rodi

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

WWe gaan beginnen met Max rodi rauw vlees te voeren.
Rodi worst krijgt hij al bij de agility, en daar is hij helemaal gek van. We hebben nu classic met pens en hart gekocht, ook een heel boekje met uitleg. Hij krijgt normaal brokken en die blijven we graag geven, kunnen we het mengen? Hij krijgt enkel 's avonds eten. Of beter een bepaalde dag in de week rodi en dan de andere dagen zijn gewone brokken (euro premium).
Alvast bedankt! ;-)

P.s: ik wou categorie voeding kiezen maar ik kon enkel scrollen tot 'na de geboorte'... sorry dat het dus verkeerd staat O-)

honden page profiel MarijkeMarijke 3 doggies

Ik ken iemand die 's ochtends brokken voert en 's avonds Rodi. Nou is Rodi niet mijn favoriet, maar zijn honden zien er prima uit. Vroeger gaf ik mijn hond de hele week brokken en op zondag vuile pens of de Rodi Complete. Dat was geloof ik hart met pens. Ik mengde het nooit, want een voedingsdeskundige vertelde dat het ene voer het andere uit balans haalt. Dus hij adviseerde altijd er een halve dag tussen te laten. 

Ik ben benieuwd wat voor reacties je nog meer krijgt dus ik lees even mee!

honden page profiel PP 3 doggies

Ik heb begrepen dat je beter geen vlees en brok op één dag kunt voeren, omdat brok anders verteerd dan vlees. Ik zou dus bijv. door de week brok, in het weekend vlees, o.i.d. doen :-)

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji 3 doggies

honden foto van Rana & Koji

Als hij 1x per dag eten krijgt zou je best hem in de week Brokken of Rodi geven en in het weekend het andere voer. Dit omdat de vertering van vers vlees en brokken anders is ':-) Rodi is op zich niet het gezondste van wat er te koop is, vooral omdat er een premix in zit. Heb ook een tijdje Rodi gegeven, eerst de Exclusive, daarna de KVV-versie en vervolgens opnieuw de Exclusive. Hij deed het er niet super op, ontslasting was niet altijd optimaal en zijn vacht glansde niet zo + hij verhaarde veeeel, heel de tijd. Liet soms ook scheetjes O-) Hij staat nog maar een aantal dagen op betere KVV's (Haaksbarf, All Animal, ...) en het verschil merk ik nu al op! Zit precies beter in zijn vel! Ik was maw wel tevreden van Rodi Exclusive maar voor die prijs is het het echt niet waard... Met de KVV's die ik nu geef kom ik zelfs goedkoper uit! (vooral nu ik het combineren met Degomeat)
Misschien dat je, als je toch de overstap wilt maken naar een aantal dagen in de week KVV, een combinatie van de betere merken + smuldier/tammenga/degomeat kan geven? Ik wil je hier wel bij helpen :-D En als je al zo dicht bij mij woont (weet wel niet waar haha) kunnen we misschien samen bestellen? Komt voordeliger uit ;-)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

In principe kan je gerust brokken en vers vlees door elkaar geven, dit krijgt Maylo ook. Ik ken meerdere honden die dit krijgen en nog nooit verteringsproblemen hebben gehad.

Het ligt puur aan hoe de hond het eten eet, schrokt hij het echt naar binnen dan blijven de brokken meestal in hun geheel waardoor het met vlees veel moeilijker te verteren is. Eet de hond rustig en kauwt hij goed dan kan je het gerust door elkaar geven. Maylo eet heel rustig en kauwt goed + hij is er aan gewend.

Rodi ben ik zelf niet zo weg van, maar de meeste zijn ook niet weg van Enerique terwijl Maylo het met plezier opeet, hij heeft nu Prins en dat gaat er niet zo smakelijk in. Dus volgende keer krijgt hij weer Enerique, voor de rest wissel ik het af met Renske versvlees. Maar jij kent je hond het beste, waar doet hij het beste op en dat gewoon lekker volgen



;-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Ik heb een rodi worst al zo een zes maand in de berging liggen . Staat daar ook ergens een bewaardatum op ?  
Zou ik  nu ineens mogen overschakelen van Brokjes naar een paar dagen Rodi ? Anders gaat hij naar asiel.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Rhodi is best wel slechte kwaliteit kvv.. misschien kan je dan beter voor smuldier gaan?? :-)

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

heb even de categorie veranderd.

