Klein en groot, dat kan toch niet samen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco

Hihi, hier hield ook iedereen van familie en vrienden hun adem in toen ik een stafford pup in huis nam met mijn Jack Russel die ik toen nog had.

Daarna kwam de 2e staff erbij en toen werd iedereen bang.
Maar toch waren ze voorzichtig en bang voor de Jack Russel :-)

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Super leuke foto's! One Moos is ook dol op kleine hondjes en pups, hij is dan o voorichtig, gaat er vaak bij liggen ;-). Ken van vroeger nog een gein met twee doggen en een pekinees, raad wie de baas was....

honden page profiel loïs loïs 3 doggies

honden foto van loïs

Mijn hond heeft in ieder geval geen idee hoe groot ze is. Ik zeg altijd dat ze in een verkeerd lichaam is geboren. Ze ploft soms zo op je schoot en ze kan behoorlijk lomp zijn. Als ik het bakje van mijn andere hond op de grond zet (een kleine bakje) dan wilt ze het liefst daar uit eten en niet uit haar grote bak haha... Hier nog een foto. Had een mandje gekocht voor Kleintje, hooo even zegt mevrouw daar wil ik in!!

honden page profiel NikaNika 3 doggies

honden foto van Nika

Leuke foto's :-D

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

" Mijn hond heeft in ieder geval geen idee hoe groot ze is. Ik zeg altijd dat ze in een verkeerd lichaam is geboren. Ze ploft soms zo op je schoot en ze kan behoorlijk lomp zijn. Als ik het bakje van mijn andere hond op de grond zet (een kleine bakje) dan wilt ze het liefst daar uit eten en niet uit haar grote bak haha... Hier nog een foto. Had een mandje gekocht voor Kleintje, hooo even zegt mevrouw daar wil ik in!!/foto/foto/351055.jpg "


Haha wat een lief gezicht ;-)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hahaha die eerste foto!!! Lekker kussentje.
Ik loop regelmatig ook met een vriendin met 2 duitse doggen en mensen kijken dan hun ogen uit, dat die van mij er gewoon bij loopt. Mijn vriendin zegt ook dat als ik er bij ben met Maylo dat mensen ons durven te passeren. Is ze alleen dan lopen mensen liever een blokje om, terwijl ze niks doen.

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Hahah fantastisch :-D

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

" Hahaha die eerste foto!!! Lekker kussentje.
Ik loop regelmatig ook met een vriendin met 2 duitse doggen en mensen kijken dan hun ogen uit, dat die van mij er gewoon bij loopt. Mijn vriendin zegt ook dat als ik er bij ben met Maylo dat mensen ons durven te passeren. Is ze alleen dan lopen mensen liever een blokje om, terwijl  ze niks doen. "


Ja, ik merk ook wel verschil. Het is sowieso apart om te zien dat mensen ineens voor je oversteken, met Skip gebeurt me dat toch heel wat minder :-D

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^