Self zchrijfende honden fereenigt uu!! GELUKKIG NIEUW HAAR!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Gelukkig nieuw jaar allemaal! 

Ik vond het vuurwerk best wel mooi. Maar wilde wel graag bij vrouwtje op de arm, toen hebben we fijn samen naar het vuurwerk gekeken vanuit de woonkamer. 

Net weer lekker met de bal naar het bos geweest, vrouw had nu zo'n stok mee waar de bal in past, dan moet ik een eind rennen joh, om de bal weer op te halen! We kwamen ook een 'Boxer' tegen zegt vrouw. Das toch iemand die een ander een knal verkoopt? Kweenie, 't was gewoon een hele blije soortgenoot met wat rimpels, een plattere snuit en een tennisbal. Ze wilde wel meespelen met ons en luisterde daardoor niet meer naar haar baasje, stout he?! Zo ben ik nooooooit. 

Poot, Jet.

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie 3 doggies

honden foto van Judith en Sammie

OW Sjonnie nou sar ik met mijn poot ferkeerd en nou heb ik jouw maar twee dogjes gegeeft!
Sorry hoort!


Geef nie Pooh, ik ken dat grote potuh probleem. Was toen ik pupie was selfs een tweebeen in he bos die mijn altijd grotepotuh noemde. Hi wis denk nie hoe ik ech heete

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Ohh...dit is leuk!! Amélie meld zich ev'n! Sorry voor mien uutspraok...Drents hè? Al heb ik 'n Amerikaanse pappa, een mamma uut Twente,en leren mien mensjes me Italiaans omdat we daor gaot won'n straks..
Dank allemaol veur 't Nieuwe Haar! ;-) Ik kan 't gebruuk'n..mien buik is jao helemaol kaal! Veurige week was ik me toch een partij ziek jongn's! En noe heb de dokter ( die van de snoeptrommel) me helemaol kaal geschor'n. Het jeukt noe as 'n gek..dus ik bin bliede met jullie wens'n!
Het hef hier nie zo veul gepieuwd vannacht, dus mamma en ik hebt lekker geslaop'n op de bank. ( wij mogen dat...de bank is namelijk van ONS)
Vanmorg'n, toen vrouwtje tuus kwam van het brokjes verdien'n bint wie met z'n all'n nao 't bos west. Best gaaf, alleen mag ik nog niet renn'n en mit stokk'n dollen. Gef niks..het was zo ook wel heul gezellig met Senna, vrouwtje en baasje!
Straks gaot wie weer 'n keer, as vrouwtje de koffie op hef en de ma flodder kler'n uut hef daon.
Namens mien moe ( die slaopt altied) ook voor alle honties hier: gelukkig nieuw Haar!

honden page profiel MPCMPC 3 doggies

Allo, allo!! 

Ikkuh ben weer bei mein uitlaatvriendin-netjuh! 
Pff, dat gepieeuwwww was wel heel errug eng hoor!
Net onder hut wandelun hoorde ik hut nog weer! Nou dan moet juh maken dat juh weg komt! 
We loopten samen met du baasjes fan mein uitlaatvriendin-netjuh, nou opeens was ik zuh zomaar kwijt!
Dus toen ging ik rennen, net mocht ik dan eindelijk hut huis in, nadat mein uitlaatvriendin-netjuh muh helemaal schoon hept gemaakt.
Toen moette ik ook nog zoooooo lang wachten tot ze die dingen aan haar voeten uit hebt gedaan en dat ding met mouwen. 
Ik ruikte ze al door de deur heen! Toen ik eindelijk binnen was sjeeestje ik naar zuh toe. Toen moette ik ook nog een noodstop maken waardoor hut kleed omhoog kwam waar ik altijd zo lekker op kan rollen.
Toen zij mein vriendinnetje dat ik in kuipchen ofsoiets moest, nou nu ga ik daar lekker pitten. 

