James Wellbeloved

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel VidaVida

honden foto van Vida

Beste mensen,

Heeft iemand ervaring met het hypoallergeen voer James Wellbeloved voor honden? 

Ik denk er aan om Vida dit te geven omdat ze jeukende huid kreeg en diarree voor bijna 2 weken.. We hebben haar 4 dagen op een rijst/kip dieet gezet en toen ging het beter, maar na de rijst met haar gewone RC brokken te mengen ging ze weer erger aan de diarree.. 

Vandaar dat ik naar Hypoallergeen voer kijk :-) ik hoor graag als iemand hiermee ervaring heeft! 

Grtjs!

honden page profiel MattieMattie

Ik ken het niet maar heb hier een hondje met dezelfde klachten, vooral jeuk en veel krabben, bijten en soms diarree. Ik weet dat hypo allergeen op voeding staat en dat dat eigenlijk niks zegt. Je moet als eigenaar zelf goed kijken bij de ingredienten, helaas staat niet altijd alles wat erin zit in de ingredientenlijst, en natuurlijk is het handig als je weet waar je hond op reageert.
RC is geen goed voer, bevat veel granen, waar de darmen van je hond niets mee kunnen. De meeste honden met klachten als jeuk en diarree reageren op granen, rijst en mais zijn ook granen, en kip. Als er staat, dierlijke bijproducten, dan is dat bijv. vaak kip. Voor mij een reden om het niet te kopen want nu weet ik niet precies wat erin zit.
Kijk ook uit met koekjes en snacks. Ook daar zit veel rommel in waar je hond op kan reageren. Ik geef de brokjes ook als beloning.
Mijn hondje krijgt Wolfsblut brokken maar ook Orijen Is een goede brok en graanvrij net als Dog Lovers Gold Passion, die zijn graanvrij van dat merk. 
Vaak is het een questie van proberen en kijken hoe het gaat.
De bekende merken zoals RC, Hill's, bonzo, pedigree, waar veel reclame voor wordt gemaakt, bevatten als hoofdingredient granen en maar een klein percentage vlees. Geen goed voer in mijn ogen.
Succes met je keuze, ik weet uit ervaring dat het lastig is maar je wilt het beste voor je hond.

Volgende forumvraag: ''ontgiften''/darmflora
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^