Self zchrijfende honden fereenigt uu!! GELUKKIG NIEUW HAAR!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Liefe hondenfriendjus!

Het frauwtje is efen koffie gaan maken en heeft haar klaptop op de bank laten staan! Dat komt mooi uit, want ik socht net iets te doen, om efen niet so te letten op alle harde knallen buiten...

Ik find het namelijk freemd dat op een hondenforum fooral allemaal baasjus zchrijfen en bijna geen hondjus! (hoewel Lodewijk soms wel zchrijft ofer bijfoorbeeld Lobke ;-), en dese week zchreef Beau ook zelf en Gibson ook en iedereen moet toch toegefen dat dat wel de meest imtresamte stukjes waren fan het hele forum...)

Dus find ik dat wij hondefriendjus self meer moeten zchrijfen! 2014 wordt het jaar fan de self zchrijfende hond!
Dus hopelijk gaan jullie mij allemaal fertellen wat jullie er nou fan finden.
Ferder hebben jullie fast ook allemaal wel iemand thuis sitten die er niks fan snapt... fan wat er nou in ons om gaat...

Dus ik sou beginnen met jullie fragen wat jullie nou finden fan de geknal buiten. ik word er toch wel een klein beetje senuwachtig fan... ook al segt het frauwtje dat het maar fuurwerk is, wat daar dan ook het nut fan mag sijn...

Gelukkig ben ik niet so groot, waardoor ik dus makkelijk op schoot pas bij bijfoorbeeld surrogaatbaasje. Scheelt foor hem ook, hoeft hij niet helemaal alleen buiten te sitten met sijn rookstokje...

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Hallo Pooh!

Ik find al dat fuurwek best wel leuk! Dan kant ik naar al die mooje ligtjes keiken! Fet fijn!
Mijn frautje doet er ook niet zo moelijk ofer, zei find het alleen niet so leuk als ik!

Ik krijgt naameleik om twaalv uur vannagt een oortje van een koei! Dus kom maar op met die fuurwekjes!!!


Pootje van Max.

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Hoi Pooh!

Hier zijn ze ook al veel vuurwerk aan het afsteken. Wat een herrie joh. Was ik even lekker buiten met de bal aan het spelen, gaat er ergens een bom af! Pff, ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest rennen! Normaal ben ik niet bang hoor, ben heel stoer! 

Vrouwtje zegt dat we zo naar het bos gaan en de bal mag ook mee, joepie! Dan wordt ik lekker moe en hoeven we niet meer in de woonwijk te wandelen tussen alle bommen en gillende stokjes die zomaar de lucht ingaan. Gelukkig mag ik ook in de tuin een plasje doen, vind ik wel fijn.

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Hoi cluplid Pooh!

Ik find die knallen heeelemaal ni eng. Intevendeel, ik ben net met mijn tweefoeter gaan rennen -vat een traag tempo heppen die tweefoeters zeg!- en toen hoorde ik ook allemaal knallen. Zegt die hoogbenige dat het jagers waren. Wat zijn dat, kan iemand me dat fertellen? Het leek me wel leuk daar, ik hoorde ook heel feel blaffende hondjes. Se klonken niet erg aardig, maar wel heel opgevonden. Actie is leuk!
Zou er wat lekkes te rapen fallen? Die saaie tweefoeter ging niet hun kant op, dus ik ben maar meegegaan. Wie weet ferdwaalt ze anders...

High Five!
-Beau

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Dat fuurwerk fin ik niet so erg eigelijk. Ik woon in Pelgie ofso en ze steken pas fuurwerk aan om mitternacht. Frouwtje segt dat ik blij mag sijn want in Neerlant daar steken ze het al een week van teforen aan segt se dan. En het leukste is dat se net voor mitternacht een denkspelletje aan mij gaat gefen en de musiek wat luider gaat setten. En terwijl ik mijn spelletje speel gaan se hier naar het fuurwerk kijken. Denk dat se straks het spelletje al gaat maken. 
Ik wist trouwens niet dat jij so'n schoothondje was. Pas jij ook in fan die draagsakdinges? Ik fin jou wel een knappe vent!

