Nutteloze aankopen. Kennen jullie dat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Dingen die je koopt voor je hond,  waarvan je denkt dat het een groot succes zal zijn en waar je hond vervolgens niet naar omkijkt!
Wat zijn jullie 'miskopen?'

Hier heb ik een hele zak vol verschillende botjes en kluifjes. Meneer eet alleen maar bullepees. 
Ook staan hier 3 mandjes die noooooit gebruikt worden. En twee winterjasjes die hij nog nooit echt gedragen heeft omdat hij liever zonder loopt. 
En een berg van die rubber speeltjes. Piepkip enzo. Die raakt hij niet aan maar ze zien er zo leuk uit :-D

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

Een leuk kussen dat hij binnen 10 min gesloopt had :'(

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

echte miskopen niet..alles wat lola-proof is vind ze doorgaans ook wel leuk..
al hebben sommige speeltjes de voorkeur.
maar ik haal dus ook niet zoveel, want het meeste is zo kapot

ok, wel eens een bot dat ze niet hoefde ofzo, maar het valt mee hier :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

grastapijt wat zeiknat blijft, miskoop van de maand dus.

dacht lekker zacht voor Bamse, ligt ze niet meer op de straat, behoorlijk wat gekocht, en...... eer het droog is..... jammer. dus een miskoop.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Een aantal dure speeltjes.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Veel te veel speeltjes die gelijk kapot worden gemaakt. maar ook hebben we een keer een mooi kussen voor zaza haar verjaardag gegeven.. zaza loopt erheen.. en gaat erop zitten plassen ;-)
Vanaf dat moment hebben we haar enkel nog botjes en lekkers voor haar verjaardag gegeven, haha

In het begin zijn er hier ook veel kussens gesloopt, dat gaat nu gelukkig erg goed.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

Veeeel te veel speeltjes. Niet echt een miskoop, want ze vinden ze allemaal wel leuk (al hebben er een paar natuurlijk wel de voorkeur). Maar er gaat nooit iets kapot hier, en ik zie de hele tijd leuke speeltjes die ik dan koop..... Om aan de stapel toe te voegen ;-)Drie speeltjes zou eigenlijk wel genoeg zijn (tennisbal, flostauw en iets met piep erin), daar kunnen ze dan jaaaaren mee doen. In plaats van dat we nu een heleboel speeltjes hebben die nauwelijk gebruikt worden (zonde van het geld).

En verder maakt Kobus na een tijdje zijn kussens altijd kapot. Maar daar gaan wel een aantal maanden/jaren overheen, dus dan hij krijgt eens in de tijd gewoon een nieuwe (ook niet echt een miskoop dus, al zou het niet nodig zijn als hij het gewoon heel zou laten ;-)).

Cas z'n kussen is wel een beetje een miskoop... Het is zo'n soort zitzakgeval. Ik had het nooit gekocht, maar het leek m'n ouders wel leuk. Het heeft maanden geduurd voordat ie er uit zichzelf op ging. Nu ligt ie er wel af en toe op (al ligt ie liever gewoon op de grond), maar het ding is helemaal plat geworden. Ik weet niet hoe het kan, maar de korrels die erin zaten lijken wel platgedrukt. Hij ligt dus eigenlijk gewoon op de grond op een hoes van een kussen, met hier en daar nog wat korrels erin.

honden page profiel Just The Max   Just The Max 3 doggies

honden foto van Just The Max

Een plastic varken en kip, hij vond het echt niets. Veel te glad en hij had geen grip. Ook een bot dat ik eens gekocht had, maar hij werd er razend van, hij veranderende n een agressieve killer O-) en daarna was hij goed ziek! Koop nooit nog zulke brol! Oja, en een plastic mand waar hij niet graag inligt. En een hok dat we in de tuin hadden gebouwd, war hij nooit, maar dan ook nooit inzit O-)

honden page profiel N & dogs N & dogs 2 doggies

honden foto van N & dogs

Ja dat is erg herkenbaar haha, ik heb t idee dat wij de dingen die we voor onze honden kopen vaak leuker vinden dan onze honden zelf O-)..

Bij ons staat de teller van gesloopte hondenkussens op 6, we hebben er nu nog 1 die het overleeft heeft maar we kopen geen nieuwe meer. We hebben nu een oud matras en lattenbodem in de huiskamer voor ze, die slopen ze gelukkig (nog) niet. Maar ze zijn nu ook wat ouder dus slopen ze niet zovaak meer.

