Arme Eef... jeukende pootjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Mijn vriend kwam daarnet (hoewel, inmiddels alweer even terug) terug van het uitlaten van Evy in het bos. Evy was zoals gewoonlijk helemaal zwart, maar ze was ook met haar poten aan het trekken, er op aan het bijten en ermee aan het schrapen. Onze eerste gedachte was om haar maar even in bad te doen (ze was ook te zwart om mee te nemen naar de dierenarts), maar helaas niet geholpen. Dierenarts gebeld en die hadden over een ruim uur wel een afspraak. Evy had duidelijk veel last, dus ik heb door gezeurd en toen kon ik er wel ergens tussen geschoven worden. Hup, direct naar de dierenarts.
Daar eenmaal aangekomen konden we bijna direct door. De dierenarts had gekeken en concludeerde dat alle poten geïrriteerd waren. Niet zo gek dat ze er zoveel last van had. Het kon zijn dat ze tijdens het wandelen pekel tussen haar pootjes heeft gekregen of dat ze door brandnetels is gelopen. Als het lang aanhoudt moeten we weer even contact opnemen. We hebben een zalfje mee gekregen en Evy heeft een injectie gehad.

We zijn dus nu weer thuis en de zalf zit tussen haar poten. Ze heeft nog duidelijk veel last en ook ontzettende dorst door de injectie. Arme Eef, hopelijk is het snel over. We hadden alleen nog "onenigheid" met de assistente. Die vonden het probleem eigenlijk niet ernstig genoeg, hoewel ze dat niet hard op zeiden. Het was gewoon te merken aan de manier waar op wij geholpen werden. Mijn vriend heeft ze op het einde bedankt voor hun klantvriendelijkheid en toen werd er nogal boos terug gekeken.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Arme evy :( wat een pech hond.
Goed dat je hebt ''doorgezeurd'' bij de DA. Jij weet tenminste zelf wel wanneer je hond anders doet als anders.
Goeie opmerking van je vriend haha;-);-);-)Lekker laten kijken en denken die assistentes!

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Ik vind ook dat tegenwoordig, ook in winkels, de klantvriendelijkheid ver te zoeken is...:-(
Je kan toch beter een keer te veel, dan een keer te weinig naar de DA gaan, vind je nietO-)
Arme Evy

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik had echt niet zo nog een ruim uur met Evy willen zitten. Ze had duidelijk last/pijn en Evy is geen hond die bij ieder ongemakje begint te piepen. Zo was ze gisteren bijvoorbeeld onder de koffietafel van mijn vriend gekropen en sprong toen ineens overeind. Keiharde klap en vervolgens stond ze mij een paar seconden raar aan te kijken. Vervolgens huppelde ze weer vrolijk verder... Nog even gekeken, maar ze reageerde voor de rest niet op aanrakingen en ze volgde het snoepje ook goed.

De zalf is nu ingetrokken en volgens mij begint de injectie te werken. Ze ligt nu eindelijk even stil en is gestopt met hijgen. Het enige wat ze nu doet is veel zuchten. Arme woef.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

de klantvriendelijkheid is zeker ver te zoeken.beterschap

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik ben het niet gewend van die kliniek. Meestal zijn ze juist heel klantvriendelijk. Je kunt altijd opbellen als je ergens mee zit of vragen hebt en als je erbij wil blijven met narcose geven dan mag dat. Was eerlijk gezegd verbaasd dat ze zo reageerden nu. Waarschijnlijk slechte dag.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Misschien had de assistente gewoon naar dag niet? Niet persoonlijk opvatten. ':-)
Verstandig hoor te gaan, jeuk is zo naar! Ik hoop dat ze snel van de jeuk af is! Beterschap!

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Persoonlijk vind ik het wel meevallen met de klantvriendelijkheid hoor.., een uurtje valt best mee normaal gesproken als het geen spoed is..., en jeukpoten zijn erg ongemakkelijk en vervelend, maar niet direct levensbedreigend.

..., en misschien waren er voor jou al een heleboel spoedjes tussendoor geplaatst..., op een gegeven ogenblik is de tijd vol, ook bij een DA passen er maar 60 minuten in een uur :-D

Nu maar hopen dat de behandeling zijn vruchten af blijft werpen en Evy niet weer de kriebels in het bos oploopt..., want dat is natuurlijk nog het vervelendste..., waar komt dit opeens vandaan?

Veel beterschap voor de dame en verwen haar maar even extra vandaag ':-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^