit, je bent een prachtpersoon, zoveel heb ik hier al ontdekt en daar gaat het om, welk diploma of niet, dat zal mij niks kunnen schelen. Je hebt mensen met een laag diploma die schatten zijn, mensen met een hoog diploma die schatten zijn, andersom zijn die er ook. Hier is niemand die zich daar hoeft voor te schamen.

Wees dus maar zeker dat je in mijn ogen net zoveel bent als iemand met een diploma van hier tot in Tokyo, het gaat om de persoon en daar heb je alle mogelijke diploma's behaald in mijn ogen.

Niks schamen dus, gewoon jezelf blijven.

Dikke knuf van ons.

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi allemaal bedankt voor jullie lieve worden ik zit hier ook heel graag op dit forum ik geniet hier van

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy

honden foto van Tien en Buddy

Hai,
Ik ben Tineke ben 29 jaar moeder van een dochter van 5 en een zoontje van 2. Heb bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt, werk nu als oproepkracht bij een kraam bureau.
Maar zit op het moment thuis vanwege onze leive hond Lobbes. Hij kan niet alleen zijn, we zijn erg met hem aan het oefenen en gisteren is er een gedragtherapeut geweest en gaan we vanavond bij haar op prive cursus.
Ik ben nu eigenlijk op zoek naar betrouwbaar thuiswerk omdat we het niet redden met 1 salaris.
Weet alleen niet zo goed hoe ik aan betrouwbaar thuiswerk kom, overal wat ik tegen kom zit een addertje onder het gras.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Hey,

Wat een leuk topic is dit, zo leer je anderen echt een beetje kennen!

We verschillen hier nog wel eens van mening, maar ik wil zeggen dat jullie allemaal, stuk voor stuk ontzettend leuke mensen zijn!
Niemand hier hoeft zich te schamen of zich 'minder' te voelen dan een ander. Wat jullie al bijzonder maakt is je interesse voor honden en je liefde voor je dier. En dat ook nog uitdraagt en andere daarmee wil helpen op dit forum.
Super!

We zijn allemaal uniek en allemaal bijzonder zoals wij zijn!
Mijn therapeut (jaaa ook ik heb er eentje nodig gehad :-)) zei altijd: 'weet je wel hoe bijzonder het is dat je hier bent? Van al die miljoenen zaadjes, ben jij gekomen, je hebt al gewonnen van die miljoenen andere :-) Het is bijzonder dat jij hier bent, dat jij die kans van leven gekregen hebt, pak hem daarom met beide handen aan!'

En het beroemde verhaal van hem over het roosje:'Wij zijn allemaal roosjes, maar het witte roosje, wil graag een rood roosje zijn, terwijl het rode roosje juist graag wat meer blaadjes had gehad, zoals het gele roosje. Het gele roosje vind al zijn blaadjes helemaal niet zo mooi, die zou juist een slank rank roosje willen zijn' Met andere woorden: We zijn allemaal uniek en we mogen er allemaal zijn!!

Groetjes, Margje

ps het verhaal van de roosjes doet het over het algemeen niet zo goed bij mannen (die krijgen er nogal een lachkick van ;-)) dus laten we het onder ons vrouwen houden ;-) :-D

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Lieve Joke,

Je schamen over taalfouten is wel het laatste wat je moet doen.

Jij bent jij, en je hebt zoveel liefde in je voor anderen en honden,
daar kunnen anderen nog heel erg veel van leren.

De een is hier sterk in en de ander weer ergens anders in. Je kunt niet alles perfect doen, dan zou je een robot zijn.

De mensen op dit forum vindt ik stuk voor stuk de beste mensen op aarde. Als je zoveel liefde voor dieren over hebt. topie

Groetjes,

Cella.

honden page profiel tittit

honden foto van tit

hoi

ben dokwerker te zeebrugge. werk dus ook weekends maar dan is mijn vrouw er voor naar de honden tekijken

grtz

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi hoi,

Denise's eerdere berichtje is nu weer zichtbaar. Maar is idd iets te persoonlijk voor een openbaar forum (bevat info die door kwaadwillenden tegen haar kan worden gebruikt).

In goed overleg met haar wordt het morgen door mij verwijdert :-)

groetjes,

Linda.

honden page profiel WilmaWilma

honden foto van Wilma

Lieve Joke,

Wat lees ik nou?

-ik ben heel laag opgeleid en schaam me hier soms wel voor


Lieverd...helemaal nergens voor nodig. Ik lees je goed geschreven stukjes met plezier. Wist je trouwens dat ik heel goed over foutjes heen kan lezen. Die bestaan dan niet. Lieve, lieve Joke, blijf aub lekker schrijven en trek je nergens wat van aan. Ik heb altijd al je stukjes goed kunnen lezen.

De liefde die jij weergeeft in je eigen geschreven stukjes overlapt je schrijffoutjes, als die er al zijn. :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "alle daags" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^