Stageverslag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maartjemaartje

honden foto van maartje

Hoi,

ik ben bezig met mijn stageverslag (ik loop stage bij een hondenpension), maar kan op sommige vragen geen goede informatie op internet vinden.
Zou iemand mij misschien kunnen helpen met deze vraag :-) :
Volgens de wet moeten de bedrijven zich houden aan bepaalde richtlijnen ofwel een protocol, bijvoorbeeld het Honden- en kattenbesluit of de eisen van de Gezondheidsdienst voor Dieren. Aan welke richtlijnen moet het stagebedrijf zich houden?

Groetjes Maartje

honden page profiel --

honden foto van -

Misschien heb je hier iets aan? 
http://www.nokill.eu/download/hkb_besluit.pdf

Ik heb het ook gebruikt voor een soortgelijke stageopdracht, heb er uiteindelijk veel aan gehad.
Succes met je verslag! :-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Kun je met dat soort vragen dan niet bij het bedrijf terecht? Wat ze ook graag in het verslag willen zien is hoe het bij jouw bedrijf eraan toe gaat. Je kunt dus informatie van internet halen, maar ik zou altijd eindigen met hoe het er bij jouw bedrijf aan toe gaat. Naar welke eisen daar vooral gekeken wordt en wat voor hen het belangrijkste is.

honden page profiel maartjemaartje

honden foto van maartje

Bedankt voor dat artikel, daar gaat het denk ik wel mee lukken!

Ik laat dit ook eerst zien aan mijn stagebedrijf en overleg het ook met hun, maar wil alvast mijn verslag een beetje op orde hebben, dus vandaar ;-)

Volgende forumvraag: Pup gestolen!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^