voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

Hallo, ik ben Michelle ik ben 16 jaar en wil al een hele tijd een hondje en nu eindelijk mag dat :-D aankomende zaterdag gaan we hem ophalen. hij heet Hugo en we denken dat hij een kruising toller is. IK heb vroeger en nu nog steeds oppas honden en uitlaat honden gehad en vaak komt mijn oma en opa's hondje op bezoek ook ga ik vaak naar het asiel om daar honden uit te laten en ik blijf het super vinden. dus hierbij hallo! iedereen.':-)

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Hoi Michelle,

Welkom en veel plezier met je nieuwe hond!

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

heel erg bedankt ':-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Welkom meisje, ik ben benieuwd naar de eerste fotos van je hondje. Is het een pupje of een volwassen dier ? ':-)

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

Dankjewel! :-) hugo is 5 jaar oud en ik zal zaterdag wat foto's van hem makenen het er gelijk hier proberen op te zetten.

honden page profiel stephaniestephanie 3 doggies

honden foto van stephanie

hoi michelle

welkom  
spannend dat je hem zaterdag mag gaan halen. de week kan niet snel genoeg voorbijzijn  voor jou :-D

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

welkom en veel plezier hier :-D

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

Dankjulliewel! :-) inderdaad ik wou dat mijn week nu al voorbij was.

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Welkom, en veel plezier met je hondje!

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

Dankjewel :-)

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Allereerst welkom! :-D Hoop dat je hier nog veel leuke foto's verhalen van je hond gaat delen, en dat we je kunnen helpen als je eventueel vragen hebt :-D

En proficiat met je hond! Wat spannend zeg! Dat wordt een lange, lange week die maar traag voorbij kruipt. En vrijdag een slapeloze nacht misschien? :-D
En leuk van je dat je je altijd inzet voor honden, en zelfs met asielhonden gaat wandelen. Hopelijk voor de asielhonden kan je nog af en toe tijd maken om nog eens met hun te gaan wandelen ;-) 
Veel plezier alvast!

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Welkom, veel lees- en schrijfplezier hier! Ook veel geluk met je hondje, succes zaterdag en geniet ervan.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Welkom hier op HP. Natuurlijk wachten we rustig op foto's. ;-)
Misschien al een linkje naar de 'advertentie' van het dierenasiel?

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White 3 doggies

honden foto van Team Black & White

welkom op hp ! :-D
en veel plezier met Hugo :-D

honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Welkom op HP ;-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Welkom! Wat geweldig dat Hugo bij jullie een fijn plekje krijgt! Ik ben heel benieuwd naar de foto's :-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Van harte welkom hier! En wat leuk als het een kruising toller is zeg! Hele leuke honden zijn dat! Ik ben benieuwd naar de foto's, heel veel plezier zaterdag met ophalen!

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

heel erg bedankt allemaal :-D  ik kan niet wachten en tel de dagen af ( nog maar 3 daagjes) ik kan hellaas ook geen linkje van zijn advertentie geven (hier komt een heel verhaal) we hadden op internet gekeken en zagen toen een leuke hond die bij ons paste en hadden het asiel opgebeld, maar hellaas ze was al geplaatst bij een heel leuk gezin. ze hadden wel een andere hond die bij ons paste ( want we wilden graag een hond die bij katten kan, omdat we een al katten dame op leeftijd hebben) en dat was Hugo! Daarbij kregen we wel het nieuws dat als we kwamen kijken en we hem een thuis wilden bieden we hem nog niet meekregen, omdat hij een wond aan zijn oog had. we wilden wel zeker weten dat dit niet iets blijvend was en toen we daar kennis met hem hadden gemaakt hebben we zijn medice dossier goed door gelezen. ( we waren al verknocht aan hem dus dit maakte niet zo heel veel meer uit ;-)) toen zijn oog weer hellemaal beter was moesten we nog wachten of het wel allemaal goed ging en dat ging het, het gaat al 2 weken erg goed met zijn oog en nu mogen we hem ophalen!

