voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JaniceJanice

hallo, Ik zoek al effe voor een goed droogvoer voor mijn Duitse dog Trix is vandaag 1jaar geworden , royal canin en cavom is haar stoelgang echt plat, zou echt iets anders moeten vinden! krijgt nix van tafel , alleen droogvoer...wie kan mij helpen?

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Wat versta je onder platte ontlasting?

Ik zou opzoek gaan naar een brok met zo min mogelijk toevoegingen, zo veel mogelijk vlees en 0% granen. Ik zelf gaf toen ik nog brokken gaf Orijen 6 fish en Fish4dogs.

honden page profiel JaniceJanice

ik bedoel met platte stoelgang ,als ik moet opscheppen plakt alles aan de beton of in het gras,is ook moeilijk op te scheppen, is wel dikker dan diarree... royalcanin puppy was eigenlijk alles goed en toen ik veranderde naar royalcanin junior is het begonnen...

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Dat noem ik plakpoep :p Wat is de kleur van de ontlasting? Heeft hij nog andere klachten? Is die plakpoep alleen op Cavom?

honden page profiel JaniceJanice

de kleur is gewoon kleur bruin , heeft geen andere klachten, en ze had dat op royalcanin puppy niet en ik ben veranderd dan op royalcanin junior  en iets erna is het begonnen en dan geprobeerd cavom te geven omdat ze zeggen de stoelgang dan beter is maar is niet waar... is nog altijd hetzelfde

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

ik zou opzoek gaan naar een graanvrije brok.. (of kvv of barf) In de commerciële brokken zitten heel veel granen, weinig vlees en heel veel toegevoegde onnodige stoffen. Ook zitten er weinig goede stoffen in die een hond nodig heeft door de manier van persen (van de brok) gaat er ook veel verloren.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik denk dat de plakpoep door het vet in Cavom komt. Plakpoep is meestal een teken dat er of te vet gegeten word of er iets met de alvleesklier aan de hand is.

Ik zou dus mijn eerdere advies opvolgen of eens kijken naar een goed merk rauwe voeding als je dat wilt.

honden page profiel JaniceJanice

Bedankt voor jullie advies

honden page profiel MattieMattie

Ik ou een graanvrije brok geven en dat zijn RC en Cavom niet. Kijk eens bij Orijen of Dog Lovers Gold Passion Fish Of Wolfsblut. Hier heb ik erg goede ervaringen mee.

honden page profiel BelleBelle

honden foto van Belle

Lowie had hier met Royal Canin ook altijd last van 'plakpoep', vooral vervelend als je bij een wandeling hem van de grond kan 'schrapen' of het gras mee moet plukken om hem deftig te kunnen oprapen ;-)
Sinds hij Orijen brokken heeft is het probleem uit de wereld en kan ik mooie stevige drolletjes oprapen.

honden page profiel HUS Leon Can DoHUS Leon Can Do

honden foto van HUS Leon Can Do

zelf geef ik nu al een tijd farmfood en ben daar na veel andere dingen geprobeerd te hebben erg tevreden over!:-D

Volgende forumvraag: Brokvraagje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^