hondenpension Mastino

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

peters (Gast)

Hallo,

Wij hebben een zeer lieve Mastino en zijn op zoek naar een honden pension voor hem in de omgeving van Limburg. Zelf vinden wij geen pensions die Mastino's toelaten en degene die dat wel doen laten hem niet uit het hok. Weet wellicht iemand een geschikt hondenpension? Het is voor augustus dit jaar.

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet

honden foto van Nikki & Jet

Tjee, belachelijk gewoon dat sommige pension bepaalde rassen niet aannemen, of dat wel doen en ze gewoonweg het hele verblijf in de kennel laten zitten!? Waar moeten ze dan hun behoeftes doen, hun energie kwijt, sociaal doen? 

Ik werk zelf in een dierenpension (helaas niet in de omgeving van Limburg, maar in Gelderland) en wij nemen alle rassen aan. Bij ons komt een Mastino van 83 kilo schoon aan de haak. Verschrikkelijk lieve hond!

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Staffs Only in Belgie (Kwaadmechelen). Die zijn speciaal gericht op staffords, bulldoggen en andere 'sterkere' rassen die normaal moeilijker plaatsbaar zijn in andere pensions.

Wij brengen onze kruising ambull er regelmatig naartoe en zijn er zeer tevreden over. Het is er kleinschalig, daarmee genoeg aandacht voor de honden en de mensen, Jan & Tessa, zijn erg vriendelijk en weten goed met de honden om te gaan :-). Zelf wonen wij in Brabant maar we rijden toch elke keer 50 minuten heen en 50 minuten terug speciaal voor dit pension!

http://staffsonly.webs.com/

Tessa's telefoon was geloof ik op dit moment stuk, maar je kan ze bereiken op dit nummer; 0497 65 54 99

honden foto van Jessica rakker - luna r.i.p. leika

Schandalig dat sommige pensions gwn honden weigeren of anders het hele verblijf opsluiten kan me daar heel kwaad om maken, ik ken zelf geen pensions want wij brengen de honden altijd naar de buren... is er niemand in jullie omgeving die op de hond kan passen?

mariska (Gast)

Jeetje ook toevallig....ik heb vandaag voor onze Mastino geboekt voor de vakantie...weliswaar in Noord Holland maar ik werd daar prima te woord gestaan en willen onze hond graag opnemen. Het is een kleinschalig pension. En heet. Pension de Stolpen in Schagerbrug.

honden page profiel Safi KengeeSafi Kengeegoedgekeurde fokker

honden foto van Safi Kengee

" Staffs Only in Belgie (Kwaadmechelen). Die zijn speciaal gericht op staffords, bulldoggen en andere 'sterkere' rassen die normaal moeilijker plaatsbaar zijn in andere pensions.

Wij brengen onze kruising ambull er regelmatig naartoe en zijn er zeer tevreden over. Het is er kleinschalig, daarmee genoeg aandacht voor de honden en de mensen, Jan & Tessa, zijn erg vriendelijk en weten goed met de honden om te gaan :-). Zelf wonen wij in Brabant maar we rijden toch elke keer 50 minuten heen en 50 minuten terug speciaal voor dit pension!

http://staffsonly.webs.com/

Tessa's telefoon was geloof ik op dit moment stuk, maar je kan ze bereiken op dit nummer;  0497 65 54 99 "

Dit kan ik alleen maar beamen :-)
Tessa is een oud klasgenoot/vriendin van mij en het is al jaren zo vol passie :-)
.

honden page profiel dogo dogo

honden foto van dogo

waar woon je ?? de vakanzie hond laat mastino toe en alfhahond

je kan ze op google vind

honden page profiel dogo dogo

honden foto van dogo

ik breng me eigen mastino ook altijd bij een van die twee  en ben heeeel tevreden over hun

ze krijgen daar veel andacht want ze doen alle twee nooit meer dan 15 honden aan nemen zo dat iedreen genoeg aandacht krijgt

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Je kunt eens informeren bij Artistopets in Maasbree (Venlo). Ik weet niet of ze Mastino's toelaten, maar je zou het kunnen vragen. Deze mevrouw staat ook open om honden met titerbepalingen te accepteren. Een van de weinigen, trouwens. Vragen kan altijd !  

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij hebben een cane corso en werden ook geweigerd in het pension...wist niet wat ik hoorde. Gelukkig hebben we nu een goede gevonden voor als het nodig is alleen is het niet in de buurt bij jullie...succes! !

tippsdogsupply venlo (Gast)

Nou breng hem maar met een gerust hard hier! Veel uitloop en middenin de bossen............ en heel veel liefde al 27 jaar ervaring

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^