Of je het op dezelfde dag kan voeren hangt af van hond tot hond. ik zou beginnen met op verschillende dagen. je mag er zeker nog brok bij geven. een brok hond geef je nooit rauw bot, dat is het enige waar je aan moet denken.

Ik vind rodi heel erg dure voeding voor de kwaliteit. het is wel prima voeding om te kijken of je hond graag vers eet, het is namelijk ongekookte brok :-D had de dierenwinkel niet nog iets anders?

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji 3 doggies

honden foto van Rana & Koji

Renske misschien? Die vind je in de Tom en Co's ':-)

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

oeps wist niet dat het niet zo goed was. Vanavond gaan we het voor het eerst geven, dus we zullen zien hoe het gaat.
Ik zal zeker eens op zoek gaan naar iets beters, maar eerst ff vragen aan mijn ouders. Zij willen liefst enkel brokken geven, ze houden niet van de geur en dat je het elke keer moet laten ontdooien enzo ;-) ze hadden ook smolke of zoiets? Is dat rauw of zijn dat gewoon brokken (heb er niet zo op gelet ) ? Tom en co hier in Eeklo is falliet... En misschien kunnen we inderdaad samen bestellen als dat mag van mijn ouders! Ben benieuwd hoe het gaat vanavond, het wordt enkel het vlees, aangezien Max schrokt en het idd dus niet gelijk kan verteren. Ben wel bang dat 1 hap alles op is. Toen hij pup was kreeg hij Duck (totdat ik wist dat het zo slecht was) en toen was alles direct binnen + dat hij erg agressief werd als we in de buurt kwamen, doet hij anders nooit ;-)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Als ze het vinden stinken kan je Renske gaan geven, dat hoef je niet te ontdooien en het ruikt eigenlijk best lekker. Maylo doet met 1 pak Renske 3 dagen daar krijgt hij wel wat brokjes bij.

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji 3 doggies

honden foto van Rana & Koji

" oeps wist niet dat het niet zo goed was. Vanavond gaan we het voor het eerst geven, dus we zullen zien hoe het gaat.
Ik zal zeker eens op zoek gaan naar iets beters, maar eerst ff vragen aan mijn ouders. Zij willen liefst enkel brokken geven, ze houden niet van de geur en dat je het elke keer moet laten ontdooien enzo  ;-) ze hadden ook smolke of zoiets? Is dat rauw of zijn dat gewoon brokken (heb er niet zo op gelet ) ? Tom en co hier in Eeklo is falliet... En misschien kunnen we inderdaad samen bestellen als dat mag van mijn ouders! Ben benieuwd hoe het gaat vanavond, het wordt enkel het vlees, aangezien Max schrokt en het idd dus niet gelijk kan verteren. Ben wel bang dat 1 hap alles op is. Toen hij pup was kreeg hij Duck (totdat ik wist dat het zo slecht was) en toen was alles direct binnen + dat hij erg agressief werd als we in de buurt kwamen, doet hij anders nooit  ;-) "


Laat je het weten hoe het is gegaan? Snap dat KVV geven niet zo leuk is, dus misschien dat je een goede brok kunt geven? Heb gehoord dat Smolke oké is maar als je echt een goede brok wilt zijn Orijen/Wolfsblut/Acana/Taste of the Wild waar je naar moet kijken ':-) Om even te vergelijken:

- Samenstelling van Europremium Small (zie eigen site)
" Kip (min. 20%), tarwe, rijst (min. 17%), dierlijk vet, bietenpulp, gedehydreerde vleeseiwitten, gehydroliseerde kippenlever, gedroogde hele eieren, gedehydreerde vis, mais, gist, geraffineerde visolie, lecithine, cichoreipulp (bron van fructo oligosachariden en inuline)."

