Hoelang hebben jullie de bench gebruikt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Hier ook geen bench gebruikt, staat nog steeds mooi te blinken in de kelder...heeft nooit iets gesloopt en was zindelijk als hij naar zijn vaste stekje in de keuken verhuisde. Ben zeker geen tegenstander, het hangt allemaal van je hond af...een slopertje of een hond die zijn rust niet kan nemen...Volg je eigen gevoel...

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

De bench staat in de kamer en beide honden gaan erin liggen. Thalia hoeft niet meer zo vaak in de bench als in het begin maar wanneer zou ik hem weg doen?

Ik denk het niet, zo lang mijn honden daar een veilig plekje hebben wie ben ik dan om de bench weg te halen?

Thalia kan al uit de bench alleen thuis blijven, ze sloopt niks, ze gaat lekker op de bank liggen. De bench zou al weg kunnen denk ik, maar de honden vinden hem fijn dus zo lang de honden er gebruik van maken blijft de bench lekker staan.

honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland

honden foto van Gina Heuvelsland

Quincy, mijn maltezer heeft wanneer ik wegging tot anderhalf jaar in de bench gezeten. Beertje, mijn shihtzu, zat totdat ie 4 maanden was in de puppyren en nu mag ie samen met Quincy los, hij is nu 7 maanden. Wel gaat hij de bench in als ie overprikkeld is, of als hij Quincy niet met rust kan laten. s'Nachts mogen beide honden los, Quincy slaapt op mijn bed en Beertje ligt overal in de kamer, soms in de mand en soms in de bench (gaat ie zelf in ) ;-)

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Pup is 's nachts niet zindelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^