hondenverzekering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

luna (Gast)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Jacqueline & pierre (Gast)

Heb ff op de kruidvat site de polis aan t lezen kom ik dit tegen:

7 Overige uitsluitingen
Uitgesloten van dekking zijn kosten die betrekking hebben op:
a aandoeningen, letsel door ongeval of medische klachten die al aanwezig waren voor de aanvang van de
dekking, evenals de complicaties die voortkomen uit bestaande aandoeningen of uit letsel door ongeval;


Dus, mijn hond stoot zich in het bos aan een teen of blijft hangen in een tak tijdens t wandelen dan wordt dit niet vergoed omdat het een ongeval is?

Verder ziet t er op de kruidvat site wel netjes uit, alles fijn uitgelegd een duidelijk polis en je kunt er zelf nog t een en ander bij voegen.

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne

honden foto van Rocky & Ivonne

We hebben zelf al voorzieningen getroffen door geld opzij te zetten moest er met onze Rocky iets gebeuren :-)

Sorry maar ben niet zo voor die verzekeringen , als je tussen de regels door leest..uisluitsel dit en dat .

Bibi, simba & morris (Gast)

Hallo,

Ik zit nu al een tijdje na te denken om een verzekering voor mijn twee honden af te sluiten.
Hoop eigenlijk dat iemand ervaring heeft met de huisdieren verzekering van Kruidvat.
Ik kan er weinig van vinden op het internet, er zijn weinig mensen die hier ervaring mee hebben denk ik.

Groetjes Bibi, simba & Morris

honden page profiel Danielle en JuultjeDanielle en Juultje

honden foto van Danielle en Juultje

Onze hond is niet verzekerd. Mijn ouders betalen de dierenartskosten, maar tot nu toe is Juultje alleen nog maar bij de dierenarts geweest voor inentingen. Ik zet liever zelf geld op zij dan dat ik een verzekering af zou sluiten, heb zelf al heel wat gespaard nu voor als mijn eigen dieren naar de dierenarts moeten. Al twijfel ik nog als ik echt op mezelf woon en Juultje mee gaat verhuizen.. Maar dat ga ik nog overleggen met mijn ouders.

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Hi Fleur is verzekerd bij petplan ik denk dat je een beetje naar je eigen portemenee moet kijken, kan jij ineens als het nodig is 1000 euro betalen ik dus niet, dus vandaar dat ik liever 15 euro per maand betaal.
ik wil het risico niet nemen dat ik de rekening van de da niet kan betalen.
Bij petplan betaal je een eigen risico van 25 euro.

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

Ik heb voor Rocky meteen een verzekering afgesloten bij Proteq toen hij bij mij kwam.
Hij was toen al 4 jaar oud en daardoor moet ik wel meer premie betalen dan voor een pup.
Maar dat vind ik niet erg.
Mijn eerste hond had ik ook verzekerd. En toen die een jaar of 6 was heeft ze aan de achterpoot door een misstap haar kniebanden gescheurd en de knieschijf was verbrijzeld. Nog geen 4 weken later ging ze door haar andere knie. De verzekering was niet blij met ons maar ik heb alles vergoed gekregen, zo'n fl. 750,--, de premie had ik er dik uit :-) .

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik heb een hele zieke hond gehad die sowieso al 350 euro per maand aan medicatie koste, daarbij kwamen dan nog de maandelijke bezoeken voor controle aan de dierenkliniek in Merelbeke, kosten daarvan met reiskosten etc toch al snel ook 100 euro... Dan zijn er nog meerdere uitgebreide onderzoeken geweest van ongeveer 2000 euro en ook nog meerdere keren opgenomen op de IC waarvoor je al snel 500 euro per keer betaalde... Ze heeft drie jaar lang medicatie gehad en ook drie jaar lang maandelijks naar België... Ik heb het met alle liefde gedaan , maar ik kan niet ontkennen dat het financieel erg zwaar was.. Toch zou ik het zo weer doen voor mijn hondje, of zou ik meer dan het dubbele betalen om haar terug te krijgen...

