even voorstellen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GonGon

honden foto van Gon

Hallo allemaal,

Wat een ge wel dig leuke site !!!
Ik heet Gon en ben samen met mijn vrouw de trotse bezitsters van Krummeltje van de Bloesemtijd, haar officiele naam, we noemen haar Krummie.
Ze is een kanjer van een hondemeid en een groot plezier in ons leven. Waren wij eerst van plan om met haar te gaan fokken, echter bezoek aan de hondeshows en het aanschouwen van alles wat er met het hondje moet gebeuren, deed ons beslissen er niet voor te gaan. Tevens besloten wij om haar niet Bichon te laten trimmen, we vinden een korter krullekoppie veel leuker.

Het geval wil dat Krummie tijdens een bezoek aan verre familie daar een gitzwarte toypoedel tegenkwam genaamd Sammy en op slag dolverliefd werd op hem.

Wij waren bezig onze spullen te pakken en te verhuizen naar Zweden en wilde eigenlijk een speelkameraadje voor haar vinden.
Om dit verhaal wat korter te houden....ze raakte zwanger van Sammy, we wilden toch niet fokken met haar.
Bracht 4 pups ter wereld, 2 witte, 1 zwarte en een blonde.
De blonde hebben we gehouden, de andere drie leven bij vrienden en familie.
De blonde heet Kiwsi (dat is Hebreeuws voor "klein schaapje van mij") en het is een portret hoor!:-)

Ik zal t.z.t. wat foto's uploaden voor jullie allemaal, de geboorte, verzorging van de pups en mams was een bijzondere gebeurtenis in ons leven. Genieten!
Nogmaals...erg leuk deze site, ik was eigenlijk op zoek naar wat advies en info omtrent haar gedrag van de laatste tijd en kwam dit tegen, klein feestje (ik wil er het liefste 20 om me heen hebben hahaha, lekker kijken naar alle video's).

Voor het geval iemand iets weet....Krummie is uiteraard na de bevalling wat minder speels geworden en wij hebben de indruk dat ze zich een beetje verveelt cq aandacht te kort komt en dat ze dit uit door buiten regelmatig te gaan staan blaffen, hetgeen wij niet leuk vinden en haar daardoor binnen roepen (ze gaan beiden naar buiten door een groot katteluik en hebben 1500 m2 omheind land om samen te ravotten, wat ze dus niet doen)en wanneer ze dan naar binnen komt loopt ze geweldig te kwispelen, het is echt een probleem, drie korte blafjes achter elkaar op dezelfde toon en als we haar niet binnen roepen kan ze dat heeeeeeel lang volhouden!

Ikzelf ben niet zo gezond, heb daardoor weinig energie en regelmatig veel pijn, waardoor ik niet zoveel aandacht kan geven, mijn vrouw werkt, het is ook één van de redenen dat we een kindje van haar hielden, zo van...dan hebben ze elkaar, en zijn ze zijn stapeldol op elkaar, valt nooit een onvertogen blaf!

Maar Krummie blaft rustig buiten door en dat willen we zien te stoppen en we weten niet hoe.
Iemand een idee of tip?

ok...tot zover dan.

Fijne dag iedereen en hopelijk tot schrijfs

Gon


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "even voorstellen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Hallo Gon!

Welkom hier en wat heb je een heerlijk koppeltje zeg!

Groetjes Denise en een poot van Chica.

honden page profiel GonGon

honden foto van Gon

dank je!! het zijn mijn allesies:-):-):-)

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Hoi,

Van harte welkom hier op de site. Wat een schatjes heb je daar op de foto staan hoor, echt troetelkontjes, hahaha.

Ja, dat blaffen. Heb je de indruk dat ze het doet als ze iets ziet of denk je echt dat het iets is wat ze zichzelf precies heeft aangeleerd, om aandacht te vragen bijvoorbeeld. Negatieve aandacht krijgen, door haar binnen te roepen is ook aandacht krijgen natuurlijk.

Kan je bijvoorbeeld regelmatig eens, als ze stil zijn buiten, belonen omdat ze stil zijn? Een speeltje geven, af en toe het speeltje wisselen zodat het niet altijd hetzelfde is van speeltje, iets nieuws is altijd interessant en houdt ze bezig. Dingen verstoppen met lekkers in in de tuin is ook altijd plezant en houdt ze bezig.

Hoop dat je hier al iets aan hebt.

Groetjes van ons.

gon (Gast)

Hoi Sarah,

Ehhhh, nee, ze ziet niets, wanneer ze aanslaat als er iemand voorbij loopt vind ik dat ok natuurlijk, ze is waaks, net als haar dochter, er komt geen vlo voorbij zonder dat ze het merken hoor:-)
Maareh....ze blaft om de negatieve aandacht, daarvan ben ik eigenlijk overtuigd.
Ik kan toch niet de hele dag met mijn hondjes bezig zijn, daar heb ik noch energie, noch trek in, ze krijgen in de loop uiteraard wel veel knuffels van ons.
Speeltjes...Krummie geeft er niets om, ze heeft 1 speeltje, een schaap, waar ze wel wat mee heeft en dat gaat als volgt:...na haar avondeten loopt ze er op af, sabbelt aan een oor en stort zich vervolgens in de nek van het schaap en geeft het ding een ritmische beurt!:-):-):-)
Dat doet ze echt graag, maar alleen na het eten. Verdere speeltjes...niet echt, we hebben een grote speelkist met inhoud staan waar ze uit kunnen kiezen, hetgeen zij niet doet, Kivsi wel, die heeft er favorieten tussen zitten en wisselt af.
Stil zijn buiten is wat Krummie betreft een absoluut NoWay! Behalve wanneer ze zich bezig houdt met een vers botje en dat beloon ik dan ook, ik bevestig haar dan met braaf meisje!
Maar ja, wanneer ik haar botjes blijf geven zakt ze door haar pootjes heen hahaaha, dus ....

gast? (Gast)

Ben ik een gast?

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Welkom Gon met je 2 kleine liefies!

Overmatig blaffen is wel af te leren hoor!Het is mij in elk geval gelukt met mijn Westie Joep...Toen hij en Jip hier kwamen noemde ik ze de ´gilliebillies´.Mijn Tosca en Gorby,die meegingen naar Frankrijk waren de rust zelve en toen al dat geblaf op alles,om gek van te worden!
Ik doe zelf alles met mijn stem en houding...dus zeggen,dat ze stil moeten zijn(sjjjjttt) en dan belonen als ze stil zijn...ik zeg dan:goed zo!Soms leg ik ook uit van waar het geluid vandaan komt(als dat de aanleiding is van het blijven blaffen) en benoem het dan:-Dat is een vliegtuig en dan sjjjjttt...en als ze stil zijn weer met een rustige,lieve stem belonen...
Maar jij wil misschien liever een tastbare beloning geven....misschien kan je Krummie ook afleiden door iets leuks(nieuws) met haar te gaan doen.Ik lees,dat jullie ook veel terrein hebben en dan kan je haar lekker ergens iets op laten graven of zo...zoekspelletjes,zodat ze het leuk vindt om buiten te zijn en minder afgeleid is door van alles.Ik weet niet wat de oorzaak van het blaffen is...maar dat horen we dan wel een keertje.In elk geval veel lees-en schrijfplezier hier!

groetjes van Ingrid en haar honden Joep,Moa,Zazou,Sam,Poppy,Viouk en Sheyenne vanuit de Bourgogne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "even voorstellen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^