Zoals je kunt zien bestaat Europremium maar uit 20% vlees terwijl dit liefst zo hoog mogelijk zou moeten zijn. Daarbij is tarwe een van de slechtste ingrediënten die in hondenvoer kan zitten, het wordt verteerd maar komt er gewoon direct weer uit omdat het niets van voordeel heeft voor de hond.

- Samenstelling Smolke Adult Mini (zie eigen site)
Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (23% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,4%), mineralen.


Smolke is niet meteen een veel betere brok dan Europremium aangezien het vleesgehalte ongeveer gelijk is (variërend tussen 23% en 14%) en er zitten vrij veel granen in (op z'n minst 14%). Ik zou zelfs liever Europremium voeren dan Smolke.


- Samenstelling Acana Wild Prairie (zie zooplus.be)
Gedroogd kippenvlees, rode aardappelen, verse kip (zonder bot), verse Amerikaanse baars (graatloos), witvismeel, erwten, vet van gevogelte (bevat natuurlijke vitamine E), zongedroogde alfalfa, kippenlevers, verse witte vis (graatloos), verse hele eieren, zalmolie, zoete aardappelen, pompoen, spinazie, bieten, tomaten, wortelen, appels, zeewier, veenbessen, bosbessen, jeneverbessen, zwarte bessen, cichorei wortel, zoethout, engelwortel, fenegriek, goudsbloem, zoete venkel, pepermunt bladeren, bloemen kamille, lavendel, bonenkruid, rozemarijn, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.


Dit is een goede brok omdat het bestaat uit voornamelijk vlees, groenten, aardappelen, eieren, fruit en absoluut geen granen.

- Samenstelling Wolfsblut Wide Plain (zie voerwijzer) 
Vers paardenvlees, zoete aardappelen, aardappeleiwit, paardenvet, tijm, marjolein, oregano, peterselie, salie, Immutop (aardpeer concentraat), appelbes, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, bramen, brandnetels, meidoorn, ginseng, paardebloem, taurine, lysine, mineralen en vitaminen


Bevat meestal rond de 50% vlees + geen granen maar aardappelen, kruiden, fruit. 

- Samenstelling Taste of the Wild (zie zooplus.be)
bizon, lamsvleesmeel, kippenvleesmeel, eieren, zoete aardappelen, erwten, aardappelen, canola- olie, gebraden bizon, gebraden wild, natuurlijke aroma's, tomatenpuree, oceaan vismeel, zout, cholinechloride, gedroogde chicorée-wortel, tomaten, blauwe bessen, frambozen, Yucca Schidigera extract, Enterococcus Faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei en Lactobacillus plantarum, gedroogde Trichoderma longierbrachiatum gist- extracten, hoogwaardige vitamine (vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D, E), mineralen (ijzerproteïnaat, zinkproteïnaat, koperproteïnaat, mangaanproteïnaat, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat), kaliumjodide, mangaanoxyde, biotine, calciumpantothenaat, natriumseleniet, foliumzuur.


Ingrediënten  zijn vergelijkbaar met die van Wolfsblut, bestaat uit een hoog vleesgehalte en opnieuw geen graan maar bevat veel chemische extra's. 

- Samenstelling Orijen (mijn favoriet, heb dit Koji in het verleden ook al eens gevoerd, evenduur als Acana)
vers kippenvlees (zonder bot) (22%), gedroogd kippenvlees (15%), verse kippenlever (4%), verse hele haring (4%), vers vlees van kalkoenen (zonder bot) (4%), gedroogd kalkoenvlees (4%), verse kalkoen lever (3%), verse hele eieren (3%), verse graatvrije snoekbaars(3%), verse hele zalm (3%), verse pluimvee harten (3%), kippenkraakbeen (3%), gedroogde haring (3%), gedroogd zalm (3%), levertraan van gevogelte (3%), rode linzen, groene erwten, groene linzen, zongerijpte alfalfa, yam, erwtenvezels, kikkererwten, pompoen, pompoen, spinazie, wortelen, rode heerlijke appels, Bartlett peren, veenbessen, kelp, zoethout, engelwortel, venkel, goudsbloem, zoete venkel, pepermunt blad, kamille , paardenbloem, bonenkruid, rozemarijn.