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Hoi pooh
Ik moe niksie hebbie fan die knallies.
Bennie fiekem beetke bangie :(
En tam Kom je buuten fan tie mennekes tegen met fan tie knallies..
Ril erfan
Pootie buddie

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

So seg! Sijn jullie snel met reageren!

@Max: ik find momenteelt ligtjus een beetje eng. Frauwtje segt dat dat komt omdat ik puber en dat het wel weer ofer gaat! Maar als jij segt dat ligtjus nu al leuk sijn, misschien kan ik dan wel stoppen met ligtjus eng finden!

@Nikki en Jet: ja, mijn frauwtje segt ook dat wij fanmiddag gewoon naar het feld gaan om te spelen!

@Beau: ja! jink en jank klup was fan ons hè!? Frauwtje hier loopt ook so traach! wil ik snel het feld op, segt sij steeds: "niet trekken Pooh!" en dan blijft se nog staan ook! gaat allemaal fan mijn speeltijt af! Dus gistert ging ik expres heel langsaam lopen... en wat denkt je? segt se "kom Pooh, loopes door!" en dat bedoel ik nauw, se snappen er nix fan!

@Silvia, Blackie en Saffira: woon jij in Pelgië? Dat is seker fer weg! ik wil wel graag in een draagsak! lijkt me wel fijn !

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Hi pooh 

Hier Lola en Dips, 
Ik sjoept ff de aaipet van de frauw, 
Die knallers Pff herrie makers, 
Wij hebden wel lekker groot kauwstaaf gekrijgt :-) 
En we doen samen spelen:-) 
Ik (Lola) kreeg vieze druppeltjes.. Maar voel me reflax :-) 
Die grote beer hier vind de fuurwerk leuk gek beest.
Nou ik ga weer kauwen want frauw komt terug 

Pootje en kusjes Dips en Lola

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Hoi Pooh,

Guzelug als hondjus ondur elkar gan tiepuh.

Ikke krullenmans ben niet bang vor de knalluh.

Mun baasje is supur trots op mij. Ik ben best wel un bangubroek alleen niet voor die knalluh, maf he.

Dus ikkes ga strakkies nog lekkur een blokkie wandulun met mun baasje want wu krijguh strakkies bezoek en dat vint ikkes wel spannund.

Pootjuh van Koda

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Hoi Pooh!!

Ik mag van vrouwtje niet zo veel schrijven hier, omdat ik altijd andere ideeën heb en dan andere honden op vreemde gedachten kan brengen...

Maar nu mag het toch even, omdat ik zo zielig ben! Ik vind dat vuurwerk zo eng! Het lijkt wel oorlog!! En oorlog is echt niet leuk, dat kan ik je wel vertellen!

Ik vind jou wel een stoere man hoor, zo bij iemand op schoot! Ik lig het liefst op de grond, onder de stoelen ofzo... Stuk veiliger!

Pootje van Odi

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

@ Buddie! Ik begrijpt jou heel goed hoor! hier sijn ook fan die jonguns, maar als ik dan er heen wil en de lijn strak set, dan rennen se hard weg!

@ Lola en Dips: hebben jullie een kauwstaaf? ik loop te leuren met mijn platgeknauwd, uit elkaar geruktu kauwring fan de dag foor gister! Maar frauwtje segt dat ik het goed doe...!

Hier komt da;ijk de schoonmaakstert! die gaat stofsuigen enso... find ik niet leuk, maar se neemt ook altijt botermammam mee met smeerworst... dat maakt wel iets goed...

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Rare tweefoeters! Ik loop ook altijd los, ik hou niet zo fan dat lijnding. Frijheid blijheid! Kan ik ook lekker mijn tempo bepalen, hoewel ik faak check of die tweefoeter nog folgt. Net een kleine puppy soms, die moet je ook aansporen en ophalen...

