Angstige hond help!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DoddyDoddy

Hallo allemaal,

 

Ik heb een shiba inu reu van 1,5 jaar oud. Hij woont alleen met ons en is weinig gesocialiseerd met andere honden. Met honden die hij kent kan hij goed omgaan maar bij vreemde honden is hij enorm angstig. Ik weet dat dit probleem op te lossen is door hem in een roedel te plaatsen, dit zou ik ook graag willen doen maar 600 euro vind ik wel erg veel en is voor mij gewoonweg onmogelijk. Ik ga graag met hem naar de bossen maar dat durf ik ook al niet meer omdat ik weet dat daar losse honden lopen waar hij verkeerd op kan reageren, wat al een aantal keren is voorgekomen en waarbij er een gevecht uit ontstond. Binnenshuis luistert hij perfect en dat is zijn veilige plek maar zodra we naar buiten gaan is het minste of geringste al paniek en zodra hij iets engs gezien heeft blijft dit ook aanhouden voor de hele wandeling. Ik hoop dat ik op dit forum een geschikte roedel kan vinden en een kundig persoon die hier ervaring mee heeft die geen 600 euro berekend.

 

Ik ben ten einde raad en heb zowat alle tips geprobeerd die er op internet staan over angstige honden maar niks helpt helaas... Mocht er een reddende engel zijn dan hoor ik het graag!

 

Alvast bedankt. Gr

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

In een roedel plaatsen alleen is niet dé oplossing.

 

Welke tips heb je al geprobeerd?

Hoe lang heb je deze geprobeerd?

hoe ziet een dag in jullie huis er uit? wat doe je met de hond?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^