holle nageltjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jess & moJess & mo

honden foto van Jess & mo

Heeft er hier verder nog iemand een hond met holle nageltjes? Jess haar nageltjes zijn aan de onderkant helemaal hol.. Het ziet er uit alsof ze uitgelepeld zijn! We hebben het na laten kijken bij de DA maar hij vertelde dat dit normaal is en gewoon weleens voor kan komen..Een reden kon hij me hiervoor niet geven.. Ze heeft er verder geen last van de nagels zijn verder gezond maar ik zie de zenuw wel veel duidelijker zitten als bij andere honden.. Is dit iets genetisch of ligt het er misschien aan dat Jess veel op ruig terrein onderweg is?

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Mara heeft ook van die uitgelepelde nageltjes. Je ziet het niet als ze staat of loopt. Maar als je de nagels goed bekijkt zijn ze van de onderkant hol..

Ze loopt vaak naast de scootmobil..maar zo veel mogelijk op het gras ipv het afvalt.. geen idee dus waarom dat is.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Kiwi heeft dat ook. Maar bij Kiwi is dat holle stuk het stuk wat ik er af kan knippen. Haar nagels slijten niet dus ik knip ze eens in de maand.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Mijn heren hebben het ook en dat is volgens mij idd het stuk wat eraf kan, de nagelrand /vrije top, net zoals bij ons. Gister was hier weer wekelijkse 'tut-dag' alleen schoot het er bij in door......Joost mag weten wat haha. Vandaag de schade ingehaald en de heren kunnen weer vooruit met hun vers gepedicuurde poten......hagelwitte tanden, glanzende vacht, schone oren en al het andere

Volgende forumvraag: Help !!! gezocht hondenkam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^