Mijn favoriet omdat het bestaat uit 80% vlees en voor de rest enkel groenten, fruit en kruiden. 
Brokken zoals ze zouden moeten zijn. 

Hopelijk zal dit je wat helpen bij de keuze!
Lupa-dierenvoeding (mijn leverancier van vers vlees) levert o.a. (van brokken) Wolfsblut en Orijen.
Dus als je ouders het zien zitten, zou het handig zijn om samen te bestellen! (of het nu vers is of brok haha)
Het belangrijkste is natuurlijk dat Max het er goed op doet, en dat ligt bij elke hond anders...
Misschien is een anti-schrokbak iets voor jullie? Heb het ook voor Koji (hoewel het nodig nodig is), al van toen hij een puppy was, dus heb het nooit meegemaakt dat hij schrokte, ook niet als hij het nu in een ander bakje krijgt. Deze heb ik. Weet ook niet precies waarom hij zou grommen, is het vlees hem ooit afgepakt geweest? Dan kan hij wel eens schrik hebben dat het weer afgepakt zal worden, terwijl hij weet dat hij met rust gelaten wordt wanneer hij brokken te eten krijgt...

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Heel erg bedankt! Ik ga eens eens op mijn gemak alles lezen! Het heeft hem gesmaakt :-D benieuwd hoe het vannacht en morgen met zijn buikje gaat ;-) Dat euro premium niet super is, weet ik allang, maar de fokker raadde het ons aan, ze gaf het zelf ook. Hij eet het al altijd en nog nooit problemen gehad met ontlasting, overmatig haarverlies, enzo... dus denk dat ik het toch bij euro premium brokken houdt aangezien hij het er zo goed op doet. En als het goed gaat, kvv in het weekend ;-)

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Overigens hebben wij nooit zijn eten afgepakt.
Ik was toen we hem net hadden wel erg dom geweest.
Ik zat buiten een boterham te eten in het gras en zette mijn bord naast mij, Max pakte mij boterham en ik greep domweg naar zijn muil waarbij hij mij beet. Ik schrok me rot en liep weg. Misschien dat dat een aanleiding gaf... Heb al vanalles geprobeerd, erbij gaan zitten en af en toe iets lekkers bij zijn eten doen. Maar als ik erbij zit eet hij nog sneller en vind dat zo zielig dat hij zo bang is... Ook bij botten en snoejes laat hij duidelijk weten dat het van hem is, bij speelgoed ofzo nooit.

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji 3 doggies

honden foto van Rana & Koji

" Heel erg bedankt! Ik ga eens eens op mijn gemak alles lezen! Het heeft hem gesmaakt  :-D  benieuwd hoe het vannacht en morgen met zijn buikje gaat  ;-) Dat euro premium niet super is, weet ik allang, maar de fokker raadde het ons aan, ze gaf het zelf ook. Hij eet het al altijd en nog nooit problemen gehad met ontlasting, overmatig haarverlies, enzo... dus denk dat ik het toch bij euro premium brokken houdt aangezien hij het er zo goed op doet. En als het goed gaat, kvv in het weekend  ;-) "


Voila, weer eens een bewijsje dat niet elke hond het beste doet op hetzelfde voer ;-)
Blij dat het hem gesmaakt heeft! Als ik jou was zou ik Europremium blijven voeren en in het weekend misschien smuldier? Nu hij toch de smaak van KVV te pakken heeft ':-)

