Zo slim zijn ze..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Gisteren tijdens het wandelen liep Jamie ineens mank, ze tilde haar voorpootje op. Ik til haar op en kijk naar haar voetje maar zie niks dus zet haar weer op de grond en loop verder.
Jamie loopt weer normaal mee tot ik me omdraai en zeg; ach Jamie, had je dan zo'n auw aan je pootje, gáát 't? Op een zo zielig mogelijk toontje natuurlijk.. spontaan tilt ze haar pootje weer op en gaat ze weer hinkend zielig kijkend verder.
Haha moest er zo erg om lachen, wat een hond zeg.
Honden zijn veel slimmer dan je denkt.

Jullie ook wel eens zoiets meegemaakt? :-D

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ja, laatst nog ;-)!

Sascha had een ongelukje gehad, waardoor haar oortje bloedde.. Ze had er niet heel veel last van, maar ja, oren bloeden altijd erg hard!
Ze liep er gewoon mee rond, behalve als je naar haar keek. Dan moest ze ineens haar kopje scheef houden.

Na een dag of twee, hield ze iedere keer als je vroeg: ''Heb je zo'n zeer oortje?'' haar kopje weer scheef. En dan van die zielige oogjes erbij, jep, dat is Sascha!

Dit heeft ze twee weken volgehouden! O-)

Odi snapte er trouwens weinig van, die dacht dat ze echt heel veel pijn had!

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Hihi nog zo'n dramaqueen dus. :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ja. Mellow was nog jong, mijn ouders waren een dag weg, dus Fleur kwam bij ons thuis (is dus al een poos geleden). Ik moest werken, mijn vriend had een ADV dag.
Hij besloot met de honden te gaan lopen. Flinke ronde, gewoon vanuit huis (dus niet met de auto ergens heen). Hij was halverwege toen Mellow ging hinken. Gekeken, maar hij zag niks aan d'r pootjes. Even op een bankje gezeten, weer verder gelopen en weer hinken. 
Toen heeft ie mij gebeld (mijn werkdag was voorbij). Dus ik ben vanuit de kapper naar de camping gereden, waar hij in de buurt was, hij kwam mij langzaam tegemoet lopen. Ik zie ze lopen, huppende Mellow, ooo, wat liep ze d'r zielig bij. Ze ziet me en was een partij blij! Ze sprong op alle vier d'r poten en ze bleef maar blij doen.
Dus ja, ze had wel heel erg last. Van aanstelleritis ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ook gisteren  :-)  Kylie liep los, en dan loopt ze normaal niet traag voor mijn voeten... Gisteren liep ze wel een meter voor me met haar kopje scheef. 

Ik riep haar bij me en wreef met een papieren zakdoekje de binnenkant van haar oorschelp .  Toen dat gebeurd was wilde ze aan het papiertje ruiken.  Blijkbaar was ze tevreden over het resultaat :-)  Er kwam een korte "woef" en toen liep ze vrolijk weg.  Kopje weer normaal. 

Waarschijnlijk had ze dus jeuk door een of ander en ze wist dat ik het zou opmerken als ze even zielig voor me op zou sjokken :-)

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

Waka heeft het ook een beetje, alleen dan net iets anders.

Als Waka zich verstapt of iets aan haar pootje heeft, blijft ze net zolang zielig lopen tot ik kijk. een paar jaar terug, toen ik haar pas een paar maanden had, had ze zich een keer verstapt, en ik had geleerd dat je dan moest doen alsof er niets aan de hand was, en dat ze dan het snelst weer normaal doen. dus ik loop door alsof ik niets gezien had, maar na 5 minuten verder wandelen en nog steeds manken was ik toch best bezorgd geworden, dus ik kijk toch maar ff naar het pootje, maar niks te zien of te voelen. dus ik sta weer op, en Waka loopt weer normaal verder
O-)

sindsdien kijk ik dus altijd ff als ze iets heeft, en dan is het goed ;-)

honden page profiel --

honden foto van -

Ik ken 'm andersom O-)

Verhaal van een pitbull, de eigenaar had ook paarden. Hond loopt langs het paard, en krijgt een trap (of staat op hond z'n poot, weet niet meer precies). Hond kijkt naar eigenaar, hond loopt heel stoer weg, het hoekje om alsof er niets gebeurd is. 
Baas kijkt door het raampje naar de hond, ziet hij 'm opeens mank lopen van de pijn. ;-)


Wist niet dat honden zo konden denken "Ik vertik het om pijn tonen terwijl m'n baas me kan zien!"

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Mijn grootste meester in het plantrekken was wel mijn newfy Shadow hihi, hij kon hijgen als de beste en met zijn triestigste ogen kijken, net alsof hij ernstig ziek was en dit juist omdat hij bijvoorbeeld niet in zijn riviertje mocht hihi. Hij keek dan van de een naar de ander haha zoooooo zielig dat we niet lang konden weerstaan hihi.

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

" Ik ken 'm andersom O-)

Verhaal van een pitbull, de eigenaar had ook paarden. Hond loopt langs het paard, en krijgt een trap (of staat op hond z'n poot, weet niet meer precies). Hond kijkt naar eigenaar, hond loopt heel stoer weg, het hoekje om alsof er niets gebeurd is. 
Baas kijkt door het raampje naar de hond, ziet hij 'm opeens mank lopen van de pijn. ;-)


Wist niet dat honden zo konden denken "Ik vertik het om pijn tonen terwijl m'n baas me kan zien!" "


Zo is Odi ook... Keihard voor zichzelf, totdat hij écht niet meer kan ;-)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hahah ze zijn slim he en kunnen ons zo goed bespelen met hun onschuldige blik :-D

Maylo net nog, waren bij mijn broer en die had toastjes op de tafel en er stond ook paté. Maylo kan met zijn kop op die salontafel, dus hij ziet die paté en legt heel zielig zijn kop op die tafel en staart naar de paté en kijkt snel af en toe naar ons. Zo van 'Zien jullie wat ik wil?? Ik wil een toastje met paté...TOEEEE!!!'.

Volgende forumvraag: slopers
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^