lief maar...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

kwam gisteren op een wandeling 2 keer een man en vrouw tegen met 2 maltezertjes. de eerste keer was best een smal voetpadje maar ik moest 15meter verder aan die kant in een huis zijn (uitlaat hond gaan halen) dus zij gingen op straat langs de andere kan van de struiken. bij het zien van mijn honden gingen hun malteesjes grommen en in de lijn hangen. 2de keer dat ik hun tegenkwam moest ik naar hun kant oversteken omdat het voetpad verspert was. zij meteen met hun hondjes naar de overkant en ik hun gelijk zeggen dat ze niet door kunnen daar. zegt de vrouw "ja maar we gaan wel even op de straat want jij hebt het moeilijker met je honden" ik vond het best lief maar ook wel grappig, ik heb dan ook geantwoord dat zij het moeilijker hadden aangezien hun hondjes aan het grommen en trekken waren terwijl de mijne er totaal niet van onder de indruk waren en gewoon verder gingen.

moest er wel aardig om lachen O-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ja das zekert om te lachen.
Wij komen geregeld situaties tegen waarin de andere hond op afstand al als een idioot begint te blaffen of te grommen in de lijn hangen, oke Sadi gaat ook in de lijn hangen zonder geluid of licht peipend omdat ze er graag heen wil om te spelen, ze lijkt nog niet door te hebben dat de andere hondjes daar dan niet van gediend zijn. Echter wanneer wij aangeven kom op sadi klaar en doorlopen kijkt ze nog wel een paar keer om maar loopt wel mee, terwijl die anderen blijven na blaffen en grommen.

Met Beauty was het destijds makkelijker (maar ja Sadi is nog een pup) Beauty liep gewoon door reageerde niet sterker nog keek niet eens naar de andere honden. Dat was wel super makkelijk. Hoefde ook nooit bang te zijn voor een conflict want Beauty ging het contact niet aan maar uit de weg.

Volgende forumvraag: Studiofoto's van Cody!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^