Appelbloesem ... Lily blossom

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Dank je wel Nika

honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak 3 doggies

honden foto van annemieke&nak

Goh,dit raakt me erg hoor?

Maar ik vindt het ook prachtig,hoe je het hebt beschreven.

In je hart zal Lily-Jane,altijd blijven,en zijn.
Dus is ze toch altijd bij je,ook al kun je haar niet zien.

Nu waakt ze over jullie,vanuit de regenboog plek,en ik weet zeker dat ze vol liefde naar je kijkt. ;-) ;-) ;-)

honden page profiel isabelle isabelle 3 doggies

honden foto van isabelle

" Ik denk dat ik dat laatste filmpje van Lily Jane door Isa gemaakt destijds niet (goed) heb kunnen bekijken. Het was op dat moment nog zo rauw en vers. Ik heb hem nu al een paar keer bekeken en zou wel willen blijven kijken ...

 

Het komt zo intens binnen, precies op het juiste moment. Ik vind het echt een heel erg mooi monument van m'n meisje, met precies de treffende foto's en begeleidende song.

 

Heb Isa een PB gestuurd hierover, maar ze is hier (helaas)  niet zoveel meer.

Isa, ben erg blij mee

 

  "

 




Oh lieverds, ik zit gewoon (weer) te huilen..
Wat een waardering en eer... en wat lief en mooi verwoord..

<3


http://www.zideo.nl/player/?playzideo=6b3465596e6c6875&zideo=6c596d526d6c6f3d

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

@Annemiek... dank je wel.

 

Ze is er altijd en over-al. Niet meer fysiek, maar in alles wie ik ben en wat ik doe  De zaadjes die ze gezaaid heeft ontkiemen nog steeds tot op de dag van vandaag.

 

@Lieve Isa, dank je wel voor het plaatsten van je uiteindelijk versie. Die was ik uit het oog verloren. *slik* wat was ze een persoonlijkheid en wat is ze nu een krachtbron.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Vandaag is de datum dat we heel bewust ons afscheidsproces in gingen. Een maand waarin we nog dichter in elkaar verweven raakten tot we op een adem intens hebben samen geleefd in onvoorwaardelijke liefde en verstandhouding en waarin we samen toegegroeid zijn naar het daadwerkelijke moment van fysiek loslaten. We wisten het allebei vanaf die bewuste datum 2 jaar geleden, 15 april 2012. Ook al was daar niet eens een directe aanleiding voor.

 

Ik sta spiritueel open en die dag zei ik zomaar uit het niets (en eigenlijk zomaar uit alles)  tegen mijn 'meisje' ... ik kan het niet. Zij zei 'ik help je, we doen het samen' en zo geschiede.

 

We zijn naar 'ons' eerste thuis samen gereden en we hebben vanaf daar besloten 'de dag' te plukken. Een maand was ons gegeven, tot vooral ik er klaar voor was om mijn vriendin te begeleiden in haar loslaten van het leven. Zelfs die laatste nacht heb ik haar nog gevraagd of dit was wat ze wilde. Ik heb haar laten zien dat ze los zou komen van haar lijf en dat haar verbindingskoord verbroken zou worden zodat een terugkeer onmogelijk zou zijn. Ze zei JA, en voor het eerst in nachten heeft ze heel rustig en kalm geslapen. Wij allemaal, vol vertrouwen in de liefdevolle nabijheid van elkaar.

 

Ik heb haar moeten loslaten, en toen ze 'los' was kwam ze meer intens 'in mij' dan ooit voor mogelijk gehouden. Ze heeft me zoveel waanzinnig moois gegeven, mijn liefde stroomt over voor zo'n mooie ziel en ziel verbinding.

 

Loslaten is maar een moment, de verbinding voor eeuwig.

 

Dank je wel meisje voor je wijze lessen.

 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: moeite met keuze
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^