Gelukkig nieuw haar iedereen! Hopelijk stop dat gepieuwwww nu weer.

honden page profiel TomTom 3 doggies

honden foto van Tom

Ik ben op avontuur geweest! Eerst heel, heel, heel, heel lang in dat eng bollend geval moeten zitten. Vind ik niet leuk, want dan wil ik nog wel eens een beetje ziek worden, maar volgens baasje is dat de enige manier om ergens te komen. Nou, dat ik pootjes heb die me ook overal brengen wil ie nog wel eens vergeten, en volgens hem is 200km veel te ver om te stappen. Ik heb daar mijn twijfels over... 200 klinkt zo heel veel toch niet. Ik denk dat ik zelfs wel makkelijk 200 snoepjes zou kunnen eten! Mmmm... snoepjes! 
Maar goed, we dwalen af. Komen we na heel heel heel lang reizen ergens aan. Ik kijken en is gewoon heel heel veel zand en nog veel meer water! Ik rennen rennen rennen over het zand, recht naar het water, want ik had wel een beetje dorst. Maar bweik... wat een vies water! Helemaal zout en ba! Maar had ik beter niet gezegd, want het water werd wel een beetje boos toen! Eerst stond ik gewoon met mijn voorpootjes er in, en opeens kwam dat water mij aanvallen!!! Zomaar, ineens veel meer water dan eerst. En ik helemaal nat! Helemaal! Toen ben ik maar een beetje uit de buurt gebleven, want dat water wist zelf helemaal niet wat het wilde. Ging weg, kwam terug, ging weg, kwam terug... Volgens baasje is dat nu eenmaal wat de zee doet, en eet die zee soms het strand op, zodat er geen zand meer is om op te rennen. Rare plaats hoor!! Heel raar!
Toen begon het te regenen. Heel heel hard! En ik was al nat, maar nu werd ik nog natter! Volgens baasje was ik net een verzopen kat... Een kat!!! De vernedering! Wacht maar, ik ben nu nog klein, maar als ik later groot ben, dan moet ie me niet nog eens een kat proberen te noemen! Ik zal hem leren dan! Ik een kat... pffff....
Toen weer in die enge ijzeren kist, maar gelukkig niet zo lang. En stoppen we voor een huis waar ik nog nooit geweest was. Dus weer spannend! Wat gaat daar allemaal te snuffelen en te zien zijn???
MONSTERS!!! 
Hele hele hele, maar echt hele hele hele grote monsters! Die hun hoofd, was even groot! of misschien nog wel groter! dan ik helemaal ben! Dus ik een beetje bang. Een heel heel klein beetje maar hoor. Eigenlijk zelfs verwaarloosbaar, maar ik dacht dat het toch maar het veiligst ging zijn om me even achter mijn baasje te verstoppen. Maar volgens baasje waren dat Ierse wolfshonden en zijn die heel braaf en lief. Honden? Honden? Dat zijn geen honden meer. Ik ben een hond, en ik ben precies goed van grootte.... Die dingen zijn gewoon veel te groot! Al zag ik later wel dat zo groot zijn ook wel zijn voordelen heeft. Toen onze baasjes gingen eten, moest ik ruiken wat er op tafel stond, heel heel hoog springen om te proberen te kijken wat het was... En die beesten kunnen gewoon zo aan alles aan wat op tafel staat! Mmm, misschien moet ik toch maar proberen wat meer te groeien... 
Dus ik eerst heel voorzichtig en stilletjes overal wat rondkijken, maar wel zorgen dat ik niet te ver van baasje weg ging. Maar zoals baasje al had gezegd, dat bleken wel brave monsters te zijn, dus al snel was ik niet bang meer en ik heb zelfs een stukje vlees gestolen van eentje! Mmmm, vleesjes... Want klein zijn heeft zo ook zijn voordelen. Ik kon onder de tafel door, waar ie zijn stukje had laten vallen!! 
Later de avond waren er ineens allemaal lichtjes in de lucht. Was denk ik wel mooi, maar ik was ook wel erg moe, dus ben maar snel weer verder gaan slapen. En ik heb gedroomd dat ik net zo groot was als die andere beesten, en dat ik alle eten van tafel kon stelen! Mmmm... eten...

