bolt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

hoi, ik ben bolt, waarschijnlijk krijg ik nog een andere naam maar tot nu toe noem ik bolt.
ik wil jullie mijn verhaal vertellen, het begint niet zo goed maar hopelijk loopt het wel goed af.

dus ik ben bolt, 2jaar oud een reutje ik ben een kruising van een maltezer en een jack russell.
tot zaterdag woonde ik bij een baasje en een vrouwtje, en op een dag , zaterdag dus, namen ze me mee naar een dierenarts, want ze wilde mij niet meer en ik moest een spuitje krijgen:'(.

nu heeft de da naar een plaats gebeld waar allemaal honden in hokjes woonde maar daar was geen plaats voor mij, die belde een andere mevrouw op die andere hondjes uit roemenie bij houd en die mevrouw heeft mij toen komen halen, daar mocht ik een tijdje blijven.

vandaag heeft die mevrouw, michelle , noemt ze een bericht naar een andere mevrouw gestuurd of zij mij geen mandje wilde geven en of ze me onmiddellijk wilde komen halen.

die vrouw heeft 2uur in de auto gezeten en is naar mij gekomen met nog een klein wit hondje dat snoopie heet, snoopie kwispelde direct en ik rook aan snoopie. de mevrouw stak haar hand uit en liet me eraan snuffelen, ik was een beetje veel bang maar dat mag je aan niemand vertellen. na een tijdje nam  de mevrouw me mee aan mijn riempje en mocht  ik mee in haar auto. na 2 uurtjes rijden, wat wel prettig was want die mevrouw heeft een grote bus en kon ik lekkker rondlopen en lekker liggen, waren we bij een huis en mocht ik uit de bus. ben zachtjes binnen gegaan en overal geroken want ik rook ook andere honden maar die ad ik nog niet gezien. die mevrouw is gaan zitten in de zetel en ik heb me aan haar voeten gelegd, zou ze het gevoelt hebben dat ik rilde.
na een tijdje kwam er een groot bruin zwart wit monster binnen en die begon me aftelebberen daar hield ik zo niet van dus die heb ik lekker gebeten. toen deden ze dat moster in een andere kamer en ik dacht oke dat hebben we gehad, kwam er wel niet een ander monster binnen , een zwart wit, deze keer en daar heb ik dus ook maar een goed naar gebeten.
nu zijn die monsters buiten en lig ik lekker in de zetel, naast het vrouwtje, want zo heet die mevrouw, en krijg ik lekker geen spuitje;-), met snoopie wordt ik misschien wel vriendjes en ook met het kindje maar zeker met het vrouwtje.
dus sinds zaterdag heb ik in 3 huisjes gewoont, hopelijk mag ik nu langer blijven, ik ga heel braaf zijn dan meg ik toch blijven
groetjes
bolt( tot ze een ander naampje voor me vinden)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Welkom Bolt (tot ze een ander naampje voor je hebben;-))...., ik denk dat je een bofkont bent dat je nu in dit fijne huisje mag wonen.

Ik zou ook maar heel lief zijn voor vrouwtje en baasje en natuurlijk Snoopie..., en die twee grote monsters ga je ook vanzelf wel aardig vinden hoor..., dat zijn goede beschermers voor je :-D

Heel veel geluk in je nieuwe huisje !!

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

Wel Bolt, of hoe je ook mag gaan heten, als jij bij die mevrouw, het kindje en Snoopie wil blijven wonen, zou ik eerst maar eens wat vriendelijker naar dat bruin zwart wit monster en dat zwart wit monster worden.
Ik begrijp dat je wat nerveus werd van die 2 monsters, maar zo te lezen hadden ze het beste met je voor.
Ze wilden meteen vriendjes met je worden. Dus niet meer bijten hoor. Zachtjes grommen mag nog wel als ze iets doen wat je niet leuk vindt. Maar je moet even onthouden dat je hun huis bent binnen gekomen, hun territorium dus, en ze hoeven geen plaats te maken voor jou. 
Dus lieve beste Bolt, wees lief voor al je huisgenoten.
Sorry dat ik je zo streng toespreek, maar dat was even nodig. Wees inderdaad heel erg braaf. Dan heb jij de rest van je leven een fantastisch huis. 
Ik wens je heel veel geluk. ;-)

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

P.S. Als jij een kruising tussen een maltezer en een jack russell bent, lijk je misschien op Witney. Het hondje van mijn dochter :-)

