ppfff...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Nou nou nou zeg! Beetje heel erg met je verkeerde been uit bed gestapt?

Niet echt volwassen taal voor een 23-jarige hoor!

Je kunt niet van iedereen verwachten dat hij elk profiel aanklikt om te zien hoe oud de persoon in kwestie is, als de leeftijd al vermeld wordt. De persoon die jij aanspreekt heeft op een normale manier haar mening duidelijk gemaakt, beleefdheid waar jij wel een voorbeeld aan mag nemen wat mij betreft.

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 01 november om 20:06 --

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Het was inderdaad niet slim van die mevrouw om de hond van een vriendin af te straffen op een ongehoorde manier voor een natuurlijke reactie van het hondje. Dat is gebrek aan inzicht maar doen alsof ze het beter weet. Boos weglopen is zeker geen oplossing maar ik begrijp de reactie.
Ach bijpraten is wel aangeraden vind ik zodat elkeen zijn mening erover kan uiten, het is niet plezant maar ook geen ramp.

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

"

Eerlijk gezegd is dat dan ook geen goeie oplossing ;-) Dan vindt ik bellen toch een goeie oplossing (mijn voorkeur) Grommen is natuurlijk hondengedrag. Daar hoef je toch geen klein chihuahua'tje mee door elkaar te schudden? Ook al is het een ander ras! Ook al is hij 1000 kilo! Van door elkaar schudden, kunnen ze zere plekken krijgen, en daar kunnen ze erg vals van worden, als je daar constand op zit te aaien. "

Ik heb niets gezegd over een goeie oplossing zoeken hoor :-) Ik heb gewoon gezegd wat ik dacht :p
.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Topic is opgeschoond.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^