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Sooooo hé, wat makon jullie feel mee!

Amélie, had jouw frauwtje dat de kleertjus fan mijn frauwtje aan? Die hebt ook ma Flodder kleertjus...

Die see klinkt wel spannond...

Ik sit nu te wachten tot het frauwtje met mij naar het feldju gaat... So dat ik met mijn friendjus kan spelon!

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

"

.Hebt jij een splaakgeblek?

Frauwtje ging net stiekem mijn toppik lesen... ging se de hele tijd heel hard lachen... "


waalom denk je tat?O-):-D

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Pooh, het is niet nieuw haar, maar nieuw jaar!!!

Mijn vrouwtje legt mij altijd alles uit, omdat ze anders denkt dat ik het niet snap.. O-)
Doe ik vaak ook niet hoor! Maar dat hoeft zij niet te weten ;-)

Maar Nieuw Jaar is dus als er heel veel cijfers veranderen rechts onderin je scherm!! Bij mij stond er eerst 31-12-2013, dat is heeeeeel groot! Nu staat er 1-1-2014. Dat is heel klein, dus nu is het nieuw jaar! 
Vrouwtje legde het anders uit, maar dit is veel makkelijker!

Vrouwtje vertelde mij dat dit betekent dat we nieuwe kansen krijgen. Ik begon meteen te springen! Nieuwe kansen betekent toch nieuwe gebieden om te rennen?! 

Oh, wie heeft er goede voornemens? Dat is zoiets als: Dit Nieuwe Jaar wil ik graag nog harder lopen dan vorig jaar!

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Fout hoor Odi...het is echt "Nieuw Haar"..als je mien buik ziet geleuf ie dat echt wel!

En Pooh..die Ma Flodder-kler'n van mien vrouwtje... O-): een olde grieze boks,(..die wel lekker zacht is)en een veuls te grote trui van de baas. Als vrouwtje dat aan hef weet ik dat er voorlopig weinig beweging in kompt.

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

" Oh, wie heeft er goede voornemens? Dat is zoiets als: Dit Nieuwe Jaar wil ik graag nog harder lopen dan vorig jaar! "

Hoi Odi,
Mijn vrouwtje die zei wel: oh, ik hoop dat ze dit jaar toch eens een keer volwassen wordt en wat beter gaat luisteren. Whaaaaahahahaha, dat moet je toch niet zeggen als ik er bij zit?!?! Want dan gaat dat dus echt niet gebeuren hè. Ik doe namelijk al een tijdje net alsof ik niks hoor als ze met roepen, of als ze zeggen dat ik moet zitten, nou dan ga ik eerst eens even kijken wat dat me oplevert. Ik denk dat ik daar dit jaar maar gewoon mee door ga, want dat is wel leuk (en stiekem moeten mijn baasjes daar ook wel om lachen, ik zie dat gewoon hoor. Ze proberen het te verbergen en denken dan dat ik dat niet door heb.... Haha, domme baasjes! :-D). Ja, ik denk dat dat mijn goede voornemen is: net zoals vorig jaar, gewoon lekker doen waar ik zin in heb! Hoera!
.

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Mijn goeie voornemen is heel veel eten en lekker dik worden, heb ik gister al heel goed gedaan! Maar vrouwtje had het geloof ik over lekker veel bewegen....

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Nou Pooh I forgive you wel hoor voor die 2 doggies als het now 2 echte bones waren instead of 3 dan was I wel disappointed hoor.;-) En knallen, yes dat doen ze hier al months want dat is allowed here. Ik vind dat not scary at all hoor, heb daar helemaal geen message aan. Mijn humans zeggen dat ik tot today maar één fear ken.........dat the food ooit op mocht zijn.O-) 

I ben er secretly wel blij mee because mijn 'big broer' er wel nerveus van wordt en dat means that we extra play afleiding en treats krijgen met name big bones! Yummie for my tummie!!!! Eerst was hij echt super scared toen werd ik zelfs een little angry en zei that hij himself niet so aan moest stellen but hij luisterde not toen ben ik maar mijn own thing gaan doen. Nu lijkt it er op that hij het steeds less scary vindt dus mijn good voornemen is om him te trainen to do alsof next jaar. Zou toch een pity zijn if al die great extra's afgeschaft worden.