Iedereen die de knallen eng findt is hier welkom! Ik kijk niet eens op als ze afgaan. Net als bij dat ondonderweer, de hemel fiert feest! Zolang mijn tweefoeter feilig bij mij is, slaap ik lekker door.
Tweefoeter denkt eraan om vannacht samen naar buiten te gaan en te genieten fan het fuurwerk foor ze uitgaat. Mij best. Maar dan wil ik ook wel mee 'uit'! Wat dat ook betekent...

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

shahahaha spomme jongekes. mij baasje, poet ook tom. pet een prient teekt hij ook pommetjes af.

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Hoe kan dat nou Pooh? Oud en nieuw is geweldig! Ik krijg de hele tijd gevulde kongs toegestopt, baasje heeft een bullenpees van anderhalve meter in huis gehaald (en na lang wachten kreeg ik die vanochtend eindelijk!!!) en ze had het ook al over hersenwerk ofzo.. Volgens mij zijn dat die spelletjes met heel veel snoep!

Vuurwerk is leuk! Ik heb de dag van mijn leven :-D.

En die knallen? Ja, het gaat hier flink los, maar dat betekend alleen maar meer om mijn maagje te vullen, jeeeeej!


Kusje van Nova!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" @Max: ik find momenteelt ligtjus een beetje eng. Frauwtje segt dat dat komt omdat ik puber en dat het wel weer ofer gaat! Maar als jij segt dat ligtjus nu al leuk sijn, misschien kan ik dan wel stoppen met ligtjus eng finden! "


Die ligtjes doen helemaal niks Pooh! Allemaal mooje kleurtjes, die moet je fangen! Met je neus tegen de raam, en dan met je tong proberen te fangen! So leuk!!!!
Ik ga nu wel feel slapen hoor, want van die knalletjes wod je un beetje moejig...

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

@ Koda: dat is seker knap fan jou! Maar besoek is ook niet eng hoor! je moet alleen wel sorgen dat se lekkers mee brengen...!

@Odi: ik word wel schieuwnierig nu! wat foor ideetjus hebt jij dan? ik find jou ideetjus seker nix niet freemd! kun je toch stiekem fertellen, niemand siet het hier...

Weet je wat mijn frauwtje had gedaan?
Wéér fies eten gekocht! se sei:"rauw flees is beter foor jou Pooh"
Nou, mooi dat ik dat niet eet! Se sei nog "is alleen maar flees, geen botjus ofso, dat noemen se KaaFeeFee"
Ik fond het smerig!
De folgende ochtend heeft surrogaatbaasje het heel kort in een pannetje gedaan... toen lustte ik het wel!

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna 3 doggies

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Haaay Pooh,

Ikke find dat geknal helemaal niet eng, maar had vrouwtje wel lekker gefopt.
Vrouwtje wist namelijk niet hoe ik zou reageren (ze heeft het altijd over dat ik uit een ver land kom ofsoww en roept dan allemaal sisi bonita hayzel, gek mens, schnap er nixx van). Maargoed ze stond dus wel lekkah vroeg voor mij op, het was nog donker buiten! Ze had het over iets met een 6 uur ofsow, maakt mij verder niet uit hoor.

Kiara find vuurwerk niet zo leuk...maar die is nu bij haar andere dienaren...Kiara gaf mij wel een goeie tip....tijdens het fuurwerk een paar jaar terug had ze een heel groot stuk ham van tafel gesteeld! want schijnbaar letten baasjes niet op als ineens veeeeel vuurwerk is als donker is. Haha ga ik baasjes vanafond is goed in de maling nemen!!

Dalijk lekkah slapen en eten...en folgens mij is baasje blij. Er kwam net een doos binnen en baasje roept heel de tijd roooomba...schnapp ter nixx van, als rooomba maar voor mij is vind ik het goed.

Poot Hayzel

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" @ Koda: dat is seker knap fan jou! Maar besoek is ook niet eng hoor! je moet alleen wel sorgen dat se lekkers mee brengen...!

@Odi: ik word wel schieuwnierig nu! wat foor ideetjus hebt jij dan? ik find jou ideetjus seker nix niet freemd! kun je toch stiekem fertellen, niemand siet het hier...

