Langs bij oma..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Vanavond ben ik met de hondjes weer even langs de oma van m'n man geweest. Zij is gek op onze honden en de honden zijn gek op haar. Zodra we al haar straat in rijden, kan Tibbe niet meer stilzitten van de zenuwen. Hij moet zo snel mogelijk die auto uit en weet precies het huis te vinden!

Altijd als we er zijn, lopen de honden mee naar de keuken. Ook vanavond vroeg ze; "Ik heb koekjes voor de honden gehaald, ze mogen er wel één hè?" "Tuurlijk", zei ik. Ondertussen ging ik de tafel dekken voor het eten. "Ze vinden het weer heerlijk hoor" riep ze vanuit de keuken. 

Later op de avond vond ik Finch steeds stiller worden. Hij is de eerste maanden van z'n leven erg ziek geweest en ik zie daarom direct aan hem als er wat mis is. Het was duidelijk dat Finch buikpijn had. 

"Wat gek", zei ik, "ze hebben nog helemaal niks gegeten, behalve vanmorgen z'n eigen brokken. Ik snap niet waar die buikpijn vandoor komt. Heeft hij misschien veel koekjes van u gehad, oma?" "Nee hoor", zei ze, "Ieder één grote en die andere hebben ze met z'n drieën gedeeld". 
Ik vond het nogal vreemd.. wat voor grote koeken had ze dan? "Vandaag had ik grote spritsen van de vers-afdeling van de AH vandaan, helaas redde ik het niet om langs bakkerij Landsaat te gaan. Bij de banketbakkerij vinden ze de gevulde koeken erg lekker, maar de spritsen gaan er ook goed in hoor. Verkade zijn ze trouwens ook gek op".

Wat blijkt; oma haalt speciaal (grote!!) koeken bij de banketbakkerij voor de honden! En ik maar denken dat ze hondenkoekjes krijgen!!!
Ik heb haar eerder in de supermarkt laten zien welke koekjes ze mogen hebben. Thuis krijgen ze nooit van dat soort graankoekjes, maar voor die enkele keer bij oma vond ik dat niet zo erg. Ik zet volgende keer wel zelf een bak hondensoepjes neer..

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Och die arme XD mijn kat heeft het eens gepresteerd om in zijn eentje een complete boterkoek op te vreten, die heeft toen ook de rest van de avond stilletjes in een hoekje gelegen... Wel ontzettend lief van oma dat ze speciaal voor de hond naar de banketbakker gaat! Maar misschien de volgende keer toch maar een retourtje dierenwinkel :-D

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Och wat een schattig verhaal eigenlijk van die lieve goed bedoelende oma :-)
Geen wonder dat je honden er zo graag komen hihi

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ach, ik vind het toch wel heel lief van oma :-)
Misschien niet heel slim, maar het heeft wel wat schattigs.

Beetje sneu voor de honden, dat dan weer wel. Krijgen ze iets heel, héél lekkers van oma, krijgen ze d'r nog buikpijn van ook.

Inderdaad zelf maar een lekker bakje hondenkoekjes bij oma neerzetten ;-)
Misschien iets wat ze thuis niet krijgen, zodat de koekjes bij oma tóch extra speciaal blijven (zonder de buikpijn achteraf).

honden page profiel ..

honden foto van .

haha het is ook heel lief :-D

Moest er ook maar om lachen en ben niet boos geworden of zo.. die honden zijn het enige lichtpuntje in haar leven nog, dus ik laat haar maar. Ik leg zelf inderdaad wel even wat in huis onder het mom "dan hoeft u niet helemaal naar de winkel en dit vinden ze heerlijk". Hondjes & oma ook weer blij :-D

Toen ik gisteravond weg ging zei ze ook nog: "oh ik had een taart gekocht, maar die vindt ik niet zo lekker. Neem jij maar mee voor de hondjes, vinden ze heerlijk". hihi dank u wel hoor oma ;-)

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna 3 doggies

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Die oma's ook haha. Ik moet ook altijd goed opletten dat er niet hele zakken snoep verdwijnen, want als het aan oma ligt, kunnen we de hondjes naar huis rollen na een bezoekje ^^

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Niet mijn oma, maar een heel lief bejaard buurvrouwtje van mij vroeg vandaag heel lief of mijn hondjes wel een bonbonnetje lustten... en daarmee bedoelde ze dus (ontzettend dure!) Belgische pralines. Toch maar even uitgelegd dat dat giftig was voor honden O-)Zei ze nog dat ze blij was dat ze niet als hondje was geboren, hahaha. Ook al zo'n schatje.

honden page profiel PP 3 doggies

Haha, ach, wat schattig! :-D

De meeste mensen in mijn familie hebben een hekel aan honden. Alleen mijn zus vindt het wel leuk (maar zou er zelf geen willen) en mijn vader en zijn vrouw (hebben zelf een hond). Mijn oma is bijna volledig blind en schrikt wanneer Cosmic ineens naast haar staat, haha. Cosmic doet dat ook niet erg subtiel, steekt dan ineens d'r natte neus in oma's oor.. ;-)

Het enige wat Cosmic eens gegeten heeft bij oma was een pleister die om haar vinger zat, haha, die heeft Cosmic eraf gesnoept ;-)

Volgende forumvraag: Sascha the Box Slayer!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^