Dat brings me gelijk to your vraag Odi over de goede voornemens......die betreffende mijn 'big brother' staat er dus al. Mijn humans worden gewoon op the same way verder opgevoed en getraind. Eerst mochten they heel veel free iedere day maar ergens halverwege dit year volgden ze not meer so good. Ze waren too slow en bleven too much achter als ik mostly de lekkere smell van een mooie bitch op het spoor was. Toen heb I ze maar weer vaker aan de lead gedaan, net iets safer zo raken ze niet lost ook. Ook vielen ze me constantly in de rede while ik aan het twitteren was en dat is very rude! Mag I ook not als ze aan de phone zitten. Inmiddels have we flink geoefend and gaat it de goede direction op. Ze krijgen nu almost de hele walk 20 meter (van de lead) ter beschikking en ik ga often ff bij ze buurten of walk gezellig with ze mee so they wont be bang dat ze geen attention meer krijgen en ik hun ergens forget. Dus hopelijk can I ze dit year weer wat meer freedom geven, moeten they wel laten showen dat ze er mee om kunnen gaan.;-)

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Hey Loco en Ten,
Als ik het zo lees denk ik dat jullie bilingual dogs zijn, klopt dat? Al die Engelse woorden herken ik wel, dat spreken mijn baasjes ook heel vaak! Mijn baasjes geven me dan ook allerlei opdrachten in verschillende talen: Nederlands, Engels en ook Noors. Hebben jullie dat ook, dat je verschillende woorden voor dezelfde opdracht hebt?
Liefs, Taika

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Sow Pooh, Gij krijg feel raecties.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

wije krijge ook in 2 tale opdrachten.
Wije inne het fries en ollands.
frouwtje en kleine froutjes prattte meeste fries tegen ons.

Pootjes Nala en Simba

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

" Hey Loco en Ten,
Als ik het zo lees denk ik dat jullie bilingual dogs zijn, klopt dat? Al die Engelse woorden herken ik wel, dat spreken mijn baasjes ook heel vaak! Mijn baasjes geven me dan ook allerlei opdrachten in verschillende talen: Nederlands, Engels en ook Noors. Hebben jullie dat ook, dat je verschillende woorden voor dezelfde opdracht hebt?
Liefs, Taika "


Hé Taika! Jij bent dus ook internationaal zie ik! Hier krieg ik ok steeds meer opdracht'n in 't Italiaans...nao rechts is inen'n "a destra", en as ik ergens niet aan mag komm'n is 't inenen "basta".. O-) ;-)
Combineer dat met het Drents van 't baasje..het Limburgs van 't vrouwtje, het Twents van mien moe..en het beetje Yank dat in mien genen zit..dan kun ie met recht zegg'n dat ik 'n bilingual doggie ben, zoals ie dat zo mooi zegt hef! ;-)

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë 3 doggies

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

HEHE  Nee fjoerwurk docht my net safolle, ik fal der sels by yn sliep. Ik wie ek wol wier hiel wurch want myn baaske hat earst  sochtends  mei my boadskippen dien, wier de  heeeele  moarn. Myn baaske snapt net dat ik in man bin en dêrom leaver net gean  winkelen!! ! Mar ik ha wol gesnuffelt  oan hearlike  geurtjes...en  ha ik fansels ek wat efter litten foar evt nije freondintsjes. O ja ik mocht yn de  dierenwinkel in  verrukkelijk  botsje  uitzoeken!! ! Ja ik bin ek hiel sterk, ik ha myn baaske sa de  dierenwinkel ingesleurt   hehehe  