Verder ontelbare hondenspeeltjes die gesloopt zijn, Bayley is gek op van die knorvarkens maar die zijn binnen no time kapot als je niet oplet. Dus we kopen alleen nog maar flostouwen in alle soorten en maten die gaan wat langer mee;-).

Het enige waar ik echt veel van heb zijn riemen en halsbanden, puppy riemen/halsbanden, tuigen etc.. ik heb denk ik wel een hele doos vol met rotzooi.

Maar over t algemeen zijn mijn honden vrij dankbaar met wat ik voor ze koop dus ik heb hier eigenlijk niets liggen waar ze niet naar omkijken.

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Oh zo door de jaren heen echt teveel O-)

En dan tel ik niet mee wat Faya gemold heeft. Wat al helemaal teveel is.

Ze is sinds ze weet dat er toch "oneindige toevoer van spullen is" behoorlijk kieskeurig aan het worden. Dit weer niet goed, dat weer niet goed. Gelukkig zijn al mijn buurhonden wel heel dankbaar.

Dat ik haar net een dag had was dat wel anders. Flex is altijd de kieskeurige en ik had zo'n opbergbak vol met verschillende kluiven waaruit ze er een mochten pakken. De eerste keer dat Faya kennis maakte met dat principe zag ik alleen nog haar kont en rende ze vervolgens weg met een enorme gedroogde vis. (Die Flex niet moest). Nu reageert ze exact hetzelfde als hem.

Volgens mij doe ik iets verkeerd O-)

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha 3 doggies

honden foto van Denise; Nova & Vancha

een nylobone van 30 euro die ze niet boeiend vind, en verder een aantal speeltjes die zo kapot waren.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Een hennep flostouw (blik 'wat moet ik hier nu mee??) en een zacht piepspeeltje binnen 1 dag opgegeten.
De pluche kat die ik ging gebruiken om ze af te leren om katten als prooi te zien - een mens moet ergens beginnen - heeft geen neus en ogen meer (sorry poes...) 

Net nieuw Hertengewei ook niet echt boeiend, verdween met gesnoeide planten in de groenbak ....

En we hebben veeeeel balletjes, maar de kong air zijn het helemaal (piepend tennisballen)

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

oh ja hoor ik doe wel miskopen
maar... ik word er beter in met de tijd, denk ik O-)

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

" Een hennep flostouw (blik 'wat moet ik hier nu mee??) en een zacht piepspeeltje binnen 1 dag opgegeten.
De pluche kat die ik ging gebruiken om ze af te leren om katten als prooi te zien - een mens moet ergens beginnen - heeft geen neus en ogen meer (sorry poes...) 

Net nieuw Hertengewei ook niet echt boeiend, verdween met gesnoeide planten in de groenbak ....

En we hebben veeeeel balletjes, maar de kong air zijn het helemaal (piepend tennisballen) "


Ooo ja, die piepballetjes van kong zijn helemaal te gek! Dé combinatie: tennisbal + piep. Helaas heb ik 'm ooit eens ergens heen gegooid (in de bush bush) en vervolgens was favoriete speeltje ooit onvindbaar :'(

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

"

Ooo ja, die piepballetjes van kong zijn helemaal te gek! Dé combinatie: tennisbal + piep. Helaas heb ik 'm ooit eens ergens heen gegooid (in de bush bush) en vervolgens was favoriete speeltje ooit onvindbaar :'( "


Wij hebben al enkele generaties versleten; opgegeten in het hoge gras kwijt, over de tuinmuur... Tja, dan zie ik ze liggen en kan het niet laten...

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji 3 doggies

honden foto van Rana & Koji

Erg herkenbaar dit...
Heb ondertussen wel ontdekt dat flostouwen helemaal niet zijn voor hem (piepspeeltejs wél),
net zoals sommige koeken en snoepjes dit niet zijn.
De andere honden mogen sommige koekjes dan ZO lekker vinden (natuurlijke snacks à la runderuier, runderlong), Koji eet ze niet. Althans niet buiten, binnen wel. 
En man, hoe veel keer moet ik wel niet variëren kwa eten!
Zo doe ik dus ook regelmatig miskopen... vooral als het op brokken aan komt.
Maar die doe ik dan in zijn Kong Wobbler et voila ;-)

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

"

Wij hebben al enkele generaties versleten; opgegeten in het hoge gras kwijt, over de tuinmuur... Tja, dan zie ik ze liggen en kan het niet laten... "


Wij hadden er eentje gekregen van de hondenschool toen we geslaagd waren voor de eerste basiscursus... Misschien is dat wel een goed idee ja, om een nieuwe te kopen. Al vrees ik dat Cas 'm zo kapot heeft en we hebben al heeeel veel tennisballen (maar natuurlijk geen met piep - AAAHHH zo gaat dat dus ;-))

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Mijn grootste miskoop was een tennisbal met zo'n werpstok. De tennisbal kwam heeel erg ver maar Andor wilt hem niet halen als hij zo ver weg vliegt haha.

