loopse teefjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ritarita

honden foto van rita

ik heb een vraag er zijn op moment veel teefjes loops, dat is goed te merken aan max, en hij heeft geen moment rust ook 's nachts ,nu wil ik hem chemische laten casteren , dat is een keer eerder gedaan , maar heeft het nu nog wel zin ,het is nu al een paar weken dat hier loopse teefjes zijn , en eer dat het werkt is het misschien al een eind over met de teefjes, en is het uit gewerkt als ze in het najaar weer loops zijn, en wanneer zijn de teefjes ongeveer in het najaar loops ,dan kan ik beter even wachten ,en het in aug laten doen,

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Dat er op dit moment veel teven bij jou in de buurt loops zijn is mogelijk.

Hier in de buurt merk ik er niets van. Mijn reu reageert gewoon normaal en ook mijn teven + teven van vrienden zijn op dit moment niet loops.

Een loopsheid duurt 3 weken dus om nu de chip te laten zetten lijkt mij overbodig (de chip voor 6 maanden) hij is er ook voor 1 jaar, maar als jij er zoveel last van hebt dat jou reu zo reageert en je laat het steeds zo'n chip zetten kan je beter overwegen om hem te laten castreren.

Zo'n chip is ook puur chemische rommel en om dit voor langere tijd te gebruiken is ook niet helemaal gezond voor je hond.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

en wanneer zijn de teefjes ongeveer in het najaar loops

 

Elk teefje heeft haar eigen cyclus. Meestal is die rond de zes maanden, maar dat verschilt van hond tot hond.

honden page profiel ritarita

honden foto van rita

ik heb max zo ongeveer 2 jaar geleden chemische laten casteren ,om dat het toen ook best wel erg was met hem , daar na ook toen het was uit gewerkt ging het goed, nu daar in tegen is het weer dat hij er veel last van heeft ,

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

 

Ik kies er voor, om mijn hond een beetje te ondersteunen in deze voor hem moeilijke tijd met Puur geslachtsdrift. Ik merk verschil. Hij eet dan weer een beetje, anders niet en hij staat niet meer elke keer als je opstaat alvast bij de deur. Er is meer rust.

Een chip duurt minstens 2 weken voor dat het een reactie geeft heb ik begrepen. Ook zou dit bij onze hond een permanente chip moeten worden . Hier zijn het hele jaar loopse teven te vinden. Gelukkig is hij niet bij elke loopse teef van zijn stuk. Dus we hebben ook rustige weken.

 

Ik loop ook een andere route als ik merk dat er een lekkere meid rondloopt en lijdt hem af met andere dingen.

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Eerlijk gezegd denk ik dat je hem niet meer chemisch moet laten castreren. Het is echt flinke troep. Ik kan me voorstellen dat je het 1x probeert om te kijken of castratie gaat werken maar zou het niet blijven doen en echt laten castreren. Je hebt al een aantal keren de injectie laten doen en weet dus dat je castratie wilt. Ik zou het dan echt laten doen.

honden page profiel ritarita

honden foto van rita

ik zal eens Puur geslachtsdrift uit proberen , kijken of dat bij hem ook werkt , en max heb ik 1 keer chemische laten casteren ,


honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Oh sorry dan heb ik het verkeerd begrepen dus 1x eerder.

Volgende forumvraag: Zéér slechte eter
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^