warmtelamp

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JimJim

Moet je met een werpkist in de kamer een warmtelamp gebruiken en zo ja hoe hoog moet die hangen

honden page profiel T&PT&P

honden foto van T&P

Ik heb zelf de cv dag en nacht op 20 graden gehouden. En kruiken (met doek er omheen) in de kist. Wel stond ik 's nachts x op om de kruiken opnieuw warm te maken. Een warmtelamp kan ook, pas wel op voor uitdroging, Succes ':-)

honden page profiel AstridAstridbijna goedgekeurde fokker

honden foto van Astrid

Ook hier geen lamp en staat de cv dag en nacht op 21 graden. Op de bodem van de werpkist heb ik radiatorfolie geplakt tegen optrekkende kou. Daar bovenop liggen kranten en een heel dik vetbed. De pups hebben het niet koud gehad en doen het uitstekend!

honden page profiel Amélie†Amélie†

honden foto van Amélie†

Hier ook geen warmtelamp, maar de verwarming op 21 graden.
De eerste paar dagen had ik wel een warmte-matje in een hoek van de werpkist, voor alle zekerheid. Ik had niet het idee dat het voor de pups wezenlijk verschil uitmaakte!

honden page profiel Byela van RivaByela van Riva

honden foto van Byela van Riva

Wij hadden voor de zekerheid wel een warmte lamp opgehangen, maar niet gebruikt. Voor de hoogte moet je een thermometer in de werpkist leggen. Zolang het daar niet onder de 20 graden komt vinden ze het lekker.
Maar het is dan ook nog niet echt koud geweest buiten.

Wel dag en nacht cv aan.

Volgende forumvraag: Mijn chihuahua is een sloper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^