Even voorstellen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaarSaar

honden foto van Saar

Sinds een week of 10 is Saar bij ons. We genieten erg veel van haar. Ze doet het ook super goed. Natuurlijk heeft ze haar puppy streken. In alles bijten wat niet van haar is is 1 van haar favo bezigheden ;-) . En trekken aan de lijn, omdat ze natuurlijk net wil zijn waar iets leuks te zien is. Ik lees al regelmatig mee, maar vast dat ik jullie een keer nodig heb voor tips! Ik weet niet hoe ik hier een foto moet plaatsen, maar in mijn profiel zie je Saar.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Welkom op het forum!
Voor een profielfoto: in de rechterbovenhoek van je scherm zie je je naam in een bruinkleurig vakje staan. Klik op je naam en kies: Mijn profiel. Aan de rechterkant op deze pagina vind je een aantal instellingen die je kan wijzigen (Mijn instellingen), waaronder de profielfoto.

honden foto van Marjan en Steve *Beer, Sim, Guus en Tom r.i.p.*

Wat een schat!! Het is een erg gezellig forum met veel lieve en behulpzame mensen. Ikzelf ben hier ook nog niet zolang maar las ook al een tijd mee. Veel plezier hier en geniet van Saar, ze is zo groot! Groetjes

honden page profiel SaarSaar

honden foto van Saar

Het gaat zeker snel. Als je idd ziet hoe groot ze de afgelopen 10 weken is geworden! De echte puppy uitstraling is er wel al een beetje af.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Volgende forumvraag: Ander gedrag bij schemer/donker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^