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Super hoor dat jullie een hondje uit het asiel vandaan halen!! :-) heb je ook geen foto van hem??;-) ik ben benieuwd!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Welkom en veel plezier met Hugo

honden page profiel SiaraSiara 3 doggies

honden foto van Siara

Welkom hier op het forum ^__^ toch leuk dat ze jullie Hugo hebben voorgesteld in plaats van het hondje dat al geplaatst was. Als ie echt uit het asiel komt bedanken we je graag om zijn leventje weer een beetje beter te maken. Ik ben er zeker van dat Hugo heel erg blij zal zijn dat ie bij jullie zal mogen komen wonen. Heb je al met hem kunnen knuffelen, spelen en wandelen?

Heb je misschien ook een foto? :-D

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

heel erg bedankt allemaal:-D we zijn in de herfst vakantie naar hem toe geweest en daar hebben we heerlijk een uurtje met hem gewandelt het was een echte lieverd mijn zusjes konden hem gewoon rustig aaien en met hem spelen hij reageerde super naar andere honden toe dus precies het hondje dat we zochten:-D  ik hoop dat de foto lukt maar hier is een foto van hem hier kan e goed zien dat er wat met zijn oog was.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Oei, dat is een heel duidelijk, blauw oog inderdaad. Wel jong, met 5 jaar oud al.
Maar hoe dan ook, het ziet er een schatje uit! :-D

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

hallo allemaal. hij is er hoor ik kan nu even geen foto's neerzetten ze staan nog niet opmijn laptop en dat duurt altijd even. hij is een echtige knuffel en ook heerlijk actief gaat super met andere honden en ook de kat, even snuffelen en daarna was het hellemaal goed. uhm.. alleen ik zit nu wel met een heel groot probleem Hugo had een schoonmaak doekje van men moeder afgepakt hij had hem in zijn mand gelegt maar toen mijn moeder het doekje terug wilde pakken snauwde hij flink en wilde hij haar bijten. even later beet hij mijn moeders vriend die hem wilde aaien en later mijn moeder en haar vriend nog een keer omdat hij van de bank moest want hij had vieze pooten. wat nu?? als ik hem van de bank haal of mijn broertje doet hij niks en heb het zelf ook niet gezien, maar mijn moeder plus vriend vertrouwen hem niet meer en mijn moeder is nu erg bang voor hem. ik ben bang dat hij weer terug moet en ben ook best wel verdrietig:'( maar ook bang dat hij straks een van mijn 2 kleine zusjes bijt. heeft iemand wat tips????? we hebben hem zelf gecorricieerd door te zeggen neeee of hem afteleiden maar hij heeft nu al in 2 dagen 5 keer gebeten. ik hoop dat iemand tips heeft alvast bedankt.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Wat erg......het is ook een vreemde nieuwe thuis voor hem. Jullie hadden hem misschien beter nog niet op de bank gelaten. Hoop dat je hier nog goeie raad kan oppikken en dat hij mag blijven.
Duim zeker meer van hieruit.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Misschien is Hugo nog erg onzeker.  Volgende keer als hij iets pakt wat hij niet mag hebben, zoals die schoonmaaklap kan je moeder beter proberen om te ruilen. 

Ze kan een snoepje, speeltje of kauwbotje geven.  Als ze het niet helemaal vertrouwt een eindje van het "gejatte" voorwerp af.

Hoe oud zijn je zusjes ?  Zijn ze oud genoeg om al dadelijk te begrijpen dat ze zeker voorlopig voorzichtig moeten zijn ?... Dat ze niets van Hugo mogen afnemen of hem van de bank af sturen ?

Dit gedrag kan tijdelijk zijn, tot hij weet dat hij jullie kan vertrouwen.  Van de bank af jagen is dan geen goed idee.  Wel van de bank af lokken en zorgen dat hij er daarna niet meer op kan als hij er nooit op mag (stoelen op leggen ofzo).  Als er iemand anders op de bank zit of ligt zie ik het nog niet gebeuren dat hij die gaat lastigvallen.

Zijn jullie ook wat te weten gekomen over Hugo's vroegere leven ?  Baasjes ?  Eventuele problemen ?  Vermits hij jou nog niet gebeten heeft, heeft hij misschien meer vertrouwen in kinderen dan in volwassenen ? 

