Kruisband gescheurd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel paulapaula

Hoi wie heeft advies voor dierenziekenhuis ivb kruisband operatie in NL, en eventueel de kosten ervan .Het gaat over mij Bordeaux dog die geopereerd moet worden

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Iemand van de hondenschool heeft dat laten opereren in het MCD in Amsterdam. Onze Tibbe is daar ook geopereerd voor PL. Goeie ervaringen mee, maar wel duur... Mja je moet wat hè

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Utrecht, orthopeed Dr. Meij, zeer goed.

als je daar naar toe ga, bespreek je met hem de techniek, hij heeft ervaring in de kruisbanden techniek.

ik ben met Bamse daar geweest , en ben er uiterst tevreden over.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

eventueel Steenwijk, ook een kundig arts, Tobias v.d. Vlerk,orthopeed, en is niet duur.



als het mij weer zou overkomen, dat de hond een kruisband scheuring zou krijgen zou ik kiezen voor Utrecht, bij dr Meij.

honden page profiel paulapaula

Oke dank jullie ,ja in principe maakt de prijs ook niet uit,als ie maar goed behandeld word ,ik had vraagje nog , ik ben verzekerd ervoor, maar vraag me eigen af als ze hem willen opereren en dat je betaald als de verkering uitgekeerd heeft.Gr Paula en Hummer

honden page profiel ..

honden foto van .

" Oke dank jullie ,ja in principe maakt de prijs ook niet uit,als ie maar goed behandeld word ,ik had vraagje nog , ik ben verzekerd ervoor, maar vraag me eigen af als ze hem willen opereren en dat je betaald als de verkering uitgekeerd heeft.Gr Paula en Hummer "


.Dat ligt aan de verzekering die je hebt. Bij de ene verzekering sturen ze vanuit het ziekenhuis direct de rekening en hoef je dus niks te betalen. Bij de andere verzekering moet je het bedrag eerst voorschieten en kan je de rekening later toesturen en storten ze het terug.

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

Onze Working Kelpie is afgelopen woensdag net geopereerd aan zijn kruisband. Wij hebben dit laten doen door dhr. Hopmans in Roden. Onze hond is met de TTA2 methode geopereerd, een nieuwe methode die is ontwikkeld door dhr. Hopmans zelf, hij voert deze operatie ook alleen zelf uit. De kosten voor deze operatie waren ruim 1500 euro.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

als je naar Utrecht gaat, vragen ze of je verzekerd bent en bij wie, de rekening wordt dan gelijk voldaan. wordt opgestuurd naar je verzekering.

zelf ben ik niet verzekerd, een zware hond als Bamse heeft baat bij de tplo techniek. jij hebt een bordeaux dog, zou het aan de arts overlaten.

Volgende forumvraag: Bono en zijn lange lijdensweg....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^