weg rennen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

In het verleden wel, mijn arm werd elke keer wat langer ;-)
Pukje werd redelijk genegeerd, die hoorde bij de roedel, maar buiten...
Nu is het al een stuk minder, soms kijkt ze, soms wil ze er naar toe. Maar ook vaak dat ze denkt 'o, een kat' en weer verder gaat met wat anders.

Wegrennende katten waren de grootste opjaag-objecten, weglopende een beetje.
En als ze stilzaten dan zag ze het soms niet eens. Lag aan de kleur van de kat en de plek waar hij zat (tussen struiken of midden op straat).

We liepen ooit hier langs het hoekhuis, terwijl ik langs het lage muurtje liep zag ik onder de struik (op het muurtje) een zwarte kat zitten, die Mellow met z'n ogen volgde. Zij had 'm niet eens gezien.

Waar ze nog steeds héél fel op is: katten die langslopen als we in de gang staan om naar buiten te gaan. Soms loopt de kat gewoon over straat, dus niet door onze voortuin. Ze gaat dan helemaal uit d'r plaat, dat de kat soms kijkt of ie wil zeggen "joh, doe effe normaal zeg" ;-)

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

" ik heb gelezen dat je de hond aan de riem moet houden als die dan een kat ziet moet je staan blijven en net zo lang wachten totdat de hond naar jou kijkt hem dan belonen en koek geven en dan steeds herhalen net zo lang tot dat ze de kat zien en dan naar de baas gaan om koek te halen. maarja dat is makkelijk in theorie ;-) "


In de praktijk ook, maar je moet wel geduld en de tijd hebben.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Speeltjes voor de hon
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^