Ik hoop dat hij niemand meer zal bijten.  Maar misschien was de aanpak niet helemaal goed.  De hond is op een vreemde plaats bij voor hem vreemde mensen.  Misschien werd hij slecht behandeld bij zijn vorige baasjes... Misschien het tegendeel en is hij het niet gewend dat hij iets niet mag...

Een hond aaien is ook minder vanzelfsprekend dan we meestal denken.  Misschien gebeurde het onverwachts ?  De vriend van je moeder kan in het begin misschien proberen de hond naar zich toe te laten komen, aan zijn handen laten ruiken en dan de borstkas strelen. 

Het is ook best mogelijk dat de pijn aan z'n oogje erg was en de verzorging ervan ook onaangenaam was.  Misschien dacht Hugo dat de vriend daaraan wilde komen... Of werd hij over een pijnlijke plek gestreeld... Want jullie kennen niet al zijn kwaaltjes.

Hugo is door de verzorging van zijn oogje toch een poosje onder de aandacht van de mensen in het asiel geweest.  Als ik jullie was zou ik met hen contact opnemen en vragen of hij daar ook soms iemand beet... en wanneer ?  En of vorige baasjes het erover gehad hebben...

Heeft Hugo trouwens echt gebeten ?  Of heeft hij om zijn ongenoegen of angst te laten blijken "gehapt" richting je moeder en vriend, zonder echt te bijten ?  Dan kan het enkel om een waarschuwing gaan.

Ik duim ervoor dat het goedkomt.  Geduld en liefde zullen daar zeker bij nodig zijn.  Maar eerst maar eens om raad bij het asiel ?

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

badankt voor de tips. hij heeft hellaas echt gebeten. hij is best wel dominant en nu heeft hij mijn opa gebeten die hem gewoon wees waar hij heen moest. toen hij hier kwam heb ik hem meteen de regels laten zien in hondentaal niet op de bank en alles ging prima als ik het deed en nu nog steeds maar zodra een ander het doet bijt hij. we weten alleen dat hij nooit in een huis gewoont heeft en altijd voor zijn eigen hagje moest vechten voorderest weten we niet veel over hem. nu hij mijn opa heeft gebeten moet hij weg hellaas:'( mijn zusjes zijn erg bang voor hem zij laten hem vooral met rust ze zijn 7 en 9. we durven hhet niet aan en zijn bang dat hij hen bijt. toen we hem ontmoeten hebben we gekeken of hij misschien zou bijten of schrikken als we via zijn slechte oogje aankwamen om hem te aaien dit was absoluut niet het geval. hij doet het nu alleen als iemand hem iets zegt wat niet mag of als hij het niet fijn vind.

honden page profiel CharlieCharlie 3 doggies

honden foto van Charlie

Kan het er niet aan liggen dat de omgeving, geuren, mensen allemaal nieuw zijn en hij ziet het ook slechter aankomen door zijn oogje? In zijn vorige omgeving kende hij alles al en nu is alles nieuw en moet hij  voor zijn gevoel misschien extra opletten?

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Hoe is het met zijn oog?? Kan hij daar wel mee zien??

Als hij niet goed ziet met dat oog kan het ook nog dat hij uit een schrik reactie gehapt heeft.

honden page profiel Ty & AikoTy & Aiko

honden foto van Ty & Aiko

met zijn oog gaat het best goed daarom mocht hij ook mee het blauwe vlies is al erg goed zichtbaar aan het wegtrekken. we hebben er rekening mee gehouden dat hij inderdaad kon schrikken inverband met zijn oog en hebben zo gedaan dat hij het met zijn goede oog sowieso ons kon zien. hij wil graag zijn eigen gang gaan en hebben ook vandaag het asiel gebeld zij zeiden dat dit niet aan zijn oog ligt, hij heeft nooit last met zijn oog gehad qua schrikken en dingen niet zien aankomen. hij is absoluut niet vals hij is alleen een beetje dominant en wil de grenzen opzoeken zeiden ze. wanneer hij zo tegen mijn moeder doet trekt ze zich terug, want ze durft hem niet te corrigeren en is bang waardoor hij het blijft doen.

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Loopsheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^