Boetes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kwenda ,chihuahuakwenda ,chihuahua

honden foto van kwenda ,chihuahua

hallo .
Margje ,,hier in RDAM MOET JE PASPOORT VAN HOND .
PASPOORT VAN JE ZELF EN POEPZAKJE HEBBEN +BEWIJS OF JE HONDEN BELASTING BETAALD..
IK MAG WEL EN GROTE TAS MENEMEN :-D ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Boetes" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Kitty  & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*•

ongelooflijk ja, maar van dieren kunnen mensen eenmaal niets verdragen zelfs niet als ze even moeten plassen pff. net of ze hebben daar last van.
en als ik ga wandelen heb ik ook nooit mijn pas bij me.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je bent een bofkont. :-D

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

@Margje:

Het bewijst wel weer hoe snugger ze zijn: Hij zegt tegen je: Mevrouw, omdat u heeft meegewerkt laat ik het bij nu voor een waarschuwing. Maarr ik ga deze gegevens wel natrekken, als er ook maar iets niet aan klopt dan krijg u alsnog deze drie boetes. Laat u gewaarschuwd zijn.

Waar wil die snuggere henkie die boetes heen sturen als je een valse naam en adres opgegeven had?

honden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.

Erg hè? Loop je tijdens het uitlaten met een grote tas te zeulen.. Erg fijn hoor! Wel goed om te horen dat hij die boetes toch niet heeft uitgeschreven. ;-)

desiree (Gast)

Wij zijn gepakt op 4 loslopende honden en tuurlijk geen id bij ons,lekker bijde hand die stadswachten(niksnutten,melkerbaantjes) nou mij benieuwen wat onze boete is en het park waar wij in liepen is een natuurgebied hoe zielig ben je dan?Kijk op overtreders op tv nou net mongolen toch?

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

Nou dan kom ik even zeuren......ik wou dat wij hier stadswachten hadden. Hier laat iedereen z'n hond los lopen op plaatsen waar het helemaal niet mag. En aangezien ik hierdoor al 2 honden heb verloren door bijtincidenten, hou ik dus h e l e m a a l niet van loslopende honden. Iedereen kan van mij roepen: mijn hond doet niets...nou lekker vasthouden, dan voel ik me prettiger als ik met Willem loop.

Ik moet ook zeggen, dat ik dus bewust niet naar de losloop plaatsen ga. En als iedereen zich nu eens aan die regels gaat houden, net zoals het opruimen van poep, krijgen de hondenmensen niet zo'n lading shit over hun heen, en hou je volgens mij ook weinig hondenhaters over.
Maar ja, wie ben ik?

honden page profiel eddyeddy

honden foto van eddy

In belgie hier aan de kust regio knokke-heist heb je er ook van maar dan enkel door politie met hond op het strand nu het niet mag 50euro boete lijband niet aan hetzelfde geen poep zakje bij 50 euro.Maar hier maken de rijke toeristen zijn geen zorgen over die betalen dit graag en doen toch hun zin, en de gewone bewoners worden maar verder gepest maar ja de wet is nu eenmaal de wet.
Groeten

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

Gelukkig ben ik nog nooit iets van controle tegengekomen. Al laat ik Roxy wel los op plaatsen waar het niet mag, dat is trouwens sinds kort zo. Maar ik ben niet van plan om Roxy aan de lijn te houden, als er wel losse honden om heen rennen, das vragen om problemen. En legitimeren kan ik ook nooit. Ben wel iemand die dat altijd vergeet mee te nemen. Verder moeten we hier ook poepzakjes bij ons hebben, en dat lukt meestal aardig. Dat omdat mijn tante altijd koekjes klaarlegt in een zakje, en haal de koekjes eruit en je hebt een poepzakje :-)

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

Pépé deed een keer zijn behoefte in de bosjes. Diep in de struiken, zoals het hoort.
Komt er een mvr. aan:
"Ja, raap dat eens gauw op!"
- "Het ligt toch in de bosjes mevrouw?"
"EN daar speelt mijn zoontje!"
- "Zijn daar niet de open speelveldjes voor?"
"Hij vind het leuk om daar te spelen en ik HAAT poep onder zijn schoenen!"
- "Dan moet uw zoon daar niet spelen, dit is bedoeld voor de behoefte van honden." (we hadden een brief met uitleg waar je hond zijn behoefte mag doen.)

