Waar gaat het heen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Man slaat vrouw (74) in elkaar om honden
DEN HAAG - 
Een 74-jarige vrouw uit Den Haag is in haar woonplaats in elkaar geslagen door een man (35) die vond dat ze haar twee honden moest aanlijnen. Toen de twee daar ruzie over kregen, begon de man op de oudere vrouw in te slaan. Hij liet haar daarna gewond op de grond liggen en ging er vandoor.


Foto: Peter Schoonen


Het incident gebeurde zondagavond aan de Louis Armstrongkade. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. De politie heeft de vermoedelijke dader vandaag aangehouden. Hij zit nog vast.

Wist niet waaronder ik het moest plaatsen, vandaar deze foute keuze....

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

flinke jonge ben je dan, een vrouw van 74 :'(
schande, gaat helemaal nergens over..

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

schandalig! 
en waar zijn de hondjes van de vrouw nu?

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

He gut dat is bij mij om de hoek. Lekker stoer ben je dan tegen een 74 jarige dame. Volgens mij mag de hond daar zelfs los :s

honden page profiel RandjeRandje 3 doggies

honden foto van Randje

Te bizar voor woorden.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

" schandalig! 
en waar zijn de hondjes van de vrouw nu? "

Ja bij zo een artikel gaat mijn gedacht behalve naar het slachtoffer, ook naar de honden......zal die speciale kronkel in mijn hersenen zijn zeker ':-)
Wat is er dan met de dieren gebeurd tijdens .......?  Weet iemand iets meer ? 
.

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Ik heb echt het idee dat mensen gekker en gekker worden, je merkt het in alles, ze slaan door voor het minste. Lekker stoer is die vent zeg, zo'n arme vrouw in elkaar slaan, ze moesten hem eens een lesje leren !! O-)

Ik vraag me nu ook wel af waar zijn de hondjes, is alles ok met hen ?  En hebben ze die vent opgepakt ? Maarja..straffen zijn niet bepaald afdoend...bah, mensen zijn toch vaak rot, ik blijf het zeggen :'(

honden page profiel lutlut 3 doggies

honden foto van lut

Zo'n ongelukken gebeuren dan in onze 'welopgevoede' maatschappij... Triest, de mentaliteit van de mensen is enorm achteruitgegaan, denk maar aan de agressie van autobestuurders... Niet luisteren, mep ! Zielig ventje dat een bejaard mevrouwtje het ziekenhuis inslaat...

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

"
Ja bij zo een artikel gaat mijn gedacht behalve naar het slachtoffer, ook naar de honden......zal die speciale kronkel in mijn hersenen zijn zeker ':-)
Wat is er dan met de dieren gebeurd tijdens .......?  Weet iemand iets meer ? 
. "

ik zat ook te denken... waren die hondjes nog los? zijn ze weggelopen of iemand ze kunnen opvangen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mensen zijn snel geirriteerd, er kan en mag niets meer..... sneeuw ruimen, wordt je opgedrongen, er is geen post vandaag, werd me even verteld dat ik mijn zeven stenen moest schoonhouden, er is hier geen stoep, sneeuwruimers zijn er niet, maar buren vertellen je wel dat je je tegels schoon moet houden, irritatie alom is er alleen nog maar. supermarkten staan ze met een karretje op je te rijden, boem, geen sorry kan er af. zo gaat het.

met de sneeuw alleen maar klachten, de honden zitten normaal in de berm, nu overal plasjes, inderdaad niet helemaal waar het hoort, maar niet voor iemands deur of zo, gelijk al gemopper. mensen kunnen niets meer verdragen, niets.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Jeetje... Dit is toch wel schandalig. De maatschappij van tegenwoordig is gestresst en overhaast.

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Tja dan denk ik toch, bij ons in het dorp zou zoiets niet gebeuren... is het dan toch zo dat als je mensen op elkaar stapelt, ze steeds asocialer gaan doen?

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje



Postbezorging op maandag is per 1 januari geschrapt. Bijzondere post zoals medische post of rouwkaarten worden nog wel bezorgd op maandag.

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

" Tja dan denk ik toch, bij ons in het dorp zou zoiets niet gebeuren... is het dan toch zo dat als je mensen op elkaar stapelt, ze steeds asocialer gaan doen? "


Loosduinen is een dorp binnen Den Haag, de man die is gearresteerd kwam hier ook niet vandaan. Ik denk dat dat soort dingen overal kunnen gebeuren, mensen worden minder verdraagzaam. Denk niet dat het met op elkaar stapelen te maken heeft, maar bij 1 op de 1000 mensen zit een steekje los. In een klein dorp is dat een tiental mensen. In Den Haag en omgeving zijn dat dan al 1000 mensen, dus dan gebeuren er gewoon vaker zulke achtelijke dingen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"

Postbezorging op maandag is per 1 januari geschrapt. Bijzondere post zoals medische post of rouwkaarten worden nog wel bezorgd op maandag. "


weet ik, gaf het aan, dat er geen post op maandag bezorgd wordt, maak zeker mijn tegels vrij van sneeuw, maar omdat er geen post is vandaag had dat geen voorrang...

hier is geen stoep, alleen de rijweg, en er is niet gepekeld geruimd niets, pas vanmiddag... maar mensen zijn zo geirriteerd, het minste geringste wat ze niet bevalt slaan ze er boven op. je zal maar oud zijn, zo,n man zal dat niet doen bij een kerel die een grote hond bij zich heeft, laf dus.

.

Volgende forumvraag: Bange chihuahua
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^