jeuk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evaeva

honden foto van eva

Hallo,

Mijn honden hebben al heel lang jeuk ze trekken zicht de haren uit en ik ben al drie keer bij de dierenarts geweest die kon niks vinden, nu wilde ik ander voer gaan proberen mijn honden eten s avonds pens en overdag heb brokken voor ze staan van beneful, ook heeft een hond van mij gevoelige darmen kan niet veel hebben dan is ze aan de diarree, heeft iemand een advies voor mij wat ik ze het beste zou kunnen gaan voeren mischien dat dan eindelijk de jeuk eens weg gaat.

alvast bedankt,  groetjes eva

honden page profiel AliceAlice 3 doggies

honden foto van Alice

Omdat dat je hond gevoelige darmen heeft, kan de Beneful het ook nog eens erger maken. Beneful is 1 van de meeste slechte brokken die je je hond kan geven. Heb je al een keer graanvrije brokken geprobeerd? Deze zijn volledig en zonder de toevoegingen zoals vele geur, kleur en smaakstoffen. Ze zijn uiteraard ook wat duurder, maar beter voor de gezondheid van je hond en dat is toch wat we willen.

Probeer bij het overstappen het eerste gedeeltelijk te mengen met je eigen voer en zo rustig over te stappen.

honden page profiel evaeva

honden foto van eva

Bedankt voor het advies ik heb vanmiddag voer van prince gekocht speciaal voor gevoelige darmen en huid, hopen dat dat werkt. Anders kan ik idd eens naar die graanvrije brokken gaan kijken.

groetjes eva

honden page profiel JosienJosien

honden foto van Josien

Rund is het eerste waar ze allergisch voor zijn. De Holistisch Dierenarts in Valkenburg heeft ons wild vers vlees aangeraden om op te starten met vers vlees. Verder geen chemisch vlo een ontwormingskuur spul maar op natuurlijke basis. Verm x, Dermgard, CD vet, Mifloran. Zelfs in Taste of the Wild zit rundvlees.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

kip en granen zijn de meest voorkomende allergieen. ik zou dus voeding zoeken zonder granen en zonder kip. dit kan vers vlees zijn maar mag ook zeker een goede brok zijn. let ook op tussendoortjes!

honden page profiel dogfrienddogfriend

honden foto van dogfriend

beneful ed skippen om te beginnen
de prins zal je minstens 6weken moeten geven voordat je ziet dat het helpt!succes ;-)

Volgende forumvraag: ervaring carnibest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^