zindelijkheid lukt maar niet!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DeboraDebora

Hallo allemaal, 

Ik ben beetje ten einde raad aan het komen. Mijn pup is nu 8 maand oud en nog niet proper.

s'nachts is het geen probleem maar overdag wel. 'smorgends zijn eerst plasje doet hij altijd mooi buiten en s'avonds zijn laatste plasje ook. Maar dan overdag ik ben bijna elke min bij hem maar vanaf da ik hem eens 1 min niet zien dan is het prijs... We laten hem echt wel veel buiten. Ook staat hij soms zelf aan de deur te springen en dan laten we hem direct buiten en belonen we hem. Maar het is net of hij het niet snapt. We hebben ook al een puppydoek en plank  geprobeerd maar daar wil hij zelf nog niet naar kijken. Hebben jullie soms tips? 

Emma (Gast)

Soms kunnen we ook te enthousiast zijn, waardoor de puppy een beetje onzeker wordt en dan liever rustig in zijn eentje buiten het zicht plast en/of poept. Pas leuk reageren als hij echt klaar is en niet al als hij nog bezig is. Hij kan het vaak toch ook al, dus dan komt alles zeker goed. Als het een klein ras is, kan het soms wat langer duren.

honden page profiel Nelis & NoaNelis & Noa

honden foto van Nelis & Noa

Kan het misschien met verlatingsangst te maken hebben aangezien de hond het doet als er niemand bij hem is? Toen Noa nog niet zindelijk was maakte het niet uit wat de situatie was, hoge druk betekende plassen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^