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

dit ben ik dus bolt
in mijn boekje van de da staat kruising jack-shih tzu
maar de opvangmevrouw zegt dat ik kruising maltezer -jack russel ben
wat denken jullie, en ans lijk ik op het hondje van je dochter


honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

" nu zijn die monsters buiten en lig ik lekker in de zetel, naast het vrouwtje, want zo heet die mevrouw, en krijg ik lekker geen spuitje;-), met snoopie wordt ik misschien wel vriendjes en ook met het kindje maar zeker met het vrouwtje. "

Zozo, meneer heeft het meteen al lekker voor elkaarO-)

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

vrouwtje zal snel met mij naar de da moeten, ik ben geboren op16-03-2011
en de enige injecties dat ik gekregen heb zijn
vanguard da2pi en vanguard cpv-lapto geldig tot 10-09-2012

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans



Ja je lijkt op Witney, zoals je ziet.  Witney is trouwens ook een 'dumphondje'. Weggedaan omdat ze geen echt ras was. Maar sinds maart 2012 liefdevol opgevangen door mijn dochter.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo Bolt met je gat in de roomboter gevallen? vind Bolt zo,n rare naam voor zo,n mooie kanjer als jij dat moet toch minstens een keizerlijke naam zijn maar geen Nero dat was een gemene wrede keizer,een echte mooie naam voor een mooie hond. t,is dat ik al een vriend heb,Lodewijk, anders had ik wel verkering gewild hoor .een dikke Lebber van Lobke,ps lodewijk slaapt toch dus nog een..Lobke.

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames 3 doggies

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Ik snap wel dat de baasjes een andere naam voor jouw zoeken: bolt( tot ze een ander naampje voor me vinden) is ook wel een lange roepnaamO-).
Maar wat een lekkere vent ben jij! Geniet lekker van je warme huisje...


Maar hij moest gewoon weg en brachten hem naar de da zonder dat hij wat mankeert? Wat een achterlijke gladiolen zeg...

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

" Zo Bolt met je gat in de roomboter gevallen? vind Bolt zo,n rare naam voor zo,n mooie kanjer als jij dat moet toch minstens een keizerlijke naam zijn maar geen Nero dat was een gemene wrede keizer,een echte mooie naam voor een mooie hond. t,is dat ik al een vriend heb,Lodewijk, anders had ik wel verkering gewild hoor .een dikke Lebber van Lobke,ps lodewijk slaapt toch dus nog een..Lobke. "


.oo, lobke, mijn eerste vlam;-), ja, ze zijn druk aan het zoeken naar een andere naam , is maar dat ik zooo goed naar bolt luister, heb ook al gehoord dat vrouwke stiekem er soms de t aflaat en noemt me dan bol of bolleke en daar luister ik ook naar

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

@wendy, ja hij moest gewoon weg, ze zei letterlijk," wat moet ik er anders mee doen?", herplaatsen misschien , had die mevrouw van de opvang gezegd. ze heeft hem maar onmiddellijk meegenomen want anders was hij er niet meer

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Wat voor kruising je ook bent ' bolt( tot ze een ander naampje voor me hebben)' ..., ik vind je een plaatje :-D


Ongelofelijk dat je oude baasjes je zomaar aan de kant geschoven hebben ;-)

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Arm dier. Een spuitje omdat ze hem niet meer wilden....
Wat lopen er toch stomme mensen op de aarde rond!

Gelukkig kan ie nu lekker bij jullie zijn!

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

zo even een update van de eerste nacht.

humhum, echt braaf was ik niet maar ik ben nu eenmaal ondeugend en ze moeten het me zo makkelijk maar niet maken.
ik heb eerst eens gekeken of ze wel goed horen dus heb ik elk half uur eens goed mijn stembanden getraind, hahaha, ja ze horen nog goed, om zo'n 3u 's nachts was het vrouwke al beu, ze keek me streng aan en zei met haar vinger wijzend " ik wil je niet meer horen" , dus heb ik maar gezwegen.
maar als ze dachten dat ik toen ging slapen, pfff, mis, ik heb nog eerst lekker op de eettafel gesprongen en ik had geluk er stond nog een doos worstjes open dus deze hadden ze kennelijk niet meer nodig en heb ik ze maar opgegeten, ze lagen daar maar kapot te gaan, nietwaar.
toen lagen er ook nog in papier chocoladeletters en die heb ik op de verwarming gedeponeerd, kwestie van dat ze die zelf niet meer moeten kauwen.
ook nog een mooi kakje gelegd in de keuken en verder op de stoel gelegen tot ze eindelijk eens uit hun bed gingen komen.
vrouwtje zei wel nog dat ik een stoute hond was maar dat geeft niet heb ze een paar likjes gegeven op haar mond dus ze kan er weer tegenaan.
oja , laat ze toch wel die 2 monsters binnen dus lopen hier nu rond en als ik een stap verzet lopen ze achter me aan maar heb ze al eens goed gebeten, hahaha, wat denken ze wel, zomaar in de zetel liggen en nog van dat soort dingen doen

