Loopse dames

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ik weet niet goed waar ik het moet plaatsen dus ik gooi het hier even neer 

 

Ik vroeg me af of jullie veel gedragsveranderingen merken wanneer jullie teefjes loops zijn? Zijn het subtiele, kleine veranderingen? Worden het echte bitches? Of worden het dramaqueens? 


Hier is het weer de tijd van het jaar, mijn hondjes zijn loops. Bij Blackie merk je amper iets, behalve dat heel het huis vol bloeddruppels ligt. Aan haar gedrag merk ik helemaal niets. Ze blijft dat pittige, oude wijfje dat ze altijd is  Het enige wat ze heeft is dat ze altijd op Saffira wil rijden. Dan duwt ze haar kont tegen haar aan, en wanneer Saffira gaat liggen kruipt ze op haar rug. Ik zit hier met 2 lesbo's 


Saffira daarentegen, die verliest amper bloed maar wat een gedragsveranderingen heeft zij zeg.. Heel de tijd zeurderig doen, aandacht vragen, meer blaffen, ... Ik zit dan in de zetel en begint ze zo ineens te zeuren en piepen. En dan krab en wrijf ik wat en zeur lekker met haar mee  Mja, mijn meisje heeft echt last van haar hormoontjes  En wanneer zij op haar hoogtepunt is, is zij degene die "zin" heeft. Dan legt ze haar poot altijd op Blackie en gaat ze liggen. Blackie heeft dan ondertussen geen zin meer, maar soms geeft ze dan toe en dan kruipt ze toch op Saffira haar rug. 

Ben benieuwd naar jullie verhalen 

honden page profiel Landseer ectLandseer ect 3 doggies

honden foto van Landseer ect

Ruim voor de loopsheid begint ze meer te eten.

Net voor de loopsheid...tja...sloopt ze onze reu, (die we dan af en  toe echt moeten beschermen).

Dus ze daagt uit tot spel, en zet hem tijdens het spel helemaal klem.Hij mag dan verder niets doen.

Op haar hoogtepunt word het "'spelen" nog erger/heftiger, enkel staat ze op het eind dan gewillig klaar .(onze reu is geholpen, maar alles schijnt nog te werken)

Zodra ze echt op haar hoogtepunt zit, eet ze rustig 3,4,5 dagen bijna niets.

Naar haar hoogtepunt heeft onze reu nog wel zin, enkel......Hij heeft geen balletjes meer,....... maar ze zou ze er afbijten als ze kon., dan wordt het echt de bitsch die vaak wordt beschreven.

Dan wil ze geen gedoe meer aan haar lijf, en moet hij echt even uit haar buurt blijven..

 

Al met al...ik denk dat ze totaal 3 maanden uit haar doen is ,voor en na de loopsheid.

 

 

 

honden page profiel gerda goudvisgerda goudvis 3 doggies

heerlijk he, die hormonale loopse mutsen,

 

hier een die net loops is geweest, 

 

qua veranderingen valt het wel mee, maar ze heeft meer van die gekke/ondeugende streken die ze uithaalt. 

ze is wel heel schoon, (als ik zeg ''bo bloedje'', en er na wijs dan zoekt ze het vlekje en likt ze het op) wat ik in de gehele loopsheid weinig zeg, (maar ze verliest wel vrij veel bloed) 

in huis is ze wat lui/hangerig, ze ligt/zit eigenlijk nooit op de bank, alleen om naar buiten te kijken, maar als ze loops is ligt ze het liefst op de bank, 

tijdens het wandelen is ze wel een stuk ''allerter'',

qua plassen valt gelukkig ook wel mee, ik ken namelijk vriendinnen die om de zoveel meter moeten stoppen omdat hun hond n druppeltje moet deponeren, gelukkig plast bo maar n keer of 3 per wandeling

haar eetlust is wel wat minder, of nou ja, ze eet waar ze zin in heeft, en laat dat ook duidelijk merken. 

(ondeugende streek nummer 24: om 3.56uur de diepvries openmaken, pens smuldier bakje voorzichtig pakken uit de verpakkinghalen en oplikken) hahaha

(wij hebben n kleine diepvries onder de koelkast) 

 

ik krijg alleen een beetje het idee dat ze schijnzwanger aan het worden/is of hoe zeg je dat? 

ze krijgt hang tietjes, en als vreemde honden in mijn buurt komen gaat ze er weer snel tussen staan, 

na het douche wacht ze op de badkamer om mijn benen droog te likken, en krijg ik heel de tijd liefdesbeetjes, 

als mn vriend bijv. thuis komt, en ik geef hem een kus, dan gaat ze joelen, of komt tussen ons in staan en blijft mijn vriend aanstaren.... 

