Positive vibes: ik heb een idee

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim & TurboKim & Turbo

honden foto van Kim & Turbo

Ik zie vandaag enkele negatiever getinte topics voorbij komen, het doet er niet toe welke en ik wil hier effe een superpositieve topic starten.

Wat vinden jullie leuk aan je hond? Tijd om eens goed te "stoefen" (vertaling = opscheppen)!

(gelieve geen negatieve reacties naar andere honden of forumleden te geven, enkel de leuke, grappige, schattige, ... dingen over je eigen honden)

 

 

 

honden page profiel Kim & TurboKim & Turbo

honden foto van Kim & Turbo

Ik zal zelf maar beginnen met wat ik leuk vind aan Turbo.

hij is natuurlijk ontzettend mooi   (Zeg ik niet alleen zelf) en ik vind hem zelfs nog leuker als hij een domme vragende frons in zijn elegante kopje trekt!

Het is een echt knuffelbeest en binnen luistert hij heeeeeel goed 

Hij is mijn beste vriendje en ik mis hem al als ik enkele uren weg ben. Ik verheug me telkens als ik thuis kom om die enthousiast kwispelende en grijnzende schat te zien

honden page profiel IreneIrene 3 doggies

honden foto van Irene

Ik reageer vooral om te volgen want heb nog geen hond. Ben dol op leuke hondenverhalen.

 

Oh, misschien heb ik toch wel een leuk verhaal.

De hond van mijn ouders kwam, toen ik zwanger was, altijd tegen mijn bolle buik aanleunen. Mijn dochter bewoog dan in mijn buik altijd naar hem toe. Zo schattig. Toen ze geboren was vond hij mijn dochter minder leuk, haha. Maar die momentjes die ik met hem en mijn zwangere buik had waren altijd wel heel mooi.

honden page profiel Swetta&FlynnSwetta&Flynn 3 doggies

honden foto van Swetta&Flynn

Leuk topic!

 

Ik vind Flynn natuurlijk ook prachtig!  Ik vind het heerlijk om naar hem te kijken als hij los door het bos rent en hoe hij dan gewoon geniet.  Het is ook heel fijn dat hij ook heel graag knuffelt, op schoot zit of even rustig naast je gaat slapen! Hij luistert super goed op puppycursus en is een beetje "het voorbeeld" van de klas. Hahahaha 

Eigenlijk vindt ik alles aan hem gewoon leuk! 

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

.... alleen al omdat 'ie er altijd is :D

 

honden page profiel TerryTerry 3 doggies

honden foto van Terry

Terry:

 

De reus in een klein lichaam!

De meest geweldige Jack Russel die je je wensen kan.

 

Hij is nu 1,5 jaar oud en nooit hieper de piep geweest.

Nu zijn testosteron weer op het normale level is blaft hij niet meer aan de lijn ( ZO TROTS)

en loslopen gaat prima.

 

Eigenlijk is het jammer dat er geen ras is wat de Terryhond heet, want hij is MIJN perfecte hond :)

 

HAHA ZO GOED? 

honden page profiel Kim & TurboKim & Turbo

honden foto van Kim & Turbo

Ik vind het ook zo mooi als ik Turbo zie lopen tijdens de wandeling, staart bijna recht omhoog, hier wat snuffelen, daar wat, gelukkig zijn ...

en als hij speelt met andere honden  (Want dat is niet altijd evident geweest)

En hij is ook zo slim, zelfs al wordt hij al een dagje ouder, als je hem iets leert zie je hem gewoon nadenken 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Ik ben helemaal verliefd op Ten zijn billen!!!!!! Kan er naar blijven kijken.....zo mooi gevormd en gespierd (wil ik ook!).....eigenlijk de hele achterhand......de hele hond 'strak in het pak'..........I'M IN LOVE

 

En Loco heeft gewoon een heerlijk bekkie met zijn perfect gevormde kop.......precies zoals ik het mooi vind, niet te lang, niet te kort, niet te spits, niet te breed.......gewoon zoals het moet zijn!!!.....net zoals de rest van dat lekker dier!..........Yes, nog altijd even verliefd!

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Ik ben vanavond weer naar GG-II training geweest.. ik ben zo trots op mijn topper! Ze doet alles super..

Het sorteren met de stokjes gaat nu ook helemaal goed :-D Bij sorteren moeten ze uit 5 identieke stokjes het ene eruit pakken die mijn geur heeft..voor een drijver dus heel lastig! :-D

 

 

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Oké, sorry.. ik weet dat ik niet negatief mag doen in dit topic. Maar helaas mijn hond is gewoon de leukste en de liefste.  Hihi.. 

 

Ik kan echt genieten op momenten zoals nu. Manlief probeerd hem van de bank af te krijgen voor de laatste ronde. Hij is ondertussen bijna in me gekropen.. zwaait voorzichtig met zijn staart om er zo schattig mogelijk uit te zien zodat hij niet mee hoeft. Manlief haalt alles uit de kast om hem mee te krijgen. En joepie! Het loopt nu net de poort uit. Met zware tegenzin. 

 

Of zoals gisteren bij mijn oudste broer. Gijs en hij zijn de grootste vrienden. Gijs grijpt dan ook elk onbewaakt ogenblik om zich bovenop mijn broer te storten en hem helemaal af te lebberen. Als je dat koppie dan ziet. Zo vol overgave en liefde... Heerlijk! 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

" Ik zal zelf maar beginnen met wat ik leuk vind aan Turbo.
hij is natuurlijk ontzettend mooi   (Zeg ik niet alleen zelf) en ik vind hem zelfs nog leuker als hij een domme vragende frons in zijn elegante kopje trekt!
Het is een echt knuffelbeest en binnen luistert hij heeeeeel goed 
Hij is mijn beste vriendje en ik mis hem al als ik enkele uren weg ben. Ik verheug me telkens als ik thuis kom om die enthousiast kwispelende en grijnzende schat te zien "

 

JAAAAHHHH!!! Dat is ook wel 1 van mijn favoriete uitdrukkingen bij een hond!

 

Die van mij kunnen er ook wat van.......Ten op de manier van...... 'O spannend, even nadenken hoor, hoe pakken we dat aan? Ga je me helpen?'. En Loco op de manier van.......'Echt???? Moet ik dat doen voor die ene beloning? Toe nou, geef maar gewoon.....Je hebt hem toch in je zak? Ik pak hem zelf wel!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^