Kramp / epilepsie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Brigitte *Joop, Luna  en Jim

Gisteravond laat ineens vanuit het niets, verkrampte Luna. Ze strekte haar beide voorpootjes zowat boven haar hoofdje en viel om. Daarna deed haar achterpootje mee. Het duurde maar een paar minuten en daarna was het over en viel ze in slaap. We hebben haar bij ons gehouden vannacht en meteen advies gevraagd aan de dienstdoende dierenarts. Volgens de dierenarts lijkt het er op dat ze een epilepsie aanval heeft gehad. Dinsdag maar naar onze eigen dierenarts en haar goed laten nakijken en bespreken wat we kunnen doen en wat we kunnen verwachten (ze is bijna 13) Wat een verdriet ....

honden page profiel MarijkeMarijke

O, wat zullen jullie geschrokken zijn! Ik heb zelf een hond gehad met epileptie. Hij was al 14. Ik hoop dat het bij deze ene keer blijft. Laat haar goed onderzoeken. Misschien valt het mee. Veel beterschap!

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Epilepsie bij hond en kat een boekje van dierenartsspecialist Paul Mandigers. Oa staat er in dat het bij 1 keer kan blijven en dat bij een eerste aanval op oudere leeftijd de aanval vaak het resultaat is van een onderliggende ziekte. 

honden page profiel jaimiejaimie

honden foto van jaimie

Ik zou het boekje van Paul mandigers ook aanraden.
Ik zou zeker naar de da gaan.

Heb je geen vreemd gedrag gemerkt van te voren?
Meestal voelen ze het aankomen.
Onrustig , hangerig?

Wat moet je geschrokken zijn zeg :'(
Heel veel sterkte ermee. Edit: als het idd een epileptische aanval is geweest dan kan je best een extra bakje voer geven. Door de inspanning kunnen ze behoorlijk hongerig zijn , en dorst hebben.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^