Oren Malamute/ husky

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BlackieBlackie

honden foto van Blackie

Wie weet dit toevallig? Odin heeft hangende oortjes ik heb begrepen dat Malamutes dit altijd hebben eerste paar weken en dat ze vanzelf omhoog slaan. Maar nu valt me op dat zijn ene oor nu redelijk recht staat maar die ander meer lijkt te hangen. Soms ook bij attentie.
Is dit normaal?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Malamute-oortjes hangen tot rond de leeftijd van 7-8 weken. Dan komen ze rechtop te staan. Soms is er al es eentje waarvan de oortjes nog neteen weekje langer hangen, maar dat is wat je gemiddeld zou kunnen verwachten.
Op de foto's zie ik dat Odin wel extreem grote oren heeft, dus misschien heeft het daar wat mee te maken, en komt het in de groeiperiode, als het hele lichaam wat beter in proportie komt, uit zichzelf wel goed.

Moet zeggen dat ik het wel schattig vind, zo'n oortje dat al es hangt ;-), geen zorgen over maken! ':-)

honden page profiel BlackieBlackie

honden foto van Blackie

Tis ook schattig maarja viel me ineens zo erg op. Hijs nu 9 weken en groeit echt als kool! Niet normaal hoe hard die gaat!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Hahaha, ja, zo gaat dat. Iedere week een kilo erbij ':-)!

Volgende forumvraag: Vachtverzorging / trimvraagjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^