Welk puppyvoer raden jullie mij aan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Hallo Iedereen,

 

Kan iemand mij misschien iets aanraden betreft puppyvoer voor een Golden retriever / Labrador pup? Op het moment heb ik Smolke puppy brokken. 

 

De puppy is 10 weken oud. 

 

Alvast bedankt.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko

honden foto van Marissa & Zuko

Er zijn hier veel mensen die ontzettend veel van voer afweten. Ik weet niet of je liever vers vlees of brokken voert?Je kan altijd informatie vinden op www.voerwijzer.com. 

honden page profiel Laura&RoxyLaura&Roxy

honden foto van Laura&Roxy

Ik zou de eerste tijd aanhouden welk voor je had, daarna kun je gaan mengen!

honden page profiel hans masthans mast

honden foto van hans mast

hallo remco

 

zoals je wel zal weten,ben ik iemand die zijn honden,jong of oud ten alle tijden vlees voert,want een hond groot of klein,is en blijft ten alle tijden een CARNIVOOR wat nog ten alle tijden betekent VLEESETER,wie zijn wij dan om een hond iets anders te geven dan vlees,de honden die ik zelf  heb zijn ALASKAN-HONDS -SLEDEHONDEN die hebben nog nooit iets anders gegeten als afval vlees,mijn honden hebben bijna nooit geen brokken gegeten,en dat wil ik graag zo houden,remco begrijp mij goed iedereen moet zijn hond geven wat hij of zij wil ,maar zich  er wel  bij af vragen of het goed is voor de hond of honden,die je hebt,denk er nog maar eens  rustig over na wat je jou honden wil gaan voeren in de toekomst,ik denk te weten dat vlees voeren een stuk goed koper is als brokken voeren,je moet eens weten hoe brokken gemaakt worden?daar word je echt niet vrolijk van,en met hoe veel warmte dat dat gebeurt,ik zeg altijd iedereen moet zijn hond het voer geven waar de hond of honden het goed op doen,en dat vind ik nog steeds vlees,en dat is volgens mij ook goed koper als brokken

 

grt hans mast

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Oke, bedankt allemaal. Ik heb besloten om voor nu door te gaan met het huidige puppyvoer (Smolke puppy maxi brokken). Daarna wil ik verder kijken naar andere mogelijkheden. 

 

Is trouwens de Smolke puppy maxi brokken het juiste voer voor een Golden retriever X Labrador pup (Reu)? Anders kan ik ook nog kiezen voor de Mini-Medium variant van Smolke.

 

Alvast bedankt.

honden page profiel treestrees

Dag Remco,

 

Je zou even bij je dierenarts voor info kunnen vragen.

Mijn d.a.  zegt dat je bij de grote hondenrassen en daar valt die van jou ook onder beter geen puppenbrokken kan voeren.ivm te snel groeien en het calcium gehalte in het voer.

Dus gelijk overgaan op hondenvoer voor volwassen honden.

 

Gr.

 

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Hier kregen de pups canex puppy brok, een zak gewone, dan over op puppybrok voor grote rassen en daarna adult brok.

Met 4 pups zo gedaan, en goed opgegroeid.

Alle 4 (uit verschillende afstammingen) op een leeftijd van 1 tot 2,5 jaar geröntgend en allemaal A heupen.

Kan zo verkeerd dan niet zijn vermoed ik eens.

honden page profiel hondhond

honden foto van hond

KIjk eens op de site van Kynofit of bel hen eens op. Er is een voedingsdeskundige, Auke, die samen met jou het juiste voer voor je hond uitzoekt. Alles is daar mogelijk omdat ze het voer zelf maken. Hier een hond de eerste 1,5 jaar op vers vlees gehad daarna over gezet naar kynofit. De inhaalslag die hij toen gemaakt heeft is zeer opmerkelijk. Zijn vacht is met name met sprongen vooruit gegaan. En het is niet duurder dan andere goede brokken. Voordeel vind ik ook dat het aan huis bezorgt word dus geen gesleep meer met zware zakken.

 

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Wij geven proplan

Volgende forumvraag: niet naar buiten willen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^