Dit was me het dagje wel...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Na de verhuizing van bijna twee maandjes geleden, zitten we nu lekker op ons nieuwe plekje, dus ik dacht even een weekje vakantie.... Dit begon vannacht goed..

Bram werd ziek, om de paar uur gal spugen en wit schuim/slijm kwam er uit.. Maar geen eten...

In de ochtend bleef hij bezig en rond lopen van een uur of zes tot elf.. Maar hij at en dronk niets, toch even contact gehad met de dierenarts.. Als hij aan het einde van de middag nog niet had gedronken even terugbellen.. (met zelf het idee van hij zal dan echt wel wat drinken..) maar nee hoor om 4 uur had hij nog niets gedronken, zijn snuitje was koud, hij liep wel mee naar buiten, ontlasting is verder goed, maar thuis ging hij meteen op de bank liggen en bleef maar slapen, hij was suf, liep buiten tegen de auto aan.. en ik vertrouwde het niet.

Toch even de dierenarts teruggebeld en uitgelegd en we konden nog langskomen.. Om half zes daar, meteen koorts gemeten, rond de 40 graden, dat was dus veel te hoog. Hart, longen, polsslag alles was goed, maar de maag was wat gevoelig (maar goed dat kon ook komen omdat er niets in zat)...

Antibiotica injectie gekregen en een kuur van vijf dagen (vanaf morgen).. Eenmaal thuis weer geslapen en begon hij toch wat te eten (gewoon zijn brokken) en hij dronk ook erg veel ineens. Weer een uur geslapen op de bank en toen hij opstond meteen weer kokhalzen, kwam weer wat slijm uit en weer ging hij uit zichzelf drinken (YES). En.. het zit er nog steeds in.

Hij voelt erg warm aan en is erg suf, maar ik ben blij dat hij weer drinkt!! Door de antibiotica heeft ie even een opleving gehad en is hij gelukkig zelf gaan eten en drinken en heeft hij weer even wat binnen.

Nu maar hopen dat we de nacht goed doorkomen en anders wordt het een nachtje bij Bram op de bank zodat ik hen even in de gaten kan houden want hij is nogal erg suf.. door de koorts..

Goed begin als je even een paar dagen vrij neemt, maar verder geen plannen, gewoon lekker thuis en nu dus verplicht samen op de bank rust bij de hond, dat noemen we echt vakantie.. wie weet doet hij het wel expres, arm beestje! Ik hoop dat hij zich snel beter voelt! :-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!!

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Ik hoop dat ie snel weer de oude is! Beterschap!

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

We hebben een redelijke nacht achter de rug.. Hij wil ook weer spelen, maar moet nog een beetje zijn gemak houden want is toch nog snel moe en steeds warm/koud dus nog even samen rustig aan doen.

Gelukkig niet bang voor het vuurwerk dus dat is een meevaller! :-)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Ach, 't zijn altijd zorgen in je hoofd, als je hond ziek is.
Hopelijk snapt ie snel weer op!
Knuffel voor Bram!

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!!

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Nou dan heb je geluk! Bo staat hier onder de tafel de hele dag! :-) 
In ieder geval een gezond 2014 gewenst voor jouw en je hond!

Volgende forumvraag: Wat foto' s van de roedel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^