Na deze ervaring heb ik gezegt, dat elke hond die hier komt wonen verzekerd moet zijn... Ik wil persoonlijk geen risico meer lopen... Ik heb dan ook voor mijn honden het uitgebreide pakket bij Proteq en ik ben er heel erg tevreden over... Ik betaal wel 30 euro per maand per hond, maar dat is altijd nog minder dan wat je kwijt bent per maand als je hond ernstig ziek zou zijn...

honden page profiel Janaida & MikaJanaida & Mika

honden foto van Janaida & Mika

" Ik heb geen verzekering afgesloten.

Niet omdat ik een rashond heb en er vanuit zou kunnen gaan dat ik geen kosten zou krijgen, maar juist omdat 'de grote kosten' niet of maar deels worden vergoed.

Rashond of niet, kosten maak je altijd en eeuwig onverwachts.

Daarnaast is het echt slim om inderdaad per maand een euro of twee a drie in de hondenpot te doen.

Barca heeft ook een eigen hondenspaarpotje. Dat is ons verzekeringssysteem en bijna alle dierenartskosten worden daarvan betaald. Wij ledigen elke week ons klein geld en dat gaat ook in die pot. Daarnaast spaar ik -daar komen ze weer!- Appie zegeltjes. Vervolgens hou ik het statiegeld apart en al dat geld gaat ook in die pot en zo loopt het aardig op.

Mocht er dan iets gebeuren dan kan ik het betalen. Op die manier zijn Barca zijn heupfoto's betaald. Gewoon via die pot.

Barca heeft dus zijn eigen huisspaarpotverzekering.

Wat ik wel jammer vind is dat Albert Heyn niet meer een spaarregeling heeft. Dat mis ik echt. Lotje is grotendeels op die manier groot gebracht en die had een eigen spaarrekening, waar ik altijd bij kon. Desnoods moest ik een dag wachten, maar dat systeem was werkelijk uniek. Afgeronden bedragen -zegelboekjes- statiegeldbonnetjes....het spaarde zo lekker weg!

Nee, hier geen verzekering via een verzekeringskantoor, maar gewoon via een spaarpotje....met een slotje voor grijpgrage zaterdagavond kinderhandjes. :-) "


Goed idee om het statie geld apart te houden en verder iedee maand een paar euro in de pot te doen.

honden foto van Mira&ik&Lobs altijd in mn hart

Wij hebben voor Lobs een verzekering via het Kruidvat, dat loopt dan weer via Aegon. Met aanvullende module voor preventie (dus ook castratie, intentingen etc.) en reisverzekering. Het kost 24 euro per maand. Een spaarpotje maken heeft voor ons geen zin. Wij zijn nogal spenders, geld moet rollen he... Maar ik wil wel goed voor mijn hond kunnen zorgen mocht hem iets overkomen. Hij is nogal een wildebras, stel je voor dat hij een keer aangereden wordt of zo. Röntgenfoto's, operatie noem maar op. Dat zou ik echt niet even zo kunnen neertellen.

Vooraf heb ik alle verzekeringen vergeleken, de prijs, voorwaarden, eigen risico. Kruidvat kwam er voor mij/Lobs het beste uit. Je betaalt voor iedere rekening die je in dient 35 euro eigen risico. Je kunt dus ook 3 rekeningen opsparen en dan hoef je maar een keer die 35 euro te betalen. En ze maken het geld snel over.

Ook onze nieuwe hond krijgt een verzekering. Dan maar duur, maar het zijn wel mijn kindjes :-)

honden foto van Mira&ik&Lobs altijd in mn hart

" Heb ff op de kruidvat site de polis aan t lezen kom ik dit tegen:



Dus, mijn hond stoot zich in het bos aan een teen of blijft hangen in een tak tijdens t wandelen dan wordt dit niet vergoed omdat het een ongeval is?

Verder ziet t er op de kruidvat site wel netjes uit, alles fijn uitgelegd een duidelijk polis en je kunt er zelf nog t een en ander bij voegen.

