Rui

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

Nu we een zachte winter hebben merk aan Kyra dat ze langer in de rui is dan anders is dat bij jullie honden ook zo?

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

KLIK! ;-)

Hier juist niet, maar misschien komt dat ook wel omdat ik haar voeding heb veranderd. Ze verhaarde namelijk altijd wel vrij veel en ik vind het nu reuze meevallen.

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

mag ik weten wat je de hond voert?

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik las inderdaad in een ander topic dat meer honden er last van hebben.

Gelukkig hebben die van mij er helemaal geen last van. Mijn maltezer verhaart sowieso niet zichtbaar, en mijn toller zit in een prachtige dikke wintervacht. Heeft net voor de winter een rui-periode gehad, maar gewoon een normale.

Misschien toch eens naar het voer kijken.
Of misschien naar de temperatuur in huis?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

er is een topic geopend over ruien nu , omdat de winter er niet is en niet aankomt, honden dieren alles is van slag. bloemen en planten lopen uit.

vogels maken nestjes van ruihaar, zie ze dagelijks al in de weer, ruien ? nu ? heel normaal, die van mij is er al uit, en dat is twee maanden te vroeg, maar winter is het niet, eerder lente. :-D

de temperatuur in mijn huis is al heel de winter 12 graden in de woonkamer, met uitschieters naar 15 graden hoger niet, de rest van het huis is er geen verwarming, qwa temperatuur in huis zal het daar niet aan liggen, het is geen winter, dat is het. of je teef is hormonaal dat er een loopsheid aankomt, dan maakt het niet uit of het zomer lente herfst of winter is, ze gaan dan in de rui.

Volgende forumvraag: Hondenshampoo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^