vlooien!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nancynancy

Ik heb mijn hondje met practic behandeld tot twee keer toe! En de vlooien komen na twee weken weer terug. Het is toch een duur middel ik heb er 29 euro voor betaald bij de DA. En ik wil ook niet steeds een vlooienmiddel geven wat toch ( gif) is als het maar zo kort werkt Heeft iemand tips wat ik kan doen? Hij zit niet erg onder de vlooien, ik vindt er soms 2 of 3 tijdens het kammen. En bij mijn andere hond geen enkele vlo te bekenen. Elke dag wassen met shampoo is ook niet goed! Maar wat kan ik dan het beste doen?

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

Heb je je huis, auto etc al behandeld?

honden page profiel nancynancy

Ja, steeds stofzuigen, hondenkleedjes wassen, dweilen

honden page profiel SamanthaSamantha

honden foto van Samantha

Stronghold is echt een heel goed merk. Mijn beestjes hadden ook vlooien na een bezoekje aan onze kapper die puppy's hadden. Ik heb ze blijkbaar meegenomen en na een paar dagen zag ik ze op mijn beestjes lopen.

1x stronghold gebruikt en ze nooit meer terug gezien. En mijn beesten zaten best wel onder :s 

Blijkt ook dat de huidschilfers van ze dan ook giftig worden voor vlooien en dat voeren ze aan hun eitjes en daardoor gaan ze sneller dood.

Als je alles al hebt geprobeerd is alleen het veranderen van vlooienmiddel nog te proberen denk ik.

Volgende forumvraag: jeuk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^