Zo dat hebben we ook weer gehad.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

Wat ben ik vandaag weer trots op de hondjes!.
Vanochtend tegen 9 uur begonnen met uitlaten, 3 wandelingen voor de boeg, 3 honden die ik allen hun individuele steun wou geven indien nodig. Dus alles apart eruit.

Met de eerste, hond van me vriend de rustigste wandeling gehad, hij ging eerst en het was nog heerlijk rustig in de wijk!:-D.
Meneer was heerlijk onverschokken en stampte gewoon flink door.
Hij is wat onrustiger dan anders, wat alerter, maar dat mag ook best. Vuurwerk zo dichtbij is voor hem ook niet gewoon, hij woont op een boerderij waar je amper vuurwerk hoort en ziet.

Toen kwam Kayla, degene waar ik me zorgen om maakte, eerste oud en nieuw en soms heeft ze even een onzeker momentje. Vuurwerk begon inmiddels ook al wat meer te knallen, dus ja, wat dan.
Maar het hondje die normaal wel is onzeker op honden wil reageren liep de hele route trots met haar staart omhoog alles een beetje te bekijken. Haar aandacht werd wel getrokken door het vuurwerk, maar ze leek er geen problemen mee te hebben. Precies toen ik op een punt stond waar ik nog maar 1 kant op kon verzonnen ze het om een duizendklapper aan te steken. Dus toen had ik echt zoiets van shit, hier kan het wel is fout gaan. Zelf zo ontspannen mogelijk proberen te blijven. Mevrouwtje kijkt is die kant op, oortjes gespitst maar na een paar knallen werd het ook alweer saai en keek ze weer lekker om zich heen. Geen 1 keer heeft ze bevestiging gezocht, ze was ontzettend zeker van zichzelf!. Echt een trots momentje.

Andor, tja die ken ik al van de afgelopen jaren natuurlijk, dus wist dat hij niet bang is, maar natuurlijk moeten we ook voorkomen dat hij wel bang word. Dus gewoon lekker relax gewandeld, op de terugweg wat meer vrijheid gegeven, langere riem, beetje om zich heen kijken. Net als andere jaren geen schrikreacties maar gewoon een heerlijk opgewekt hondje die het maar wat leuk vind al dat leven in de wijk.
Ik hoop dat oud en nieuw voor de doggies goed blijft verlopen. Ze liggen nu nog in hun eigen hokjes en zo gaan we maar is even aan de wandel, kunnen ze daarna lekker binnen liggen.

Wat mij wel weer enorm verbaast is dat ze hetzelfde geintje als vorig jaar uithalen. Precies bij de ingang van het bos carbid schieten. Ik vind het belachelijk, de enige plek waar hondenbaasjes en honden even kunnen ontspannen, kun je niet zomaar heen want je moet dan eerst op een 3 รก 4 meter langs het carbid schieten.

Helaas heb ik hier binnen een kitten die steeds bij elke knal het hele huis doorscheurt met een opgezette staart etc. Hij lijkt nu wat tot rust te komen, maar de ramen komt het ventje niet meer in de buurt, veel te eng vind ie.

Voor jullie allen de beste wensen voor 2014 en ik hoop dat ook jullie doggies oud en nieuw goed doorkomen!.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

ook de beste wensen voor jullie. ;-) ;-)

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer 3 doggies

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

wat fijn zeg!!

jullie ook de beste wensen!:-)

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

En terecht dat je trots bent!

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Daar mag je inderdaad trots op zijn. Malaika wilde net even buiten spelen terwijl ze ook heel bang is dus ben ook trots op mijn meisje ':-)

Fijne jaarwisseling ;-)

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

Even een filmpje gemaakt. Wel heel erg duidelijk te horen dat Flodder nog opstaat op de achtergrond, haha.

Andor is niet helemaal blij, maar dat komt meer doordat zijn kussen in beslag is genomen dan door het vuurwerk, haha.
Zojuist nog even weer gewandeld, naja even een leuke discussie gehad. Een kind gooide vuurwerk richting Kayla, heb haar dus vriendelijk verzocht dat niet weer te doen. Blijkbaar is ze naar mammie gerend want toen ik daarna met Andor liep schreeuwde moeders naar me hoe ik het in godsnaam in me kop haalde om haar kind te corrigeren bla bla bla. Laten we het zo zeggen, ik ben niet bepaald netjes gebleven je blijft verdorie van me doggies af!.

2 naar mijn mening relaxte hondjes, ze zijn in ieder geval niet anders dan dat ik ze gewoon ben. En dat terwijl het vuurwerk hier flink losgaat.

http://s1002.photobucket.com/user/Rissiejjj/media/20131231_181407_zpsb90a41c1.mp4.html

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

En we zijn weer eventjes verder..
Kayla had bij de harde knallen hier recht voor het huis toch even zoiets van wat is dit..
Oortjes gespitst en kijken richting voor.
Gelukkig heeft Andor hierin erg positieve invloed. Meneer laat zich absoluut niet van zijn wijs brengen. Zijn oortjes bewegen niet eens met de knallen.
Ze kijkt dus is naar Andor, ziet dat die helemaal niet reageert en dan gaat ook haar koppie weer naar beneden.

Heerlijk relax oud en nieuw vieren is dit.
Ookal heb ik barstende koppijn van die knallen, dit zorgt er toch wel wat voor dat ik wat fijner kan zitten nu.

Geen enkele hond heeft relax middelen gehad, ik heb het erop gegokt. Van Andor wist ik dat hij rustig is/blijft en hoopte dat Kayla dit ook zou doen. Ik heb dus niks in huis en gelukkig gaat het dus goed!:-D

Aan Andor is zo wel duidelijk te zien hoeveel hij zich aantrekt van dat knalgeweld, haha.

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

Tja wat doe je anders als je op oudjaarsavond alleen thuis zit. Jup hondjes op foto en film zetten, haha.

Maar moet dan ook zeggen dat ik echt enorm trots ben op die 2.
Gezellig was het niet, de 2 muppets hebben de hele avond liggen te pitten, maar relax was het wel, hoefde me totaal niet druk te maken om de hondjes, deden ze zelf ook niet.

Mijn beeld om 12 uur, haha.
Op het filmpje zie je dat het gordijn wat open is, denk dat Andor graag het vuurwerk wou zien want meneer had het gordijn vakkundig een stukje open gedaan, haha.

http://s1002.photobucket.com/user/Rissiejjj/media/20140101_000349_zpsa8308b36.mp4.html

Volgende forumvraag: Vuurwerk moet verboden worden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^