Verder is hij heel kieskeurig en wilt hij veel snoepjes/botjes niet. Gelukkig zijn de Chihuahua's wel overal blij mee :-D

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

"

Wij hadden er eentje gekregen van de hondenschool toen we geslaagd waren voor de eerste basiscursus... Misschien is dat wel een goed idee ja, om een nieuwe te kopen. Al vrees ik dat Cas 'm zo kapot heeft en we hebben al heeeel veel tennisballen (maar natuurlijk geen met piep - AAAHHH zo gaat dat dus ;-)) "


3 voor 5 euro (beetje zoeken) :-) dat gaat dan nog wel 
Ben mijn grootste miskoop nog vergeten; running egg. Daar vonden ze echt helemaal NIKS aan. Gelukkig de rotti van een kennis van ons wel, die is er helemaal verzot op!

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

"

3 voor 5 euro (beetje zoeken) :-) dat gaat dan nog wel 
Ben mijn grootste miskoop nog vergeten; running egg. Daar vonden ze echt helemaal NIKS aan. Gelukkig de rotti van een kennis van ons wel, die is er helemaal verzot op! "

Aha, bij desbetreffende hondenschool kost 1 bal 2 euro. Dat scheelt toch 1 euro ;-)

Running egg hebben we op mijn aanraden cadeau gegeven aan de hond van mijn tante toen ze die net had (op mijn aanraden, zag er zo leuk uit op de filmpjes). Volgens mij ligt het ding nu ergens te verstoffen want die hond vond er inderdaad ook niks aan.

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames 3 doggies

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

De honden laten hier aan speelgoed eigenlijk niets links liggen. Nina heeft in haar sloop periode de nodige kussens gesloopt, zonde maar zie ik niet als nutteloos. Met al het speelgoed wat hier ligt speelt er altijd wel eentje, al heeft het niet altijd een lang leven... Verder hebben ze allebei 1 riem dus dat valt wel mee. Nina is net een vuilnisbak dus die eet alles, Lara is wat kieskeuriger.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Kong Wubba Wet........ Echt een miskoop, hij vindt er niks aan....

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Zak botjes
Een soort frisbee bot

Verder vind ie alles wel leuk haha

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"
Aha, bij desbetreffende hondenschool kost 1 bal 2 euro. Dat scheelt toch 1 euro ;-)

Running egg hebben we op mijn aanraden cadeau gegeven aan de hond van mijn tante toen ze die net had (op mijn aanraden, zag er zo leuk uit op de filmpjes). Volgens mij ligt het ding nu ergens te verstoffen want die hond vond er inderdaad ook niks aan. "


Die wou ik graag voor olly, zo'n egg :')

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Obi heeft zo'n zitzak kussen waar ie volgens mij helemaal niet zo graag op ligt. Soms ligt dat ding in de bench en wurmt meneer zich juist op het plekje waar dat kussen niet ligt.

Verder sommige botten.. laat ie gewoon liggen.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

"

Die wou ik graag voor olly, zo'n egg :') "


Volgens mij kan het twee kanten op: of ze vinden 'm ge-wel-dig of ze vinden er niks aan :-D

honden page profiel hondhond 3 doggies

honden foto van hond

Running egg.

Helaas was Kean de enige die running deed maar dan wel zo hard mogelijk weg van het ei ;-).
Gelukkig kon ik hem snel door verkopen aan iemand op het hondenveld zijn hond vond het prachtig.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

" Running egg.

Helaas was Kean de enige die running deed maar dan wel zo hard mogelijk weg van het ei ;-) "

Hahahaha! Tja er staat nergens dat dat niet de bedoeling is. Running is running!! Hahaha!

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~ 3 doggies

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Voor het moment nog niks gekocht dat overbodig is, ik had nog verschillende spulletjes van mijn andere schatten
waar ioki nu mee speelt. Ben ondertussen heel veel wijzer geworden in het kopen van prullen ':-)

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

Kong wobbler, Dure snacks als Geitenlong en Konijnenoren en weet ik veel wat! Speeltjes, knuffels etc..
Heb toevallig vorige week al het voer en snacks dat Koningin Merry niet lust gedoneerd aan het Asiel. Waren ze erg blij mee! :-)

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^