Op visite bij Scotty! (filmpje)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PP

Vandaag naar Waspik gereden om bij Corina, Ton en Scotty op visite te gaan! Corina had de dag daarvoor namelijk een hele lekkere Indische rijsttafel gemaakt en had nog restjes over. Tja, als er gratis eten te halen is ben ik altijd van de partij.. ;-)

We hebben lekker een stuk gelopen met de hondjes, op een plek waar ze los konden. Links een brede sloot, rechts alleen maar veld. Heerlijk stuk. In het filmpje zie je hoe Cosmic even verdwijnt in de bosjes, en hoor je mij zeggen; "Heb je iets gegeten?". Dit was niet het geval. Ze had in iets héél vies liggen rollen! ;-)

Ik begon te filmen omdat Cosmic en Scotty de dolle vijf minuten hadden en daarbij het hele veld over crosten! Tegen de tijd dat ik mijn telefoon had gepakt waren ze natuurlijk alweer klaar, maar goed.. Toch een leuk filmpje. Excuses voor de wind en het bewegen.

Filmpje staat niet op YouTube maar op Facebook, dus volg de link! :-)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Haha ''Heb je iets gegeten?'' vraag ik ook wel eens als Bruno met zijn ''ik deed niets....'' blik uit de bosjes komt ;-)
Leuk filmpje hoor :-D

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^