Robotstofzuiger,..wel of niet doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Ik zit te denken om een robot stofzuiger in huis te halen,..omdat wij elke dag met vuile schoenen binnen komen in de berging en het geleidelijk aan toch mee naar binnen lopen. En daarnaast de hond natuurlijk ook veel verliest tijdens het opdrogen. Zelf doe ik 1x in de week het hele huis i.v.m rugklachten maar wil de nieuwe laminaatvloer natuurlijk zo veel mogelijk besparen van krassen. Hebben jullie er ook 1 en hoe doen jullie dan met de dieren erbij?

honden page profiel Lisette de WitteLisette de Witte

honden foto van Lisette de Witte

Ik vind het 3x niets.... geef mij maar mn Dyson, elke dag even 15 min door het huis en alles is weer schoon.

Een robotstofzuiger prima voor de grote oppervlakken, maar in praktijk niet handig ivm stoelpoten, dik karpet etc.

Als ik zuig doe ik ook rondom de hondenmand, bv tussen de bank en de kachel, naast de tv kast staat een lamp, dat zijn allemaal plekken waar een robot niet komt. De mensen die ik ken (overgens allemaal zonder huisdieren) vinden het een geweldig ding, maar zelf denk ik huisdierharen dwarrelen overal heen en blijven niet waar ze vallen.

Volgende forumvraag: Wat is dit?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^