Dêrnei hat hja de auto wosken yn in  wasstraat  mei in hege drok  spuit  doe't ik der noch yn seach KIKKEN   joh...Daarna  hat  zeme  thús hiel efkes litte rêste en syn wy  weeeeer  tegearre boadskippen gean dwaan en  daarnaa  Yes Yes Yes mocht ik boartsje mei oare hûnen op it strân fan Lauwersoog  en myn baaske stie dêr  gigantisch  te kletse mei it baaske fan myn  vrienje!! !  s'avonds hie ik in enoarme  kluif  oan myn botsje en doe't it einlings 24.00  oere wie foel ik as in blok mei kramp  yn myn  kaken  yn sliep op de bank. Spitich ik ha it fjoerwurk mist, folgjend jier hoopje ik mei eigen eagen alles fan it fjoerwurk te kinnen besjen, mar ik ha der net soad fertrouwen  in;- ) 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Ons frauwtje praat altijd Limburgs tegen ons, dan is het Lola sjei dao mit oet, of kom ins hiej,
Baasje praat gewoon Nederlands, ofzoiets. 

Gekke baasjes hebbe we toch

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

vrouwtje is aan het mopperen...want ze zijn weer bezig met die boem, knal dingen hier in de buurt

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ons vrouwmens moppert ook al,die sjukkels buiten houd maar niet op. Ik ben maar weer mijn mand boven ingedookt en Aysa ligt onder haar schaapdeken bij het kindbaas op de bank. Zo stom die dikke boemen.

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Sow tenk ik er oot ofer! Tie tomme bommetjes houten niej op!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

" Hey Loco en Ten,
Als ik het zo lees denk ik dat jullie bilingual dogs zijn, klopt dat? Al die Engelse woorden herken ik wel, dat spreken mijn baasjes ook heel vaak! Mijn baasjes geven me dan ook allerlei opdrachten in verschillende talen: Nederlands, Engels en ook Noors. Hebben jullie dat ook, dat je verschillende woorden voor dezelfde opdracht hebt?
Liefs, Taika "


Ja Taika we live in Engeland en ik Loco ben op Crete geboren maar heb engelse roots. Ten vind dat ik me ridiculous maak en gewoon ABN must praten zoals mijn 'mama' tegen me doet. Maar ja die Britten speaken alleen maar English dus wat must je dan? Je moet je als foreigner wel een beetje adjusten toch?

Bovendien heb ik mijn youth in Chersonissos doorgebracht daar mochten we mee naar de shop van mijn humans de hele dag long en dat was heel cosy want daar kregen we heel veel attention van alle tourists van everywhere die er happy op los kwebbelden in hun own language. De most verstond ik then nog niet but gelukkig are we honden very good in observing van body language en hebben we een very goede nose. 

Eerst leerden they ons only Nederlandse commando's (stom word, we zijn toch geen soldiers!) 'papa' mocht van 'mama' niet in het Greek tegen ons talken. Ze was it zat om always in een andere taal te talken en wilde minstens at home meer Dutch horen. Volgens me was she ook stiekem afraid dat wij te stupid waren om meertalig getraind te worden. Maar the family daar sprak Ellinika tegen us en toen we here in England to school gingen hebben they it toch ook maar in English gedaan.

Hebben wij doggies onderling het toch een stuk easier, one taal fits all!!! Af en on een kleine culture clash met andere breeds die een wat more difficult dialect talken maar we kunnen everywhere heen without een taalgidsje in the pocket.........

Tuzend Tak Taika voor jouw attention, ik voel me flattered (eerste time dat ik with een Scandinavische beauty chat........O wat shall Ten jealous zijn!O-))

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

" Sow Pooh, Gij krijg feel raecties. "


Ja....sooooo hee... ik krijgt soofeel reacties dat ik se niet meer bij kan houden... maar eigenlijk is het so dat we allemaal op elkaart reageren... en das ook de biedoeling...

Maar ik find alle talen wel imtresamt... hier segt het frauwtje wel eens "off joe go!" dan moet ik uit de keuken...
En soo als ik al eerder sei... gaan se wel eens Duits tegen mij praaton... "RAUSSS" of dus "geh auf deinem sofa!" nou en als ik dan op mijn bankje ga liggon, hoor ik het frauwtje seggen "sie je, je merkt toch dat het een duitse dog is"...

