cavom hondenbrokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel zackzack

honden foto van zack

hoi ,

heb nu voor de hondjes cavom

in vergelijking met champ hondenvoer wat zouden jullie de hondjes liever voeren

groetjes martha

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Geen van beiden ;) Ze bevatten beiden heel veel graan..

 

Met Champ heb ik geen ervaringen.

 

Met Cavom wel. Cavom heb ik geen goede woorden voor en dit betreft meerdere honden (5).

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

Wij hebben 18 honden en voeren Cavom. Onze honden doen het hier allemaal erg goed op.

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Cavom ben ik ook geen fan van. Ligt voor de hond heel zwaar op de maag, vult heel erg. Op het gebied van brokken is het gewoon heel moeilijk om het juiste voor je hond te vinden...denk ik, iedere hond is ook weer verschillend. Hondenvoeding op basis van granen en bietenpulp heb ik niet zoveel mee. Bietenpulp zou ervoor zorgen dat je hond geen diaree krijgt waardoor je niet goed kunt zien of er iets met de hond aan de hand is en granen kan een hond niet goed verteren.

Ook toegevoegde kleur- en smaakstoffen vind ik maar niets.

 

Ik denk dat ik opzoek zou gaan naar voeding met zeer veel % aan vlees wat niet uit een destructor komt wat bij veel brokken weer het geval zou zijn.

 

 

De brokken waar mijn hondje het wél goed op doet is canagan. 

 

 

 

 

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Ik heb Yuna heel veel verschillende soorten voer gegeven. Heel veel soorten graanvrije brokken, KVV, barf... Maar we hebben haar nu weer terug op Cavom staan. Dat werkt voor haar het beste en ook alle honden van haar fokker krijgen dit merk voer.
Ondanks sommige negatieve reacties, heb ik dus hele goede ervaringen met Cavom. Prijs-/kwaliteitverhouding is naar mijn mening ook heel goed.

honden page profiel KnolKnol

honden foto van Knol

Hier ook een Cavom eter.
Hebben ook verschillende soorten en merken gegeven maar Cavom werkt hier ook het beste. Ik moest wel ff slikken toen ik voor de eerste keer de groene verpakking opende, jongens wat een mega brokken zijn dat, helemaal voor een york oid.

honden page profiel elianne elianne

honden foto van elianne

Super tevreden, staan hier op de Senior-variant en KVV-dagen.

Gaat ;-)

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Winter kwam erg moeilijk aan qua gewicht en had vaak ook slappe ontlasting. Per ongeluk heb ik toen een zak Cavom moeten halen destijds, omdat de zak voer die ik online besteld had vertraagd was ergens en niet meer voor het weekend geleverd ging worden... dus dat werd een noodoplossing halen bij de dierenwinkel. Vanaf dag 1 had Winter ineens goed stevige ontlasting! Dus ik ben het toch een tijdje blijven voeren, en welja, meneer kwam ook eindelijk eens aan! Heb het een tijdje naar tevredenheid gevoerd dus, maar toch zijn we nu weer overgestapt naar een ander merk nu (taste of the wild). Hij had namelijk echt dagen er tussen zitten dat die wel 6x per dag moest poepen, en dan ook echt bergen niet normaal meer. Later begon hij ook jeuk te krijgen en ben ik toch maar weer op zoek gegaan naar iets anders...

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Winter kwam erg moeilijk aan qua gewicht en had vaak ook slappe ontlasting. Per ongeluk heb ik toen een zak Cavom moeten halen destijds, omdat de zak voer die ik online besteld had vertraagd was ergens en niet meer voor het weekend geleverd ging worden... dus dat werd een noodoplossing halen bij de dierenwinkel. Vanaf dag 1 had Winter ineens goed stevige ontlasting! Dus ik ben het toch een tijdje blijven voeren, en welja, meneer kwam ook eindelijk eens aan! Heb het een tijdje naar tevredenheid gevoerd dus, maar toch zijn we nu weer overgestapt naar een ander merk nu (taste of the wild). Hij had namelijk echt dagen er tussen zitten dat die wel 6x per dag moest poepen, en dan ook echt bergen niet normaal meer. Later begon hij ook jeuk te krijgen en ben ik toch maar weer op zoek gegaan naar iets anders... "

 Ozzie krabte ook de hele dag door met Cavom...

Ziet er goed uit het hondenmerk wat jij nu gebruikt taste of the wild!

honden page profiel Marcel & MaxMarcel & Max

honden foto van Marcel & Max

Cavom is een gemiddeld hondenvoer. Niet goed en niet slecht.

Volgende forumvraag: hills J/D canine
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^