hondenschool omgeving Leuven?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel greetgreet

Binnenkort krijgen wij onze pup en daarom zijn we aan het uitkijken naar een hondenschool in de omgeving van Leuven. Volgende scholen vond ik via internet: Whisperer en cave canem in Rotselaar, Pavlov in Heverlee en hondenunief in Wijgmaal. 
Ik zal zeker bij deze 4 scholen eens langs gaan voor info en de sfeer eens aan te voelen, maar miss zijn hier mensen met goede of slechte ervaringen met vermelde hondenscholen? Dat maakt de keuze miss eenvoudiger.
groetjes

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau

honden foto van Sophie & Beau

Van die vier heb ik enkel nog maar gelezen over Pavlov en voor zover ik nog weet was dat niet veel goeds. Ik heb ook nog weet van HS Thor in Haacht, dat is omgeving Leuven. Daar hoor ik hele goeie dingen van, maar uit eigen ervaring kan ik je met geen van deze helpen. Thor heb ik zelf even overwogen maar ik heb er uiteindelijk eentje (voor mij) dichterbij gevonden die aansloot bij mijn wensen.

Er zitten nog wel wat mensen van omgeving Leuven op dit forum, hopelijk krijg je van hen nog wat advies ;-)En verder.. noteer je verlangens van een HS en gewoon langsgaan, vragen stellen en de sfeer opsnuiven. De eerste keer best zonder pup, daar leer je echt veel van. Op die manier dan een weloverwogen keuze maken, je moet je uiteindelijk goed voelen bij de school die je kiest.

Succes en veel plezier met je pup!

Lien en wifi (Gast)

Even niet ingelogd. 
Zou je thor in haaght aanraden, ken de trainers, prima school!

honden page profiel greetgreet

Als ik op de websites afga en op wat ze aanbieden zou ik zeker Thor kiezen. Alleen is dat toch een halfuur rijden terwijl deze uit Rotselaar maar op 10 min afstand liggen.De komende weekends ga ik zeker eens de sfeer opsnuiven bij de 2 hondenscholen in Rotselaar en Thor. Als de sfeer echt veel beter aanvoelt bij Thor, dan kan het natuurlijk nog steeds deze worden ook al is het een stuk verder. 
Pavlov wordt het niet omwille van mindere commentaren en  ligt voor ons ook aan verkeerde kant van Leuven.
Op 21 dec mag onze golden retriever pup mee naar huis. Het wordt onze eerste hond. Ik kijk er erg naar uit en vind het best ook wel spannend.
gr greet

honden page profiel katrien mahieukatrien mahieu

Ga rustig eens kijken hoe ze les geven/omgang met geleiders en puppies.Eens voelen hoe het daar werkt probeer een positieve hondenschool .Belonings gericht zonder slipkettingen,laat die maar links liggen en op de eerste plaats je eigen er goed voelen.suc6 met de pup

Volgende forumvraag: cocker spaniel blijft agressief
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^