Weet je wat mijn frauwtje had gedaan?
Wéér fies eten gekocht! se sei:"rauw flees is beter foor jou Pooh"
Nou, mooi dat ik dat niet eet! Se sei nog "is alleen maar flees, geen botjus ofso, dat noemen se KaaFeeFee"
Ik fond het smerig!
De folgende ochtend heeft surrogaatbaasje het heel kort in een pannetje gedaan... toen lustte ik het wel! "


Ooooh, dat KaaaaFeeeeFeeee-eetdinges. Ja, dat lustte ik in het begin ook niet. Plekie fin het nog steeds niet helemaal geweltig. Maar baasje doet er dan gekookt eitje bij, vleesbouillon, rijst, groentjes, ... en dan is het eetbaar. En Plekie eet de laatste 3 dagen haar kommetje altijd leeg! Baasje is zo trots op haar, pfff dat snap ik dus niet. Ik eet altijd mijn kommetje leeg! En als Plekie haar kommetje niet leegeet dan doe ik dat foor haar. En op mij is se niet trots!

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

" Haaay Pooh,

Ikke find dat geknal helemaal niet eng, maar had vrouwtje wel lekker gefopt.
Vrouwtje wist namelijk niet hoe ik zou reageren (ze heeft het altijd over dat ik uit een ver land kom ofsoww en roept dan allemaal sisi bonita hayzel, gek mens, schnap er nixx van). Maargoed ze stond dus wel lekkah vroeg voor mij op, het was nog donker buiten! Ze had het over iets met een 6 uur ofsow, maakt mij verder niet uit hoor.

Kiara find vuurwerk niet zo leuk...maar die is nu bij haar andere dienaren...Kiara gaf mij wel een goeie tip....tijdens het fuurwerk een paar jaar terug had ze een heel groot stuk ham van tafel gesteeld! want schijnbaar letten baasjes niet op als ineens veeeeel vuurwerk is als donker is. Haha ga ik baasjes vanafond is goed in de maling nemen!!

Dalijk lekkah slapen en eten...en folgens mij is baasje blij. Er kwam net een doos binnen en baasje roept heel de tijd roooomba...schnapp ter nixx van, als rooomba maar voor mij is vind ik het goed.

Poot Hayzel "


Hahahaa slimm!!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Nala: ik find dat fuurwerk helemaal niet eng. Net was ik met klein baasje aan het wantelen en de kleine kintjes hieldem op met fuurwerk afsteken. Nu ga ik weer lekker ZzZ en dromen van lekkere vleesjes. Vleesjes zijn lekkre Pooh. Simba en ik kijke alleen op als een helle grode knallen zijn.

Simba: ikke ook niet bang voor fuurwerk zijn. Ikke is een vlinke kerel. Baasje heeft alle poesebeesten wel binnen gehaald vanwege het fuurwerk. Nala en ik moeten door de foordeur naar buiten zodat te peosen niet buiten glippen. Ze lichen allemaal op de stoelen te koese. Ik ga nu ook weer verder koese.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Jullie reageren te snel!! ik kan het niet bij houdon!

@Beau: ik heb wel een lijnding, je weet met het frauwtje anders nooit waar se blijft! En hier in de buurt lopen ook feel mensen met blauwe pakken aan en petten op en die seggen dat het 90 euro kost als ik het frauwtje los laat lopen... maar op het losloopfeld laat ik haar wel los hoor, dan kan se met de andere baasjus praten...

Nou Buddie, wat een gek baasju hebt jij!

@ Nova: ik krijg ook lekkers, maar dat krijg ik elke dag! maar solang frauwtje in de buurt is, gaat het goed met mij hoor!

@ Max: dat klinkt leuk, dat gaat ik ook proberen... maar wel pas als de schoonmaakstert weg is... anders wordt se boos! segt se dat ik de raam fies maakt!

Nu moet ik efen mijn boterhammammen aanpakken!