* waalom denk je tat? *
Nou, ik dacht als je geen splaakgeblek hebt, dan mag ik geen glapje maken ofel nummel negenendeltig met lijst....

Ik find het wel moeilijk... is het nou nieuw jaar of nieuw haar...se seiden echt nieuw haar hier... maar Lodewijk sei geloof ik dat het niewaar is... ik raak echt een beetju in de war...

Maar goede foornemons.... mijn goede foornemon is dat ik een friendinnetju krijgt!!

En dat het frauwtje dunner wordt... sinds het frauwtje niet meer buiten gaat sitten met een stokju in haar mond, is se een beetju swaarder geworden... is foor mij niet fijn als ik haaz hebt, want dan staat se in ene stil...en ik dus ook... soo tuweeduisenddertien!

Fandaag op het feldje was ik heel efen friendloos... hebben jullie dat ook wel eens?
En het frauwtje was maar met een tennusbal aan het spelen... maar ik keek alleen maar naar de hekjes waar mijn friendjus soms doorheen komen...
Gelukkig kwam er toch iemand en toen heb ik fijn geztoeid en soo....

Thuiz was ik wel moe... ook nog fan dat uurwerk... dus ik ging lekkert liggen.... na denkon....ofer de sin van het lefen...

Wat denkon jullie dat de sin fan het lefen is?

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Desin fan ut leven is lekker doe wat ju self Wilt.feel leker etuh en foor de scootmobiel rennuh en feel slapuh dat segt Lobke nou ik slaap snagts wel. dan slapt Hein ook dus dan kan hij geen piepers weggoien nu oferdags wel poot en lebber fan Lodewijk. Lobke slapert wer.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Allo Pooh, leef je nog? al 4 dage niks gelese fan jou ,of beleef jij niks, ikke wel gisterafond weer stout geweest in de keuku gepoept ja de tuindeur was dicht Hein sag het en heb me naar buiten geset hep tie mij wel eel lang laten sitten in de tuin, daarna moes ik slapen in de bench as je mo poepen dan mo je toch. Lobke gaat seuren bij hem als se wat mo doen ik nie ik poep als ik moet poot van Lodewijk.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo Pooh ,hier Lobke ik vind jou een grotu kanjurLodwikus is net so groot as jou hoofd da is dus geen kanjur ma wel mij friend ik heb trek maar krijg niks Hein zegt da ik maar self me etu moe verdienen Ja kom nouh da ben ik nie fan plan. heb me foerbak al in de keuku geset en ook van lodewikus en nu gaat hein ut vlees er in doen eerlijk.Pooh jij krijg fan mij feel kussies goente fan Lobke.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Pooh.di kusjes kanju wel vergetuhjij schruivt niks trug fin ik nie leuk.Lobke.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Sooooow seg!
Ik moes efen wakker worden! Ik was in slaap gesukkeld...
Ik maak heejl feejl mee!
Ik was nog wesen spelen met mijn friendjus op het feldju.... Daar was ook een andere dog, een grijstijgert sei het frauwtje maar die was nog jong en deed gek... Dus toen ging ik maar met frauwtje met de bal spelen....

Ik kan namelijk balletje halen... Frauwtje segt dat ik een Dogretrievert bent...

Krijgt ik nou wel kusjus?

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Nou moe ik nog ofer nadenken.Lodewijk lopt net weg die iz jajoerzig nou kijk hiij nie een eleboel XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXzo ennuh nou nie vergetuh om teschrijfeun he kusjes Lobke xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Ballutjus hallen is leuk hea Pooh ik doe da ok altijd en dan beng ik zu netjus trug. Ma Malaika doe da nie die ga da alt rennuh zoda vrouwtje erachtuh aan moe want da vin Malaika leuwk spellutje en vrouwtje is dan ook nog zo gek om daar in te trappen soms.

pootje van Sky

pagina 4 van 7 12 3 45 6 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^