na 7 jaar plots huilen snachts !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

onze tibetaan begon ongeveer 3 weken geleden snachts te huilen en aan de deur te krabben toen we boven gingen slapen, tijdens de avond was hij ook al vrij nerveus ! Als we naar beneden komen staat hij vrolijk te kwispelen, blij dat ik er ben en loopt naar de deur om buiten te gaan ! Hem berispt, twee minuten terug boven en terug aan de deur krabben en janken, hijgen... dit duurde 3 nachten .
We hebben toen beurtelings beneden geslapen en dan geeft hij geen kik !!!
Nu 3 weken later hetzelfde gedrag en we hebben het vermoeden dat hij ergens een loopse teef heeft geroken !
Heeft er iemand een oplossing ???

honden page profiel hondhond

honden foto van hond

Als het een loopse teef is zou je geslachtsdrift van het merk puur kunnen gebruiken. Heb ik hier zeer goede resultaten mee behaald. Je kunt het kopen bij de dierenspeciaalzaak en het kost rond de 15 euro. Het is een homeopathisch middel en ik zou dan gelijk de hoogste dosering geven voor de eerste week dan kun je wat afbouwen maar al blijf je het hoogste geven kan het ook geen kwaad.

suc6

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

als het een loops teefje is, dan moet dat straks weer overgaan, blijft dit gedrag dan zou ik de hond een plekje geven bij jullie in de buurt, zodat tie jullie hoort, jullie komen beneden en het gehuil is over, dan zou je juist zeggen dat tie zich voor de nacht toch erg alleen voelt.

7 jaar is nog heel jong, maar er zijn honden waarvan het wel al een hele leeftijd is, misschien eens uitproberen wat dichterbij ? en dat hoef helemaal niet in de kamer te zijn waar jullie slapen, maar zo dat tie jullie hoort en je als de hond wat onrustig is toe kan spreken, rustig maar we zijn in de buurt.

honden zijn toch roedelgenoten, slapen heel graag bij elkaar.

kijk maar bij de natuur, de leider slaapt echt niet op een berg, met overzicht over zijn roedel, welnee het liefst ligt tie te slapen met zijn neus in iemands kont, lekker warm en lekker bij elkaar. :-D

Volgende forumvraag: Ochtendblaffen...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^