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Nou Wij heppen een gek frauwtje seg, allemaal knallen gaat sei hier dom doen met de bal, nu is elke knal spelen de gek, 
Ze ging net naar de winkelt en nam worstjes mee foor vanavond foor de hondjes sei se :-)

honden page profiel * Baasje Buddie met Anne** Baasje Buddie met Anne* 3 doggies

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Hoy Pooh,
was eits fergeteh the segge... ikk krijg fan frauwtje een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel groott potje. :-D
Jampam:-)

Pootke fan Buddie

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

Ik fint dat knallen maar ferfelent, maar, frauwtje ging bootsgapen haalen en toen mogt ik naar de buur baas.

dat font ik heel leuk, dus fraow mag nog wel efen weg gaan.
Lady mogt ook mee.

poot FAN SJIFA.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Ik krijg de indruk dat mijn toppik ontploeft! so feel hondjus die self zchrijfen! en frauwtje segt net dat se dalijk schoodbapjes gaat doen! en dan doet se de klaptop dicht!

@Hayzel: dat fan dat ham fan tafel halen, find ik ook wel een goed idee... wel jammert dat frauwtje en surrogaatbaasje so'n hoge tafel hebben... en oja, mijn frauwtje segt tegen mij ook wel eens "geh auf deinem sofa!" als ik niet luister... fanwege namelijk dat ik een Duitse Dog bent hè...

@ silvia, blackie en saffira: ja, dat kaafeefee... frauwtje sei tegen surrogaat: "we doen het gewoon elke dag korter in die pannetje" se denken geloof ik dat ik gek ben... frauwtje segt ook dat se, als ik het ooit wel luzt, se een friesert foor me koopt... ik hoop dat die groot genoeg is, anders past ik er niet in...

@ Nala en Simba: ik kijk ook alleen op fan grote knallen... ik sou ook wel een poez willen... lijkt me lekker...

@lola en dips: frauwtje hier is best rustig... maar fraag me wel af of se nog lekkers mee neemt uit de winkelt dalijk...

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Buddie, wat is dat, een potje jampam?

@ Sjifa: das wel fijn, een buurbaas! hier is nu de schoonmaakstert... se heeft ekzstra boterhammam mee genomen... foor mij... ik heb haar foor de sekerheit een ekzstra flatspoot gegefen... toen ei se "auw"

Ow en nu kompt surrogaatbaasje thuis... nou wordt het pas echt gesellig!

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Woef Pooh!
Ik hou helemaal niet van al die knallen! Ik wil ze weg jagen met mijn stoere blaf, maar dan zegt baasje boos: Bruun houd nu eens op! Ik word gek van jou...'
Maar ik snap niet waarom ze nu zo boos word...ik wil haar alleen maar beschermen he
Jij mag wel lekker op schoot liggen zeg! Ik mag dat niet, dus ga ik maar onder haar benen liggen...
Ik vind dit wel een leuk idee hoor, allemaal schrijvende honden/hondjes bij elkaar! Gezellig, lekker chatten
Nou: ik ga weer even bij het raam kijken en de knallen na blaffen
High five van Bruno
Oja: ik hoorde baas praten over een vuurwerk pakket voor mij. Wie weet wat dat inhoud jongens?!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

de peosen zijn niet om te eten. Wij krijge kopjes van ze. Maar Katara en Chaka kunne af en teo wel gemeen zijn.
Zuko en Sokka koese soms bij ons lekkre wamr.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Allo Pooh.ik find fuurwerk niet erg,Maar Lobku wel Die ligt ondur hut Dekbad op de Bank zehep un pil gekrijgt fan Hein.ik mag nie in de tuin Hein heeft overal De raampies digt gemaakt en de goredijnen digt alleen de voorkamer niet daar gaak venavund kijku met Hein naar de vurwork ja ik bent een pool duz mij ollands is nie so best alwoon ik al 5jaar in olland
Groente fan Lodewijk.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Ja frauwtje doet ons afleiten.. Nu is ze allemaal lekker aan het maken, en segt steeds Damuss is niet foor nu maar foor fanafond, en niet foor hondjes maar foor de mensen. 
Hallo hoefeel mensen gaan er komen dan? 
Ik hoop mijn friend John ook komt :-)

pagina 1 van 7 12 3 4 5 6 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^