Brokvraagje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Even een vraagje; Wij gaven Lady eerst acana brokken..en toen ze op waren hebben we nieuwe brokken besteld, die van Taste of the wild, ook een goede brok, maar wel een stukje goedkoper dan die van Acana. Alleen door leveringsproblemen kwam deze brok pas laat binnen, waardoor ik Lady een paar dagen op brok van Hills heb gezet.. Nu kreeg Lady daar enorm veel ontlasting van en ook erg aan de slappe kant. Nu is dan eindelijk die zak van Taste of the wild binnen.. en vroeg ik me af;
Is het beter om niet te mengen en gelijk taste of the wild te geven omdat ze slecht reageert op die van Hills?  Of doe ik meer kwaad door niet te mengen en moet ik toch geleidelijk overgaan van Hills op TOTW?

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

ik denk dat het beter is om gelijk over te stappen. omdat ze namelijk niet zo goed reageert op het voer van Hills

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Lady, ik zou ook meteen over gaan op TOTW. En de Hills bewaren voor als je eens zonder zit. Maar ga niet teveel veranderen ,want elke verandering kan weer diarree met zich meebrengen.

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

" Lady, ik zou ook meteen over gaan op TOTW. En de Hills bewaren voor als je eens zonder zit. Maar ga niet teveel veranderen ,want elke verandering kan weer diarree met zich meebrengen. "


Ja, daarom..het plan was eigenlijk (omdat Acana zo gruwelijk veel kost, zak 13,5 kilo = 80 euro..en we nu 2 hondenmondjes te voeden hebben en de laatste tijd veel bijkomende kosten hebben) om van Acana geleidelijk over te gaan op TOTW, omdat dit ook een goede brok is.. Maar goed, dat was niet gelukt..dus toen die Hills (van Misia) maar uit noodzaak gegeven aan Lady (gek genoeg doet Misia het wel heel goed op Hills).. Maar de bedoeling is wel dat ze voorlopig langere tijd op TOTW blijft.

honden page profiel MattieMattie 3 doggies

Ik zou meteen overgaan op TOTW want ze reageert slecht op Hills, dat is overigens niet bepaald goed voer. Het bevat erg veel granen vandaar de slappe ontlasting waarschijnlijk. Misschien kun je als TOTW goed bevalt, bijtijds bestellen want veel wisselen tussen merken brok is niet goed voor de darmen.

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

" Ik zou meteen overgaan op TOTW want ze reageert slecht op Hills, dat is overigens niet bepaald goed voer. Het bevat erg veel granen vandaar de slappe ontlasting waarschijnlijk. Misschien kun je als TOTW goed bevalt, bijtijds bestellen want veel wisselen tussen merken brok is niet goed voor de darmen. "


Ja, ik zit al een hele tijd op Acana hoor, wissel normaal niet regelmatig van brok. Maar nu waren ze door omstandigheden van PostNL erg laat met leveren. Hills is inderdaad rommel, dat zou ik normaal niet geven, maar onze andere hond, Misia, kreeg op advies van de DA Hills omdat die zo'n last van haar buik had en niks anders hielp..en gek genoeg gaat het met Hills wel goed ;-) en was dat de enige andere optie die ik in huis had.. Maar normaal zou de keus bij mij ook niet voor Hills zijn geweest. Als TOTW goed gaat dan bestel ik deze gelijk bij.. en gaat t niet goed, dan toch maar terug naar Acana grasslands

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Acana grasslands kun je bestellen bij www.food4pet.be voor 70 euro per zak van 13,5 kg. Als je boven de 100 euro bestelt (dus bij 2 zakken) krijg je nog 5% korting en betaal je 66,50 per zak :-) Super goede service en snelle levering, ik bestel er altijd ;-)

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

" Acana grasslands kun je bestellen bij www.food4pet.be voor 70 euro per zak van 13,5 kg. Als je boven de 100 euro bestelt (dus bij 2 zakken) krijg je nog 5% korting en betaal je 66,50 per zak :-) Super goede service en snelle levering, ik bestel er altijd ;-) "


Bedankt voor de link, scheelt inderdaad weer een stuk

Volgende forumvraag: welk voer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^