Eten verspreid geven?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Gisteren heeft mn hond patatjes uitgekotst die ze waarschijnlijk stiekem te pakken heeft gekregen,  net kotste ze weer, een hele lading brokkenprutje. Ze kan wat onder de leden hebben, maar kan het ook zijn dat ze misschien kotst omdat ze "teveel" in 1 keer krijgt? Ze krijgt 2x per dag 70 gram brokken, en als ze kvv krijgt voer ik op t oog.

wat denken jullie? Morgen even naar dierenarts of zou verspreid voeren op de dag ook kunnen helpen? Ze is verder namelijk prima.  Alleen beetje hangerig.

honden page profiel Nelis & NoaNelis & Noa

honden foto van Nelis & Noa

Als ze 4-5 maanden of ouder is dan moet 2maal daags voeren lrima te doen zijn. Overgeven kan vele oorzaken hebben, van veel koud water drinken tot iets onder de leden hebben. Meestal eten honden dan bijvoorbeeld gras om overgeven op te wekken. Heeft ze misschien iets aparts binnen gehad? Dat zou ook kunnen. Of te veel gerommel met verschillende niet complementaire soorten voeding etc. Etc.

honden page profiel Amy & BoefkeAmy & Boefke

honden foto van Amy & Boefke

" Als ze 4-5 maanden of ouder is dan moet 2maal daags voeren lrima te doen zijn. Overgeven kan vele oorzaken hebben, van veel koud water drinken tot iets onder de leden hebben. Meestal eten honden dan bijvoorbeeld gras om overgeven op te wekken. Heeft ze misschien iets aparts binnen gehad? Dat zou ook kunnen. Of te veel gerommel met verschillende niet complementaire soorten voeding etc. Etc. "

 Het beste is toch tot 1 jaar 3x per dag te geven?:)

en 4x tot 4/5 maanden? 

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Bedankt voor de tip.

Ze is nu bijna 2 jaar. Normaal schrokt ze nog wel is dat het er weer uit komt maar ik denk toch dat dit een virusje is. Ze heeft mij al 2x vannacht wakker gemaakt toen ze weer ging overgeven. Morgenochtend ga ik naar de DA.

Volgende forumvraag: hondje loopt mank
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^