Broodfokker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

"

.Nou ik misgun ze niets maar het is van de zotte dat iemand juist zulke mensen gebruikt. Slim vies gemeen doortrapt en nog komt het ten goede van zo'n kl0te br00dfokker ook. Die vent is zo slim geweest dat ze niet in beslag genomen kunnen worden want met goedkeuren van zoon en dochter staan er op hun naam ook een en letten ze zo nu en dan op de honden. Niemand die er wat aan kan doen want de hondenbelasting komt ook op aparte namen/adressen "


Heb zelf ook geen reden om die mensen iets te misgunnen maar al in de schuldsarnering zitten en dan alsnog 3!!! jonge honden in huis halen (al zijn het 'officieel' maar 2) vind ik alles behalve snugger! Ik gun die honden ook een gezond en heerlijk leventje maar op liefde alleen overleef je niet. Was het maar waar.;-)

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

" Manuela, ja mijn dochter heeft haar geld terug gekregen.

Groetjes Ria. "


Dan vind ik het nog steeds een goede actie. En blijf ik bij wat ik eerder meldde.;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Manuela, ja mijn dochter heeft haar geld terug gekregen.

Groetjes Ria. "

dan vind ik nog dat de pup terug brengen niet het beste voor de pup was. ik zou de pup zelf laten inslapen en dan verhaal halen bij de fokker en ik heb ook geen geld teveel hoor. ons huishouden draait ook maar op 1 loon + 1 uitkering.
.

honden page profiel Ria de ManRia de Man

Beste Linneke,

Wij kregen het advies om dit juist wel te doen!!
Ik wil het hier bij laten want het word nu alleen maar heftiger en dat is niet de bedoeling. Het is een bekend persoon en ze zijn er mee bezig meer kan ik niet doen.
Het gaat mij ook erg aan mijn hart al denk je misschien van niet we hebben alleen nog maar een foto van de pup. Wij zijn er met ze allen kapot van.
Wil je bedanken voor je reactie.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Linneke het was moeilijk maar ik denk een goede keus zieke pup terug is erg maar geld terug en de fokker heeft aan deze pup niet verdiend. Wou je hem zijn geld laten houden en hun de pup ook de kosten laten betalen voor euthenasie? Nou zonder pup had zij haar geld niet gekregen en om nu te betalen voor een pup en ook de euthenasie nog vind ik iets te ver gaan. Zou de fokker wel fijn gevonden hebben

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Linneke het was moeilijk maar ik denk een goede keus zieke pup terug is erg maar geld terug en de fokker heeft aan deze pup niet verdiend. Wou je hem zijn geld laten houden en hun de pup ook de kosten laten betalen voor euthenasie? Nou zonder pup had zij haar geld niet gekregen en om nu te betalen voor een pup en ook de euthenasie nog vind ik iets te ver gaan. Zou de fokker wel fijn gevonden hebben "

ik vind dat als je de pup al hebt gekocht het welzijn van de pup voorop komt. als hij kan verkoopt die fokker deze pup gewoon door maar ondertussen ziet de pup geen da. hij krijgt zijn geld wel weer en dan gaan de nieuwe baasjes die weer in zijn val zijn gelopen door de zelfde hel. de fokker zal de pup echt niet laten inslapen hoor.

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Hoe triest ook, maar een goede actie om de pup terug te brengen. Zo heeft de br00df0kker er in ieder geval niet aan verdiend. En dat is de enige plek waar je deze "mensen" raakt.

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^