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Gefeliciteerd met bolt! Wat een leuk hondje, snap je toch niet dat iemand dat hondje een spuitje wil geven :(

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ha Bolt .wat vind je ervan,Bolke ,mijn naam door elkaar gehusseld, klinkt als je eigen naam. dan ben jij voor mij Bolke de Beer!!!!! Lobke.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Nou Bolt, ik vind je naam super stoer. Ik dacht meteen aan die super stoere hond van de film!
Heel veel plezier succes en geluk in je nieuwe huisje en ik denk dat je even moet wennen aan die 2 andere monsters !
Ene gedraag je een beetje he, dit nieuwe vrouwtje heeft het allerbeste met je voor dus lief zijn ;-)

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

zal het voorleggen aan de groep , lobke, maar voor jou doe ik al wat meer

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

heb boltje deze morgen gewassen en zag dat zijn tandjes nogal bruin zien en dat voor een hondje van 2 jaar , en ook afgesleten moet wel zeggen dat zijn bovenste tandjes naar buiten staan zou dat daardoor komen? het lijkt net of hij altijd lacht

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

het gaat hier helaas net zo goed met bolt, hij kan maar niet aan de grote honden wennen, we hebben besloten in overleg met de opvang vanwaar hij komt om hem van hieruit hem te herplaatsen, we willen hem niet terugbrengen naar de opvang maar hier blijven kan ook niet. hij durft de tuin niet in en als lady en xana hier in huis zijn knapt hij vanaf dat ze hem passeren, nu kijkt lady nog van hé wat doe je nou maar stel dat ze eens terug knapt, het uitvallen naar honden op straat is af te leren maar hier in huis denkt hij dat hij hier baas is en om hier jaren in een strijd tussen honden te leven, dat kan ik niet. hij is zo zot van zijn balletje maar hier kunnen we alleen in de woonkamer een balletje gooien want buiten gaan de grote erook achter wat normaal is maar dan zijn de gevolgen niet te overzien, dat beestje rilt als een riet als hij ze nog maar hoort in de bij keuken

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

er is al een nieuw baasje gevonden voor bolt, hij gaat naar deventer bij een gescheiden man die alle tijd voor boltje heeft

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Wat super dat er zo snel een nieuw baasje is gevonden..., heel dubbel, want jullie hadden dit natuurlijk niet voor ogen toen je hem in huis haalde, maar soms werken dingen niet zoals gepland en dan is moet je moeilijke maar wijze beslissingen nemen.

Fijn dat Bolt zijn eigen baasje met alle tijd voor hem gaat krijgen.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Gefeliciteerd met Bolt!

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

het was inderdaad heel moeilijk, en het blijft moeilijk, als ik naar hem kijk en hij ligt hier mooi naast mij dan is het nog steeds moeilijk maar het is voor bolt zijn welzijn.

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

we hebben boltje deze morgen naar zijn nieuw baasje gebracht in deventer. heb daarnet een update gekregen dat het heel goed gaat met ons ventje, hij knuffelt, likt en speelt erop los.
was wel een hele trip zo'n 280km heen en dan natuurlijk ook weer terug maar voor zijn toekomst had ik dit wel over.
gisteren was het lady beu dat boltje haar alsmaar beet en we hebben haar met 3man van boltje moeten trekken zo boos was ze op hem. maar nu hebben we allemaal weer rust en ik hoop ( ben er wel zeker van) dat hij gelukkig wordt

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Rust voor jullie en rust voor Bolt..., hopelijk mag hij nog heel lang genieten bij zijn nieuwe baasje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bolt, wat lief ..... een gouden mandje voor je, ik weet zeker dat je daar mag blijven en je vriendjes wordt met die anderen monsters. :-D

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

te snel gereageerd, erg van me. :'(

na drie dagen las ik dat Bolt het niet zo goed kon vinden met je andere honden, misschien toch wat langer geprobeerd ? maar goed, Bolt is nu weer naar een ander gezin, hoop dat tie het daar naar zijn zin zal hebben en wel mag blijven.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Fijn dat het zo goed gaat met Bolt.
Wel jammer dat het niet klikte bij jullie thuis.
Hopelijk mag hij daar nog lang blijven :-)

Volgende forumvraag: Liefde is.....Samen knuffelen??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^