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Overigens hebben wij nooit zijn eten afgepakt.
Ik was toen we hem net hadden wel erg dom geweest.
Ik zat buiten een boterham te eten in het gras en zette mijn bord naast mij, Max pakte mij boterham en ik greep domweg naar zijn muil waarbij hij mij beet. Ik schrok me rot en liep weg. Misschien dat dat een aanleiding gaf... Heb al vanalles geprobeerd, erbij gaan zitten en af en toe iets lekkers bij zijn eten doen. Maar als ik erbij zit eet hij nog sneller en vind dat zo zielig dat hij zo bang is... Ook bij botten en snoejes laat hij duidelijk weten dat het van hem is, bij speelgoed ofzo nooit. "

Lijkt me niet dat het enkel aan die ene ervaring kan liggen, tenzij ze er ZO sterk van onder de indruk was... Wat wel eigen is aan de Shelties he? Dat ze gevoelig zijn? Misschien dat het toch daaraan ligt... 

Heb ook vaak iets uit Koji's bek proberen pakken (wat een sukkel was ik toen ;-)) toen hij iets op straat had gepakt (bijvoorbeeld die bollen voor de mussen) en je kan het waarschijnlijk al raden: hij beet nogal met z'n scherpe puppytandjes in m'n vinger, dat bloedde natuurlijk en niet zo'n beetje. Heb er hem niet voor gestraft maar door die enkele ervaringen mag ik nu wel met m'n hand in z'n bek op straat, als ik er maar niets uit durf te pakken want dan heb ik het zeker zitten in m'n hand (wel zachtjes, dus waarschuwend)! Ruilen doet hij ook niet op straat, dus dan laat ik het maar zo en probeer hem voor te zijn (wat aardig lukt maar soms super frustrerend is want papier kan ik wel pakken maar zakdoeken en eten niet). Binnen hebben ik niets van hem gepakt dus botjes, snoepjes etc. allemaal geen probleem. Ik kan je dus jammer genoeg geen advies geven dan met rust laten zodat ze terug vertrouwen in je krijgt? Vind het zo'n amebtant probleem want stel dat hij iets giftig in zijn mond pakt :'(

Kan het overigens niet zijn dat je ouders dingen van haar afpakken of afgepakt hebben?

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Waarom is Rodi slechter dan Smuldier? Mijn hond doet het veel beter op de Rodi dan op de Smuldier, het feit dat het een vormpje heeft wil niet zeggen dat het onder doet voor anderen. Het is graanvrij tegenwoordig, compleet en goed betaalbaar.

Renske is verhit en dus te vergelijken met blikvoeding en worsten, zit alleen een goede marketing achter, volgens de wet mag dit geen vers vlees genoemd worden. Maar het vwa mannetje in hun regio is nogal soepel heb ik begrepen...

Maar goed, alles houdbaar buiten de koeling is geen kvv.

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

" heb even de categorie veranderd.

Of je het op dezelfde dag kan voeren hangt af van hond tot hond. ik zou beginnen met op verschillende dagen. je mag er zeker nog brok bij geven. een brok hond geef je nooit rauw bot, dat is het enige waar je aan moet denken.

Ik vind rodi heel erg dure voeding voor de kwaliteit. het is wel prima voeding om te kijken of je hond graag vers eet, het is namelijk ongekookte brok :-D had de dierenwinkel niet nog iets anders? "


.heuh, ongekookte brok?? Tis gewoon puur vlees hoor, de classic variant iig.

Smolke is brok, ze hebben nu wel een goede graanvrije variant. Je kan even kijken op Smolke graanvrij. Maar ik zou dan eerder voor puur kvv gaan, maar als je wilt combineren is dit een orima brok.

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

"

.heuh, ongekookte brok?? Tis gewoon puur vlees hoor, de classic variant iig.

Smolke is brok, ze hebben nu wel een goede graanvrije variant. Je kan even kijken op Smolke graanvrij. Maar ik zou dan eerder voor puur kvv gaan, maar als je wilt combineren is dit een orima brok. "


.oh nu zie ik het de samenstelling is veranderd. vergeet mijn opmerking dus maar

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Rodi is inderdaad niet het "betere" merk vers wat je kunt geven... Maar als je hond het er goed op gaat doen... Beste is wel om met wat betere merken af te wisselen...