"

Nee dat bedoelen ze niet. Ze bedoelen dat zij niet vergoeden aan letsel aan een ongeval dat de hond heeft opgelopen voordat je de hond bij Kruidvat verzekerd had. Bijv. je hond is vorige week van de trap gevallen en heeft een been gebroken. Jij verzekerd vandaag je hond en laat hem volgende week opereren etc. Dan verzekerd Kruidvat het niet. Als jij vorige week je hond hebt verzekerd en hij valt vandaag van de trap, dan worden de kosten wel vergoed.

honden page profiel natasjanatasja

honden foto van natasja

hier verzekering bij nationaal spaarfonds,ik betaal 23 euro per maand en is verzekerd tot 2ooo euro per jaar is 20%eigen risico 80% word vergoed,bedragen boven 500 euro moet je overleggen met verzekeraar,bij deze verzekering zit vaccinaties,eventuele castratie/sterrelisatie en gebit
heb eeb oeb,sommige verzekeraars weigeren eb sharpei ed te verzekeren

honden page profiel natasjanatasja

honden foto van natasja

oh ja pup of volwassen hond dient wel gechipt te zijn en niet ouder dan ik geloof een jaar of 7

Vincent (Gast)

Ik heb zelf een goede ervaring met proteq, goede dekking en duidelijke service. Echter hoor ik van mijn dierenarts dat petplan ook goed is. Eventueel zou je je premie kunnen vergelijken via www.huisdierenverzekering-vergelijken.nl/premie-dierenverzekering/. Let goed op de inhoud van elke verzekering!!

honden page profiel MarjanMarjan

Ik heb onze 2 honden verzekerd bij Proteq via http://hondenverzekeringnederland.nl/. Proteq is wel een stuk duurder dan Petplan maar heeft absoluut de meest uitgebreide dekking.

noortje (Gast)

Ik zou altijd een verzekering te nemen vooral
als je een pup gaat aanschaffen.
Of je komt er achter dat ie wat heeft
en hij moet opgenomen worden.
Ik zat bij proteq echt super.
Je hoeft niet gelijk te betalen bij de artsen.
Succes.

Groeten noortje

honden page profiel Helma en BalouHelma en Balou

honden foto van Helma en Balou

Even een aanvulling: Ik kreeg vandaag een brief van proteq in de bus dat we nu wel de kosten tot €500,= wel direct moeten betalen :'( :'(

honden page profiel SoleroSolero

honden foto van Solero

Ik heb mijn hond via Kruidvat verzekerd maar bijv. sterilisatie wordt maar tot 150 euro vergoed dus dat is de helft. Weet iemand een verzekering die wel meer vergoed? Ik vind eigenlijk zo'n verzekering wel erg duur als je steeds maar de helft vergoed krijgt. Ook de eerste vaccinaties krijg je maar max. 50 euro vergoed. Dus ik denk dat ik toch zelf een potje ga opbouwen want op deze manier kost het wel een hoop geld waar je maar relatief weinig voor terugkrijgt.

ton (Gast)

hoi, allemaal,

neeem van mij aan als je even pech hebt zoals wij dat je terecht komt bij de rijksveeartsenijschool in utrecht en waar je dan een rekening krijgt binnen 24 uur van 1987,00 euro ben je toch blij dat petplan daar 1780,00 euro van betaalde, en nog 900 euro aan de dierenarts waar petplan ook nog 780 euro van betaalde, de hond heeft het jammer genoeg niet gehaald, 2 jaar en 2 maanden oud (vergiftiging)maar dank zij petplan heb ik toch alles kunnen proberen, om hem te redden, als je zulke bedragen zelf moet ophoesten, word het voor mij in ieder geval moeilijk.

dus ik zeg doen! en petplan heeft bij ons nooit voor moeilijkheden gezorgd.

ik hoop dat voor de geintresseerden hier wat mee kunnen om een besluit te nemen.

groet, ton (schjechoslowaakse wolfhond)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: hondenverzekering
^