 

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

@Landseer: Wat duurt dat lang bij jou zeg  3 maanden uit haar doen! Gelukkig is het hier zo lang niet 

@Lauraa: Ach wat een kopje  Handig dat ze het zelf oplikt trouwens, hoef ik hier niet te verwachten. Als ze vleesje steelt mag ze trouwens wel de koelkast weer sluiten. Anders verbruikt het zoveel stroom  

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Hier ook net 2 loopse mutsen gehad  ,zijn wat meer aanhalig als normaal en de buldog heeft minder zin om te lopen (als ze dat ooit al heeft lol) Probeer ze ook weer niet teveel aan te halen anders krijgen we straks weer de schijnzwangerschap en dat is 100 xerger

dan is het oorlog in huis .Eigenlijk best raar he de oorlog komt na het bloed in huis

honden page profiel Larissa&Laan&GucciLarissa&Laan&Gucci 3 doggies

honden foto van Larissa&Laan&Gucci

Laan die .. sja, daar merk je niets van x)

Gucci die komt echt tegen je staan ,met d'r staart altijd opzij, en als je ze aait, hopla die staart opzij x)

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Hier hebben ze nergens last van.. alleen is lola hitsig en blijft op dipsy rijden die dat allemaal best vind xd hier ook 2 lesbos haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier een leuke loopsheid, van te voren gaat ze in de rui, winter of niet dan loopt ze voor haar doen in haar blote kont.

 

maart is haar tijd als de rui hormonaal geweest is zo niet dan is het de zachte winter geweest, maar heb zo,n vermoeden dat het maart wordt, als ik haar cyclus klok op de kaart ziet.

 

wat merk ik er van ? tegen de loopsheid begint ze al te roepen buiten, HIER ben ik door kleine plasjes te markeren, aha denk ik dan, daar gaan we weer, dan is er de loopsheid, geen problemen, ze eet normaal en buiten geen gedrag dat ik denk, zucht wat een drama die griet...... maar dan..

 

een week verder en dan ja hoor, zie ik haar gluren, onder mij vandaan, of er in de verte een leuke gooser aankomt, die haar kan behagen, dat ben ik natuurlijk voor, rechts omkeer. hahahaha na twee dagen laat ze diepe zuchten van ,dan maar niet.

 

hier is een loopsheid twee weken, dan sluit haar vulva weer, loopsheid is dan over, heb navraag gedaan, alles is normaal, fijn dat het van korte duur is. buiten achter haar gat geen reu te zien, lavendel spoor, behoed haar er voor. of mijn handelen.

 

een leuke loopsheid, geen enkel probleem, niet ziekies , naderhand geen schijndracht, niets. ze gaat weer vrolijk verder na haar loopsheid.

 

 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Hier sinds lange tijd weer loopse dames in huis. Mc is geholpen dus daar geen last van. 

 

Luna Husky: Is pas voor de 2de x loops geweest is wat nukkeriger, ietwat saggo kan ook minder van de anderen hebben begint van te voren ook meer te likken bij zichzelf. Wilt dan ook wat meer met rust gelaten worden. Haar eet gedrag is nog steeds hetzelfde.

 

Nanook Newfoundlander: Ook van te voren wat meer aan het likken zij is pas voor de 1ste keer loops geweest. De 1ste 2 dagen wist ze niet precies wat haar nu overkwam, ze kon haar draai of lig niet vinden. Ze werd ook heel knuffelig steeds bij me willen zijn wel heel schattig om te zien. Maar niet saggo ofzo. En ook aan het eten niks geen veranderingen. 

 

Gelukkig werd nanook het een week na Luna dus mooi in dezelfde periode dus hadden we een week of 5 loopse dames. 

Wat wel grappig was te zien de reactie op en van de benner senner bij ons op de hoek, normaal een gewone blaf naar elkaar maar nu was het echt erop af willen en een heerlijke ik heb zin in je geluid van allebei. 

Het bloedverlies valt hier mee, Luna heeft in begin nog een broekje om maar dat houden we mss een week vol of zo want ze houden zich erg goed schoon en wat ik in huis vind valt reuze mee. 

 

Gelukkig wonen we in een vrij gebied dus komen we relatief gezien weinig andere honden of reuen tegen maar naar Mc toe zie ik geen verschil. 

Volgende forumvraag: Couperen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^