Op zich is vers vlees en brokken op één dag voeren niet zo een grote ramp maar dan moet je wel graanvrije brokken voeren... Als je brokken met graan wil blijven voeren raad ik inderdaad aan om brokdagen en vers vlees dagen in te voeren... Als je graanvrije brokken wil gaan voeren kun je gerust in de ochtend de brokken geven en in de avond bijvoorbeeld het verse vlees.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Het schijnt mengen vlees en brok niet zo handig, had iets te maken dat t een sneller verteerd. Om de dag kan wel bvb.

honden page profiel MarijkeMarijke

" heb even de categorie veranderd.

Of je het op dezelfde dag kan voeren hangt af van hond tot hond. ik zou beginnen met op verschillende dagen. je mag er zeker nog brok bij geven. een brok hond geef je nooit rauw bot, dat is het enige waar je aan moet denken.

Ik vind rodi heel erg dure voeding voor de kwaliteit. het is wel prima voeding om te kijken of je hond graag vers eet, het is namelijk ongekookte brok :-D had de dierenwinkel niet nog iets anders? "

Ik heb juist hondenbrokken van een merk wat rauwe botten adviseert. Ik geef ze hier al jaren rauw bot. Ze verteren het uitstekend. maar je moet wel opletten dat je niet te harde botten geeft. Ook verdragen ze prima rauw vlees.
.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Heel erg bedankt! Ik ga eens eens op mijn gemak alles lezen! Het heeft hem gesmaakt  :-D  benieuwd hoe het vannacht en morgen met zijn buikje gaat  ;-) Dat euro premium niet super is, weet ik allang, maar de fokker raadde het ons aan, ze gaf het zelf ook. Hij eet het al altijd en nog nooit problemen gehad met ontlasting, overmatig haarverlies, enzo... dus denk dat ik het toch bij euro premium brokken houdt aangezien hij het er zo goed op doet. En als het goed gaat, kvv in het weekend  ;-) "


.volgens mij is er in NL geen een brok slecht. Er zit een verschil in de hoeveelheid vlees wat in brok zit, maar het allerbelangrijkste is hoe je hond het er op doet.

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

"
Ik heb juist hondenbrokken van een merk wat rauwe botten adviseert. Ik geef ze hier al jaren rauw bot. Ze verteren het uitstekend. maar je moet wel opletten dat je niet te harde botten geeft. Ook verdragen ze prima rauw vlees.
. "


.ik begrijp niet waar dlg dit advies haalt. Ik zou het niet doen, net omdat de vertering van bot een veel lagere ph waarde nodig is, dan een brokkenhond heeft. Is overigens wel een goede brok. Heb al veel naars gehoord over brok honden die rauwe vleebotten kregen, dus nee, wat mij betreft slecht advies

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"

.ik begrijp niet waar dlg dit advies haalt. Ik zou het niet doen, net omdat de vertering van bot een veel lagere ph waarde nodig is, dan een brokkenhond heeft. Is overigens wel een goede brok. Heb al veel naars gehoord over brok honden die rauwe vleebotten kregen, dus nee, wat mij betreft slecht advies "


.mijn staat ook bij dat het idd niet goed is ivm vertering. Vlees en brok op een dag is ook niet aan te raden voor die rede

Anoniem (Gast)

"

.mijn staat ook bij dat het idd niet goed is ivm vertering. Vlees en brok op een dag is ook niet aan te raden voor die rede "


.Ik doe het al jaren zo. Ik denk dat het te maken heeft met de samenstelling van de brokken. Ik moet zeggen dat het bij andere brokkenmerken inderdaad niet goed is.

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

We hebben nu z'on grote rol gekocht (veel goedkoper) (met kip) en heb deze in stukken gehakt, en elke zaterdag en zondag krijgt hij een stuk. Was nu 5 euro voor een rol waar we bijna 2 maand mee voort kunnen , dus dat is wel goedkoop. Anders was het 3 euro voor een halve maand mee voort te konden. Bovendien doet Max het erg goed op de rodi! ;-)

Volgende forumvraag: ervaring
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^