Ik ben weggelopen en een heethoofd achter me gelaten. Die stond te koken van woede O-) hihi!





xx Hannah

honden page profiel BasBas

honden foto van Bas

Lang leve de bonnen quota! :'(

Hier in Maarssen hebben ze ook van die over ijverige pen gebruikers.
Staan er bordjes van een hond die een drol draaid met een streep erdoor.
In mijn optiek mag je hond hier dus niet poepen, prima kan ik mee leven.
Maar NEE ik moet het bord zien als dat mijn hond daar niet mag komen!
Nou dan moeten ze eerst maar eens fatsoenlijke borden plaatsen.
Laat de hondenwacht maar komen ik heb nog wel een paar op en aanmerkingen op hun functioneren!

Make my day!!!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

haha.. tja... met honden uitlaten heb ik ook geen ID bewijs mee. voor langere tochten altijd. En hier lopen ze wel aan de riem. Enige waar ik schuldig aan ben zijn de poepzakjes. Maja. ze poepen dan ook alleen waar ze gewend zijn... Dat is dus of t losloop veldje, t uitlaatveldje of mn achtertuin :( heel soms ergens anders, maar dan ligt er altijd een andere drol bij :P

yvo (Gast)

Ik heb ook een eerste ervaring, met een boete wegens niet aangelijnd; 70 euro, ook ik had geen ID bij me, waar hij mij voor matste(ik heb nu altijd een kopietje op zak). Ik kom net uit het park, me netjes gehouden aan de regels,(de 1e keer weeer de hond uitgelaten na die **t boete)weet je hoe ik wandelde in het park en hoe ik thuiskwam? OPGEFOKT, boos, opgelaten en bijna paranoia.
Het is een immens groot park en 1/100 e daarvan is 'vrij' gebied, gelukkig wordt het nieuwe hondenbeleid, over een paar maanden herzien, omdat alle hondenbezitters klagen.

honden page profiel jos huijbregtsjos huijbregts

honden foto van jos huijbregts

" net als de hondenpenning is verplicht om of om te doen bij de hond of zowieso bij je te hebben!

nou ik moet zeggen we hebben hem niet om bij hem we vinden het een afschuwelijk lelijk ding met een nummertje en het gemeentelogo!
we leven niet meer in de jaren weet ik veel wat!

ik heb hem als ik hem gewoon in het dorp uitlaat eigenlijk ook nooit bij me!ik ga wel een mooie penning bestellen met alle gegevens dat vind ik dan niet erg om bij hem om te doen ;-)

bij onze vorige hond hadden we wel die penning om en in 1 x komt er een politie snotneus ( die waarschijnlijk net zn opleiding had afgerond dus nu bonnen mocht uitschrijven ) langsrijden met 5 km per uur om te kijken of mn hond de penning wel om had!
wilde haast tegen hem zeggen of hij het kon zien maar ik denk waarschijnlijk heb ik dan gelijk een boete voor het beledigen van een agent!!!!nee hoor in nederland mag je zeeggen wat je denkt vrij heids van menigen uiting

groetjes "

Ger (Gast)

Wat een verschrikkelijke quotes over de toezichthoudende ambtenaren. Zij maken die regels niet! Dat doen we zelf via gemeenteraden, 2e kamers etc. 4 loslopende herdershonden! hoe gek kun je zijn. Geen riem bij zich....hallo, dit is een mensenwereld! Sorry honden (trouwens alle dieren) komen op de 2e plaats. Er zijn nog steeds heel veel mensen bang van een hond. M.n. herders, rotweilers en dergelijke.Is het nu zo moeilijk om je aan de (zelf opgestelde ) regels te houden?
En dan de politie voor rotte vis uitschelden, tjonge jonge wat een eencelligen hier op dit forum....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Boetes" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Buffelbeentjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^